Onsdag

Ehm, jag ser inte alls vad jag skriver, det blir bara en massa streck.. så allt jag skrivet ser ut så här : | ||| ||| ||  || | | |||  |||| fast nu kom det fram :)
Sitter och lyssnar på Håkan Hellström ( surprize!) Det är mysigt.  Min favorit är För en lång, lång tid.  Från nyaste skivan, För sent för Edelweiss. Det är synd att det inte finns fler videor, alla är typ bara ett bildspel till en låt..
Om jag var tio år yngre, skulle ja ginte behöva dig längre! Jag ska på Siesta, ses vi där?, och där ska han spela. Han som i Hans majestät Håkan Hellström, det låter fint, så får det stå på tyget! Men eftersom jag sitter här alldeles ensam så funderar jag på att åka in till stan alldeles ensam, istället liksom, köpa lite kläder, ett monoglojdstort papper och kolla lite på bikinis. Jag är sugen på att köpa en Panos Emporio bikini till sommarn. Synd att de är dyra och jag vill ha alla mina pengar till läger i sommar. och vi såg på de unga och glömska

Jag är scout, så det skvätter om det. Jag är ledare till femton tjejer, inte själv, jennyn och Annika är med. Jag tycker om dom, de små scouterna och de stora scouterna, Jennyn och Annika. Jag får inte tag på någon, telefonen vill inte ringa, och de jag smsat till vill inte svara. Jooh, jag är scouit, jag vill åka på läger! Jag längtar så jag kan dö. Och på festival såklart, fast det känns osm om festivalen är ett scoutläger, med färre scouter.. Jag ska köpa en scoutt-shirt också.

Inte nog med att Håkan kommer till Siesta, Hästpojken kommer också! Jag älskar Caligula. Han är cool, Se på videon till Caligula, han är i ett rum i klädd endast kalsonger tillsammans med en annan kille i kalsonger. Och allt är grått, måste ses.

Här är en länk till en video på youtube.com En kille ( och en lite kör som man inte ser) som sjunger och spelar för en långlång tid. Det låter fint. Så vill jag att vi ska göra på kören. Och så vill jag att vi ska sjunga visa vid vindens ängar för tisdagskonfirmanderna.

http://www.youtube.com/watch?v=aPPJFVgL40Y&feature=related

Ha det fint!

<3

Tisdag (fredag)

Idag är det Tisdag men eftersom det är ledigt från imorgon ända fram till söndag så känns det som om de tär fredag. Nu kan jag ju vila mig så jag kan skriva bloggar hela dagarna, så ni inte hatar mig längre.. kyss

Hanna, min vän, fyller år idag. Jennan, min kusin, fyller år idag. Jake, en kille med ett fult smeknamn, yller år idag. Hej kalas.

Har vart en helt fylld dag idag, men jag antar att ingen bryr sig så jag skriver inte omden här. Ska på cortégen imorgon. Jag har ingen aning om hur det stavas. Jag har blivit dålig på att lägga in bilder.. Jag fudnerar på att byta blogg sida, till den med oranget. typ blogger(?) Kan man flyyta över det so mstår i den här bloggen in där då tro? Jag får forska i det. Vill ni så är ni välkomna hem till mig på fika imorgon någon gång mit på dagen, hör av er innan bara. Jag hoppas på sol, så jag kan ligga och sola hela dagen :)

Det går inte så bra med sagan.. Det är synd.. :/


Ha det fint!

Söndag

Blääh, matte. Så pluggar man matte inför provet på tisdag. Tilsammans med Axel pluggar man, för då skulle man ju kunna hjälpa varandra. Får man någon hjälp? knappast!
Jag förstår ingenting.

Är det en synd att ha sex innan äktenskapet? Du har en finne där..Caligula vänta blott en dag. Hold on it gets better than you know.


http://www.youtube.com/watch?v=Uv2DyzhxpA0

Hej förvirad blogg, men jag är lite förvirrad just nu.

Ha det fint

Fredag

Idag är det stipendieutdelning ur Måns Jenningers Stipendiefond. Det ska jag gå och se på. Håkan Hellström kommer att sjunga kompad av bandet Någorlunda mogna män. Det är en flicka på Stenkulan osm kommer få priset, för att hon är en bra kompis.

Sen ska jag springa till kyrkan, där vi ska ha senior med tema kärlek och relationer. HUr ser bibeln på sex? Är det okej med sex innan man är gift? Var går gränsen? Sånt ska vi prata om. Johannes fixar åt oss, Heja honom.

Jag sitter i skolan och skriver och det är svårt, jag vet inte vad jag ska skriva.

Jag ska skriva en saga också, det är inte heller så lätt. Men jag börjar komma på nu. yeah. Jag ska göra bilder till den också.

Ha det fint

GLÖM INTE FULLHOUSEPARTY I FLODA MISSIONSKYRKA KL 19.00 IMORGON LÖRDAG!

Torsdag

Nu har jag fått en kommentar frpn en anonym, det var en fin kommentar och det låter på den som om jag känner den, vilket jag antagligen gör. men vad katten, vet någon med sig attde n skrivit en snäll kommentar som dom inte skrivit sitt namn på så kan nio ju skriva en till och säga vem ni är eller ringa mig, det skrev den att den skulle göra.

Just nu har jag konstruktion. Det är itne så spännande. Sen slutar jag, då ska jag hem och sola mig lite, för det är mysigt.

På lördag är det fullhouseparty i Floda! Kom dit mina vänner. ( neeh, jag säger att jag kanske ska dit och dagen efter detvarit säger jag att ajg var tvungen att vara med gustav...) ( neeh jag åker till köpenhamn, eller så är jag trött) (jag leker med niklas) (jag leker med hannes) ( jag är där men jag är upptagen med att vara cool och vara med sara / hanna) blää. jag tycker om er egentligen jag är bara bajs just nu, hoppas jag.

Tisdag

Nuhar jag CAD. Det är inte så spännande, det är mest likadant hela tiden. Jag gör ett rum. Det är sol, niiice.

I eftermiddag så ska jag prata för konfirmanderna, så de blir scouter. Med Annika. Sen ska jag se på Sound of music- by kulturskolan, lerum. Det är bland annat Stina som är med och musikalar.

Fredag

Jag är hemma förstår inte varför, jag tänkte att ajg skulle vara i kyrkan nu, men det är ingen som vill vara med mig. Varken hanna eller Annika svarar, och det är bara Andreas som har reagerat på mina sms om nytt nummer. blääh. Jag vill inte vara hemma nu, det är folk, småbarn, bajs, hundar, leksaker, mycket hög ljudnivå och allmänt jobbigt hemma just nu. blääh!

Varför vill ni inte leka med mig? :(

Torsdag, dansa

Min syster fick låna min dator förut, för att hon behövde datorn och jag hade laddat ner en film på en annan dator som jag skulle kolla på, så nu är det alldeles grisigt på mitt skrivbord. Det är bland annat en tom yoghurt-tallrik, en biologibok med tillhörande häfte och lite nagelpill. Jäklar. 

Men det är torsdag idag och det betyder ( från och med förra veckan) dans med kulturskolan. Det var väldigt anstärngande för mig idag, jag cyklade dit ( nu sitter jag och kollar hur långt det är på ENiro.) Det är 5.4 km, hemifrån mig till närheten av kulturskolan om man tar närmasta vägen, men jag hämtade annika också, så aah. Men när jag hade cyklat dit så dansade jag i en timme och en kvart sen cyklade jag hem ( jobbigt, massa uppförsbackar) så jag har cyklat 1.1 mil ungefär idag, plus 2.7 km gånger två som jag cyklade till och från skolan. SÅ nu är ajg biff så det skriker om det!!

Varför finnsd et bar ett ord för backar? Det borde vara ett för uppförsbackar och ett helt annat för nerförsbackar, på så sätt så får backarna bli lite schizofrena också, det är ju trevligt för backarna. Om någon ska beskriva sin väg hem från skolan eller så, så kan man ju säga bara " ååh, det är massa backar hem till mig" men då kan folk omöjligt veta om backarna är uppför eller nerför, om de tinte kan höra det på

Tisdag - apriil

Idag är det den 15 april, lr apriil som en del föredrar att säga. Jag övar på min redovisning som jag har imorgon. Jag tänkte att jag ska vara grym! Det kommer inte bli roligt, eftersom dom är andra i min grupp är såna där fräcka killar, och jag är den enda som är minsta lilla seriös, i alla fall få bra beyg seriös. Jag ahr skrivit ut ett par bilder med, bilde rosm jag har tagit på halsband, jag tycker dom är ganska så fina. Och så länge ja ginte visar odm så kan ingen säga att de inte är det :P

Min rygg gör förskräckligt ont. Det får bli lite massagestund med Ellen imorgon. Jag tror vi ska spela tennis på idrotten imorgon. Jag fick veta något förskräckligt idag. Vi ska springa ( gå?) en mil(!!!!) på onsdag nästa vecka. BAAAJS!! Dessutom så ska jag gå till Blomsholm på Lördag och det är också typ en mil.. Men då går jag med mina favorit scouter. Så det är mest bara mysigt.

Jag vet inte vad jag ska skriva.. Det blir litet tomt idag. Men det får ni stå ut med. Jag tycker om er ändå. Jesus älskar dig! Nu ska jag träna på min redovisning.

Ha det fint!

Söndag, senare

För er som inte har märkt det så kan jag ju berätta att jus tnu är min blogg litet Håkan Hellström-inriktad. För er som inte tycker om Håkan Hellström, men inte gett honom en ärlig chans, läs min blogg ändå. För er som inte tycker om Håkan Hellström, men har gett honom en antal ärliga chanser, Återkom om ett par dagar, då ska den bli mer neutral igen. Jag kommer att sakna er. För er som tycker om Håkan Hellström, KANON! Ni har hittat rätt, även om jag inte alltid kommer att skriva om honom så kommer jag alltid att älska honom( inte personen Håkan som han är mot sin fru och sina vänner, utan den ofentliga Håkan, han som syns i media)

Sitter just nu och lyssnar facktiskt inte på Håkan, byt låt en sisådär 30 sekunder sedan.. Jag ska provlyssna lite på Seal och se ifall han är tillräckligt bra ( i mina öron) för att få vara med i min telefon.

Axel ska komma hit, med Ellens förälder när den hämtar henne från Gustav, jag längtar efter honom.

Break the Ice

jag i spanien

Så vill jag se ut i sommar, känns osm om det är ett ganska så uppnåeligt mål, det är ju jag på bilden :P Fast jag när jag är solad och fin.

Ha det fint älskade


Söndag

Idag är en dag fylld av övningskörning, ugnspankaka och Håkan i mitt värkande huvud.

Jag vaknade lite innan nio och gick upp och åt frukost, och istället för att gå och lägg mig igen så bestämde ja gmig för att gå till kyrkan, på gudstjänsten. Det var trevligt. Pärlanbarnen sjöng, de var duktiga. Sedan var det fika. Kristoffer såg till så att jag kom med i sms-listan det känns bra.

Sedan gick jag bort till pappa för att få skjuts hem, men det blev inte så, jag fick köra, det var lite otäckt i början för pappa satt inte i bilen när jag skulle köra ut den från gården, det sprutade spolarvätska på rutan och flaxade med vindrutetorkare och så började bilen rulla framåt. Sen gick det bättre och jag körde till alingsås och tillbaka.

Läste Håkans recenssion i GP, han fick FEM fyrar, heja Håkan, och han förtjänade varenda en.
HÄr är låtlistan, alla TJUGOTVÅ låtarna. Alla var grymma
1.Tro & Tvivel
2. Ramlar
3. Dom kommer kliva på dig igen
4. Brännö Serenad
5. Långa vägar
6. Minnen av Aprilhimlen
7. 13
8. Jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din
9. Hurricane Gilbert
10. Inte skyldig någon något
11. Mitt Gullbergskaj paradis
12. Klubbland
13. Jag vill ha allting                                              och jag vill ha dig
14. Gårdakvarnar och skit
15. Känn ingen sorg för mig Göteborg
16. En vän med en bil
17. Kärlek är ett brev skickat tusen gånger
18. Nu kan du få mig så lätt
19. För en lång, lång tid
20. En midsommarnattsdröm
21. Kom igen Lena
22. Vi två sjutton år

Det var bra där.

Jag har en liten till Håkanbaserad plan. Inför Siesta så fixar vi ett lakan där vi målar oss( vi som är där; Linnea, Annika,Ellen, Amanda) tillsammans med Håkan. Me dsmå strofer ur hans sånger och massa hjärtan och noter. Så syr jag den så att vi kan sätta i två pinnar och hålla upp den ( som Lerum SMU skylten). Då blir han glad. Och så skriver vi våra telefon nummer på den och en inbjudan till Lerum och se på vår Håkanrelaterade Sång och Kalas kväll ( se gårdagens inlägg). Jag ska bara få mina fräcka vänner att skämma ut sig, och glädja andra, lite med mig. tycka om

Lördagkväll HåkanHellström

Är precis hemkommen från en alldeles fantastisk Håkan konsert, jag är mycket glad över att vi inte fick sålt biljetterna. Det var inte förrns sent igår kväl lsom det bestämdes vilka som facktiskt skulle gå för de fyra biljetter vi hade, det blev: Jag, Linnea, Helena och Sandra. Som sagt så var det helt fantastiskt. På biljetten stod det att konserten skulle börja 19.30. Klockan 20.00 släcks lamporna och Edelweiss spelas ur alla högtalare, när den är slut så kommer det inte en snubbe på scenen, är det Håkan? neeh.. Det är pianisten/keyboardisten. Han spelar ett par toner ur Tro och Tvivel samtidigt som just orden Tro och Tvivel blinkar på bakgrunden. Bandet kommer insläntrandes en efter en för att tillslut släppa in Håkan Hellström på scenen. De spelar och sjunger och allt är helt underbart. Nästan alla låtar du kan tänka dig spelades, allt från Tretton till Klubbland, För sent för Edelweiss, Vi två sjutton år, Ramlar och så klart Kom igen Lena. Men det var långt ifrån allt, det bjöds på massa mer låtar och fina små ord och berättelser från den 34-årige pojken Håkan. Och Jag vill ha Dig
Niseen på väg till ScandinaviumFörväntans fulla flickor som väntar på Håkan HellströmGöteborgHåkan Hellström på ScandinaviumHåkan Hellström498927-41

Scenen<3niseens ScandinaviumJag med den nya väskan <3

Det blev massa Denise bilder, men så här såg det ut ikväll i alla fall. ( Se på mitt fina rosa glittriga smink på ögona)


Jag har köpt en Håkan väska den är fin, den är en sån som jag har letet efter men inte hittat någonstans, och så är det en liten Håkan på. Den är fin, Axel har inte sett den men han tycker det är fjantigt att ajg har en Håkan väska. blääh.

Ellen är trött idag, ellerhon var det i förmiddags. Jag ve tinte riktigt vad det var, jag var tvungen att springa till Sandra och Fiskedammen så att hon inte skulle bli uppäten av barnen..


Jag har tänkt ut en helt fantastisk plan. Jag vil latt vi ska ha en Kväll med sång och kalas med Håkan tema. Vi tränar in lite Håkan-relaterade-låtar. Jag och Ellen sjunger 13. Så får Sterner sjunga någon så sjunger vi Vind över vindens ängar, för den kan vi redan. Och så lär vi oss lite fler. Så bjuder vi in Håkan. Dessutom så ska det hela tiden på sidan av stå ett ljus som brinner för alla som är lessna och för Måns och annat som folk vill ha i det.
Sen så har vi kalas och alla dansar och är glada, och så är vi i kyrkan, så det måste finnas kakor för den som vill det. Floda ska komma dit och kika, Gråbo kan få vara välkommna med, och som grädde på moset, vi bjuder dit Håkan Hellström, känner han för att sjunga en liten visa för oss så får han hemskt gärna göra det om han inte känner för det så kan han bara lyssna och titta på oss. Det ser väldigt fint och trevligt ut i mitt huvud.

Ha det Fint!
( 20 veckor tills jag fyller 18 år)

Fredag

Idag har jag sett på the cabaret. Är det en telscope? Jag tycker fortfarnade Anna är grym som barn och som sjungerska. Första låten, Pappa tuff är bästa låten och dansen. Maria Hultsbo är söt när hon dansar lustigt bland flamingosarna. tycka om

Nu har jag på nytt räknat lite på vad min sommar kommer att kosta. Gör jag allt jag vill kommer det att kosta lite drygt 4000kr. Och då är jag hemifrån nästansex veckor, tre av veckorna får jag mat utan extra pengar. Om jag inte får ihop några fyratusen kronor så har jag en liten reservplan, som kostar knappt tvåtusenfemhundra kronor. Nu har jag i alla fall gjort ett fint Excel-dokument, så jag kan se hur mycket jag behöver spara.

Imorgon ska jag gå och se på Håkan Helsström i Scandinavium. Nice! Ska nog lyssna sönder nya skivan imorgon. Ska nog börja redan nu.


Ja ghar satt upp små delmål med mitt liv.
1. Jag ska lära mig att spela gitarr, ska försöka bli ganska så okej bra på det. Det är coolt att spela gitarr.

2. Jag ska bli grym på at dansa. Jag har börjat min väg mot att bli en dansare genom att börja dansa på kulturskolan. Till nästa vår ska jag försöka bli såpass bra att jag kan få vara med och dansa i Cabareten. Det ser så roligt ut när de dansar.

3. Jag vill komma in på Chalmers, senaste intagningspoängen var 18.7. Det har inte jag, jag har typ 18.0. Illa. Men jag hoppas få MVG i ett par stora kurser som jag håller på och läser just nu. ChalmersChalmersChalmersChalmers.

Ha det fint.
Imorgon är det vårmarknad i kyrkan, kom dit och se mig sjunga:P  eller kom och fiska hos mig i fiskedammen.

Fredag

Jag har inte klippt av mig håret, jag hade satt upp det i en tofs mitt uppepå huvudet.

Nu har jag Ung Företagsamhet och när det är slut om tjugo minuter så har jag håltimme till tio i ett. Det är lite segt, särskilt eftersom alla andra har massa lektioner. Eller, de i min klass som har IV-val nu har också håltimme, men jag vet inte hur många som går på sina lektioner.

Jag har börjat dansa :P

Ha det fint

Torsdag

Heeej.
Jag har inte haft några lektioner idag, det var skönt. Jag behövde en riktig sovmorgon. En sovmorgon för mig innebär inte att man sover till halv tre på eftermiddagen, det innebär att jag sover tills jag vaknar, vanligtvis runt nio, så ligger jag kvar i sängen et par minuter, tills jag får panik för att jag blir varm under täcket och är jättehungrig, så jag retas med eventuellt sovande axlar för att ganska snart ta mig upp till köket där jag ställer fram allt man kan behöva till en niseen frukost. Idag bestod frukosten av : Hushållsmedvurst ( korv), jääättegrovt bröd, vitt rostbröd med pärlor ( sammanlagt så åt jag fem mackor), smör, jordgubbeyoghurt, flingor och så klart Lerums tidning. Jag tycker det är mycket trevligt med sådana lokaltidningar. Mina misstankar om att det egentligen inte händer tillräckligt mycket i Lerum för att fylla en tidning en gång i veckan har bekräftats då jag, som Lerums lucia, och mina tärnor (L) var med i tidningen sex eller sju veckor i rad. Jag tycker som sagt ändå mycket om tidningen och jag läste imorse om det nya Resecentrat som ska byggas i Lerums kommun. De har tagits fram fyra förslag.

1. En stor klump med ett litet abstrakt blommönster på, som ska lysa när det är mörkt. Inte så vackert om jag får tycka. Pappa tyckte att den såg ut som Partilles kommunhus.   DD

2. Ett hus gjort av grönt glas. Påminner en del om ett akvarium. Det enda alternativet som nämner miljön i sin beskrivning. Det påminner endel om några av de Gert Vingård husen som ställs ut på Rhöska museet just nu. Det är vackrast enligt mig. DDDD

3. RESUM. Även detta ett glashus, med en vägg fylld av träpinnar. Den ser ut som ett tåg hus, fast ett modernt. Det kan också duga som resecentrum i Lerum. DDD

4. Ett helt ordinärt resecentrum. Så som dom brukar se ut, tråkiga. Mycket tjocka mörka vägar med en vägg fylld av fönster. Rätt okej, men som sagt, tråkigt. DD

Nu har jag sett gymnasie cabareten två gånger. Igår och Idag. De hade tagit bort det roligaste skämtet till idag. Mensvärk.  Jag tycker att Anna är grym. Först så låter hon mycket högt och tydligt som ett barn. Sedan tar hon bort det rosa fluffet på huvudet och sjunger jättebra. Heja Anna. Så är alla mina vänner duktiga ( är dom bra för att jag tycker om dom eller tycker ja gom dom för att dom är bra?)  Danserna är grymma. Sången är sådär. Man hör inte vad någon av killarna sjunger, men det kommer fint ljud från dom.. Dansarna är sötast när de är pudlar.

På tal om Dans. Jag har börjat dansa, det känns bra. Jag ska bli grym! Så ska jag dansa i Cabareten nästa år. hihi




Jag ska köpa mineral smink från IsaDora. Undrar vad det kostar bara... Jaja


Ha det fint!

Torsdag

Nu är det torsdag. Fick för mig att jag skrev torsdag igår, gjorde jag det?
Har varit på Svenska mässan idag. Vi målade fint i vår monter. Det blev enorma, spretiga bokstäver SKRAPA ALDRIG IGEN  och ANTI-FREEZE UF. Det blev mycket blått och ganska så fint.Jag såg inte andreas, det var synd annars hade jag kunnat leka med honom när pojkarna i min grupp blir för jobbiga. Men jag ska nog överleva.

Jag har en ny favoritlåt- Caligula heter den och det är Hästpojken som har gjort den. Man kan kolla på youtube.com om man vill se videon. Videon är litet speciell. Jag tror han leker gay och leker med sin gay kompis i ett sovrum. Det är inget aket om man är rädd för det ( eller räknas pojkar i kalsonger osm nakna?) Tjejer i bara trosor är mycket naknare än pojkar i kalsonger, tycker jag. Det är synd att det är så fel att vara naken, det är väldigt mysigt, ialla fall på sommaren, eller under täcket. Håll händerna på täcket!

Jag har efter många år bytt favoritgodis, inte så radikal ändirng kanske men ändå. Innan var favoriten LONKA-kola, ni vet såna dära stora fyrkanter som smakar kola, mums. Den nya sorten : LONKA-kola med choklad smak! De är väldigt gott, prova själva!

Det blev väldigt massa nytt idag men jag kan ju berätta om en ganska så gammal kompis jag har. Annika heter den. Hon är mycket söt. Jag och Annika blir ofta ihopblandade, (kan det bero på vårt blonda hår, som varit lika långt ända tills för ett par veckor sedan. Eller på våran längd; Annika-174 Niseen-177. Eller våran ansiktsform? I vilket fall så har det ibland gått så långt så att Annikas egen farmor blandat ihop oss.) Det kan av en del säkert anses som ett problem men jag tycker att det är mycket skojigt och ibland när vi är med nya männsikor så har vi lika kläder på oss för att ännu mer komplicera saken för dem. Det är inte så många i Lerum som blandar ihop oss längre, nu vet alla att Annika är Annika och jag är mest bara lucian..
Annika dansar också. Det är hon duktig på. Sist jag såg henne dansa så hade hon nätstrumpbyxor, trosor och En herrskjorta. Det var fint.
Inte nog med att hon dansar, hon är duktig i skolan också. Senast idag var hon med i en mattetävling. Hon har aldirg behövt räkna ut något gymnasiesnittbetyg, då hon redan vet att hon har 20.0.
Men hur kan hon vara så himla duktig då? Jo, hon sover. Väldigt mycket. Hon vaknar inte förrns någon/något väcker henne. Trött. Men jag tycker om Annika även om hon är duktig och cool och trött. Det är bara små delar av henne som gör henne till den hon är.

Jag och Annika när vi sover


Jag har 4 st. Håkan Hellström biljetter ifall någon vill ha. Skynda er isånafall. Det är inte så långt kvar till konserten..

Jag har hittat drivrutiner på Nokias hemsida så jag kan koppla in telefonen i datorn nu. Nice! Så nu har jag massa musik i telefonen och så behöver jag inte bekymra mig om att jag inte får Mp3 att vilja fungera med någon av datorerna.. Det gör ingenting, så länge vi har varann.


Ha det Fint!

Torsdag, nytt försök

Inte skrivit på ett par dagar, ganska många till och med. Försökte dock( jag vet att man kan ha svårt för ordet dock men det bryr jag miginte om)  igår men det blev inte sparat och jag blev trött på det skrev klart mitt arbete och gick och la mig istället.

Men en ny dag och nya bekymmer. Jag är litet sjuk i halsen. Jag har börjat lyssna på Hästpojken. Jag har fått mammas telefon, den är sen i juni förra året men det är en klar förbättring då min gamla var från min konfirmation för tre år sen. Den har även överlevt en mycket slaskig vinter på en båt, Jenny Cruise. Så jag är glad. Den "nya" telefonen fungerar bra. Ska man vara lite mer material girl så kan jag ju berätta att jag är glad för mina nya skor också. De är söta, lägger upp en bild på dem sen. För övrigt är jag nöjd med mitt liv.


Marilyn Monroe



Imorgon är en trevlig dag
, det låter nästan på densom om jag är cool. Jag börjar 11.10 ska skriva eng.red. Käka lunch, Gå till Tandläkarna 13.10. Sen tar ajg tåget in till Staan, där jag ska bygga monter inför Våga vara Egen  mässan på fredag, kom dit om ni vågar!
Tid: 11.30- 16:30
Var: Svenska Mässan i Göteborg
Pris: Fritt inträde, men ta med er pengar så ni kan köpa alla våra Ung Företagsamhet produkter!

Nu ska jag överleva fram till på fredag då jag förhoppningsvis ska bleka håret med mina vänner Annika och Linnea. Då blir jag fräck igen.
Ha det Fint!

RSS 2.0