Kläder

Jag har köpt kläder idag. Det är nice. NU har jag ont i huvudet. blääh, orka rinte mera.. Nu är typ första gången på lång tid som jag inte är helt glad och kär hela tiden.. Nu är det bara bajs. Upptäckte att jag köpte något i danmark, som jag inte har ne aning om vad det är, för 330 kr.. blääh. Nån som vet? Jag tycker hemskt mycket om treo också föresten. Men jag har ett par glittriga byxor, det är litet spännande.. Nu ska jag gå och läga mig och dö i min säng. hmmpf..

Måndag

Nu är det måndag, det är tråkigt. Fast det är sommarlov så det gör inte så mycket.
Just nu är jag hos Erik. Jag och Ellen ska åka till tan sen och köpa något fint till Jennyn, vi ska kalasa för henne idag :)
Ellen har slutat blogga, snopp på henne. Annika har åkt till sin båt, och lämnat sin cykel olåst på stationen.. ^o)

enmånadidag, det känns inte så långt..

Jag är glad iallafall :)

Jag tror att jag ska åka båt imorgon, jag har aldrig åkt i vå båt, de ska bli spännande :P

Ha det fint

Fredagkväll

Nu är annika här. Jag tänkte på en låt, och så kändes det som att jag var tvungen att lysna på den. Så jag var tvungen att komma på i mitt huvud hur den lät. Få den ur mitt huvud in i Sandras, det funkade, men Sandra hade ingen aning om ett enda ord i låten och ännu mindre vad den hette eller vad artisten hette. Så jag var tvungen att sjunga mera, så annika kanske kunde hjälpa mig, och nu bodde låten i sandras huvud med så vi sjöng båda två, men inte tillsamans.. Tillslut lyckades vi få annika att förstå vilken låt det var. Vi lyckades komma på att den hette like glue och att han som låter den heter något med Paul. Kekke ville inte hjälpa mig, men jag hittade den på yuotube, så nu är jag glad :) och så lyssnar jag på Håkan Hellström.

Ha det fint!

Fredag

Nu har jag haft en nyttig vecka, nästan.. Men veckan är slut nu så nu äter jag massa onyttigt.. :P Jag och min syster äter kaka och ser på en jättekonstig film. Tur och Retur heter den, den handlar om två små barn som ser likadana ut så de byter plats. Lite osm föräldrafällan.


iiih... jag är helt glad och bubblig i magen.. :)

TisdagKvällSomarlovMos

Har jobbat hela kvällen. Nu är jag hos Ruben. Erik gör någon slags avslappningsövning på ruben. Jag vet inte riktigt vad de gör, eller hur de funkar. Men nu fick han en manet i ansiktet så han vaknade..

Nu ska jag åka bil, torr jag .


Ha det fint.


TisdagSommarlov

Jag borde uppdatera här varje dag, bara för att ni ska kunna hålla koll på vad det är för veckodag. Nii är kassa på att kommentera. blääh.

Jag sitter här i min ensamhet och badar fotbad och letar igenom alla skrivbordslådor och min påse med saker som jag inte vill se just nu saker i, det blir såna påsar när jag städar.. Men jag kan inte hitta mitt USB-minne någonstans..   Jobbigt läge. MIn farmor fyller år om fem dagar, och då ska jag ge henne en tavla, men det blir ingen tavla om jag inte hittar fram minnet. Sandra skickar massa mysig musik till mig, det är hennes kompis som har skönhetsopererat öronen som visar musiken för sandra..

Jag sov hos Annika inatt, det var trevligt.
d- Annika, jag är trött nu..
a- okej

d- Annika, jag går upp och lägger mig i din säng nu...
a- okej

d- Annika, lånar sovkläder av dig..
a- okej

d- eller nej, jag sover naken..
a- okej

a- Haha, fatta vad många som hade velat vara mig nu..


Så gick jag ialla fall upp på Annikas rum och började klä av mig, när jag stod där i bara underkläder så ko majg på att man ser rätt in på Annikas rum. Så jag kollade ut för att se om det var någon där, och vem var där om inte Axel Radnäs. Jag blev helt chockad! Skrek och skrattade alldeles hysteriskt, skrek till Annika, Annika skrek hysteriskt. Men så var ju Axel utanför, så jag tänkte att jag var tvungen att hälsa, så jag öppnade fönstert och typ lät, så han kollade up och vinkade och hejdade på mig. Så kom jag på att jag har ju fortfarnade bara bh på mig, så jag slängde mig ner i Annikas soffa och dog. Det var roligt..


d- kan man ha den så?
s- ööh, aah, om man är nörd så...

Jäklar..

Ska jobba ikväll, massa timmar.. hela kvällen, helt ensam.. Men det är bra.

Ha det fint!

Fredagkväll

Räkna inte med något slags seriöst inlägg nu. Jag är trött så jag går på någon slags gömd energi som kroppen har hittat i någon gömd kroppsdel någonstans i mig.. Vem vet, min kropp kanske håller på att äta upp min egen njure nu.. ?

Richard är konstig, men jag tycker om honom ändå.
Annika tycker ja gom för att hon när hon, och jag kan säga vad jag vill till henne.
Helena tycker jag också om, fast jag var litet elak mot henne.
Erik är min.


Just nu så lyssnar jag på Timo Räisänen, gör fjantiga quiz på facebook, jag är en moviestar-barbie som inte är särskilt bra på att spela men är självsäker och posar framför kamerorna. Alla jag pratar med försvinner, erik äter, richard sover.. Jag och Annika har tittat på Arn, vi såg Albin!! :D Vi tittade på Snygg,Sexig och SIngel också, som vanligt.. Tycka om. Cameron Diax är med i den, hon är snygg. Hon ser ut så här:



Nu är jag sömnig, jag tänkte att jag ska sova till imorogn på eftermiddagen.. Tror dock inte att jag klarar av det, brukar vakan av att ajg är hungrig.. Men ja gär nyttig nu, i typ en vecka. Ska dricka massas vatten, och inte äta massa fett. Mest så ska jag äta frukt och grönsaker, det blir spännande.. :P Choklad är totalaförbjudet, eller man får äta mörkchoklad, men inte japp och snickers och sånt slabbigt. 

Snurra min jord.
Sov gott alla mina vänner.

MåndagJobbFilm

Idag har jag jobbat.

Dessutom har jag pratat med han den dära axel, det var trevligt. Han har spenderat det som har varit av sommaren i sebbes bar med jocke. Baren ligger på Sebbes rum. Trevligt för dem. Jag pratade i alla fall om sånt som jag ville säga, sånt som öhh, tyngde mig så att säga.  Fick kanske inte den responsen jag trodde, men det var bra :) Nu mår jag bra och så behöver jag inte bekymra mig för det mer.

Jag har blivit tjock. Eller tjockare än vad jag var innan, jobbigt läge, tycker inte om när ja ginte får plats i mina byxor.. :P Haha, richard, min vän, vi kan starta en klubb.. :D

Snart, när jag har hittat vad jag ska ha på mig för tröja ^^, så ska jag gå hem till Filip och se på film. Det låter på pojkarna som om det blir något otäckt. Blir ju kul för dem när de måste följa mig hem efteråt så jag inte dör på vägen.

Katt

Söndag?DanmarkHåkan

Jag vet inte vem jag är, men jag vet att jag är din.

Kom precis hem från en Danmarksresa. Det var jag, Annika, Erik, Filip, Gustav, David och Sture, lite märklig kombination, men det gick bra :)
Vi tänkte åka upp till Skagen och bo i tält, men nehej då, det fanns inte en enda ledig campingplats i Skagen. Det var bara att ta sig till Bunken (ca1.5mil från skagen). Bunken var helt okej, det var ett hav där. Dessutom så gick det tåg in till Skagen.  Tycker man inte om tåg, så kan man ta en promenad på stranden. Det går, det tar ca 3 timmar. Det behövs värme, sällskap och massa små blå.. Det väldigt fint att gå på stranden mitt i natten. Sitta på en sanddyn med utsikt mot Skagen, havet och solnedgången tillsammans med någon som man tycker om.
Det är galet vad mycket uppmärksamhet man kan få om man är två långa, blonda saker i alldeles för korta shorts. Vill man leva billigt så kan man leva så, fast lite mer extremt än vad vi gjorde..
Det bästa med Danmark var Strandpromenaden, och allmänt sent på kvällen och natten. Sämst var att alla pratade danska och allmänt kladd i alla dess former.

Jag är taggad på att åka iväg någon mer gång :) Fast då ska Ellen med, för henne tycker jag om.

Min syster säger att de har börjat visa paradise hotel på TV igen, det äperfekt, Nu har jag precis fått ärva en tv till mitt rum och så ska jag få den att fungera imorgon och så ska jag kolla på paradise hotel varenda kväll som jag är hemma, visserligen är det gamla avsnit, från 2005 men det gör inget.. Paradise hotel är väldigt Denise sent på kvällen.

Jag är helt glad. Det är skönt. Det är värt att strunta i en del saker som man inte tycker helt om för att få må bra. :)



Ha det fint!
denise

Tisdag?

Idag är det tisdag. Jag har sett på Sex and the city filmen, den var bra. Jag skratta och var glad och lessen och massa känslor som studsade omkring imin kropp :P  Sen shoppade vi lite.. Jag köpte iof inget, men ändå.. Man måste ju nästan kolla på kläder efter att ha sett den filmen!

Sen åkte jag till pappas job och kollade båten, den är fin! Den ska sjösättas i morgon. yeah. Jag får se om jag åker med överhuvudtaget, måste hem på kvällen. Jag sak till Danmark dagen efter :) Jag och Annika åker med grabbarna dit. ellen får inte. Det blir roligt, hoppas att det blir varmt och soligt. Nu ska jag packa.., vad har man med sig till Danmark? :O Mat?Kläder? iiiiih!


Ha det fint!

RSS 2.0