Spagetti

Första gången på flera år som jag cyklat från Annika hem till mig. Nu har mina benmuskler blivit utbytta mot kokt spagetti. Hoppas att spagettin stelnar och blir till lite nya muskler :)

Min stora feta grekiska middag

Idag har varit en låång dag, har jobbat och försökte hitta fram allt som ska med till husvagnen idag samt att ajg vart utbjuden på middag av mina fina vänner <3
Anledningen till middagen var at Jenny och jg tagit examen och sånt är ju alltid värt att firas. Vi åt på en jättemysig grekisk restaurang på olivedalsgatan.
Snygg kille som var här igår...

Storstäd

Har städat massor på mitt rum, mamma och pappa har tröttnat på att jag inte fått ordning på allt. Men nu börjar det närma sig, älskar i vilket fall mitt rum som har bytt både färg och säng sen jag bodde här senast :)
Skulle egentligen lagt upp lite bilder på rummet nu men jag lyckas inte få något effektivt sätt att få mina bilder att flytta sgi från google+ till blogg.se...
Därför får ni se på mig istället :)

Instaweek


MosDenise

Befinner mig just nu mitt i en tung jobperiod, 11 dagar i rad blandat mellan dagtid och kvällar. För att dessa dagar inte ska kännas totalt bortkastade (vilket de gärna gör då jag jobbar korta dagar(=lite pengar) men ändå alltid slutar försent för att hitta på något) så försöker jag fylla nätterna med vettiga grejer.
Natten till igår spenderade jag i Vårågrda, hos min älskling som bjudde mig på middag som sedan följdes upp av inte mindre än två filmer, Alice i underlandet samt Avatar. Har sett båda filmerna innan men inte sen de gick på bio, helt fantastiska båda två!
Nu denna natten spenderades framför nattsändningen av allsång på Skansen och sedan en liten stund till Top Gear. Top Gear handlar om bilar och de avsnitt som sänds nu ( på nian) är från 2007-2008isch och avsnittet avslutades med att de visae upp "framtidens bil". Kan tyckas att denna framtidens bil borde vara något som det finns mer av nu så här 4-5 år senare, men nehe då. Hela den utvecklingen har stannat av när den i själva verkat borde accelereras i en hisnande fart. Denna framtidens bil är en bil som drivs av vätgas, som när det reagerar med syre ger en reaktion som utan problem kan föra en bil framåt, minst lika effektivt som en bensin, eller dieselbil. Det enda du behöver tanka är vätgas och det enda avfallet är vatten ( förutom självaste bilen då...)
Jag tror att anledningen till att denna framtidsbil ( som alltså funnits och fungerat och använts i californien i fem år) inte utvecklas vidare är att det är krångligt att framställa vätgas, då väte gärna parar ihop sig med vilket annat ämne som helst ( förutom ädelgaser som inte parar ihop sig med något, om jag inte minns helt fel). Detta är dock fullt möjligt och det är inte en process som på något negativt sätt påverkar miljön. Vätgasen kommer aldrig ta slut, det är det vanligaste ämnet på hela jorden (finns i vattnet, luften, oss)
Varför finns det inte värgasbilar överallt? Och varför utvecklar vi elbilar där vi behöver tillsätta el när vi kan bygga bilar som producerar sin egen el?

RSS 2.0