NisenGoesCrazyInLove

Kul att jag skriver till mig själv (har inte tittat på hur många läsare jag har, men jag antar att det börjar närma sig ett negativt tal) Är hyfsat övertygad om att mina enda trogna läsare ( Miss Joakim) har övergett min stackars blog, inte så konstigt när jag också mer eller mindre har gjort det. Fast vem vet, kanske blir ajg lite seriös ett tag igen, men det känns inte lika lätt att skriva längre. Det är nog för att det känns som att när man går på högskola ( det låter störtcoolt) så är det inte lika okej att bara skriva hur tankarna rör sig i hjärnan utan någon slags djup tanke, eller tanke överhuvudtaget på vad det ska stå. I fall någon har missat det så kan jag ju meddela er om att jag i min hjärna har inplanerat, om det är bra planering, en mening framåt, ibland inte fram till nästa ord, men ändå flyter det på. Jag tror jag kommer inte i sånt där flow som en del författare är ute efter, jag gillar det, särskilt då jag kan läsa det själv eftersom jag i princip inte kommer ihåg det dagen efter.
Crazy in Love alltså, inte i den där skåneboy numbero 2, uan i min alldeles egna Christofer. ChristoferBüssenFoffenKoofBamsefarFredrikPussen- vilket som det viktiga är att ha nrä min och att min mage kittlar något helt otroligt, inte så där löjligt kittlar för någon jag känt i en vecka utan mer, jag har ju trots allt varit med killen i tre månader på Tisdag, det är det längsta ( förutom det so majg var med han den dära axel). Jag har förhoppningar om att vi kanske kan tänkas tycka om varnadra ganska så länge :)
Jag ska förövrigt ha åtta barn med min buss, han gillar det inte supermycket, men han får stå ut. Alla flickorna ska ha madickenklänningar. Pojkarna ska se ut som emil, och vara mysiga, busiga och supergosiga.
Jag har en ny hobby också, istället för att städa och hålla ördning så spelar jag. Jag spelar Harpan(Solitaire), Kungen( FreeCell), Mahjong, allt tilloch med lite poker! Det är mysigt! Inte superkjäckt med tanke på stundande tentor. Hade mekanik tenta i Måndags, Ritteknik imorse och mardrömmen Mattetenta på frdag :S Jag är nervöös för den. Men det ska nog lösa sig.
På fredag är det ju dessutom tenta/lag/födelsedagsfest! Det ska bli superskoj! Jag är verkligen toktaggad.
Sen så längtar jag till lördag också, då ska jag ha en mysa-i-sängen-från-vi-vaknar-till-vi-går-och-lägger-oss-ige-dag med min älskling, supermysigt :)
Synd bara att älskling inte är taggad för någonting, förutom handbollen, som kommer gå på tv när jag är borta, och sin Poker.. :/
Som om världens bästa helg inte vore nog,På måndag åker jag hem till den lila staden Lerum där jag ska packa väskorna för en vecka i Alperna hos mina bästa vänner ( Annika och Linnea) Har fler bästa vänner, men inte i alperna. Wille och Anton, ajg gillar er men ni är "bara" mina vänner som jag tycker hemskt mycket om, kan inte påstå att jag anförtror er allt om mig, eller så gör ajg det, jag är inte så värst hemlig...
Men nu troro jag att jag inte hinner skriva mer, måste städa min lägenhet, finns ju en viss risk at någon kommer upp hit och vill låna toalett eller kylskåp på fredag, Wie, jag längtar :)
Puss på dig!

RSS 2.0