panikisch

Igår skulle jag bleka mitt hår, bara lite grann så att det skulle kännas lite vårigt, visade sig att jag inte fått en färg som man kan bleka lite grann med, den var ultrastark, men jag såg att det blev väldigt för ljust så jag tvättade ur det och katastrofen var ett faktum. Vit hårbotten, gul lugg och perfekta längder. Kul.
Idag har jag och Emilia försökt rädda det, genom att färga det ( trodde jag) ljusbrunt. Det är numera inte så värst ljusbrunt, mer bara brunt, med en kopparnyans. Helt okej, men inte alls vad jag var sugen på.

Hoppas att Emma kan rädda mig, ska bara låta håret vila ett par veckor först.

Le Me


Ekna

Har firat helgen på pensionat Ekna, det ligger mitt i skogen, cirka 2 mil utanför Växjö. Det var et fint ställe med otrolig service, rekomenderas starkt!

Hihi, skänmt åsido, har varit hemma hos familjen Svensson ( Emilias mor o far) med mina hjärtan ♥ Ellen och Emilia. Vi har blivit bortskämda som prinsessor. Först en skaldjurskväll, kräftor, räkor, krabbklor, mums.
Lördagen spenderades på Grand Samarkand, en stor galleri i Växjö, det spenderades inte bara tid utan en hel del pengar, men det var ju trots allt löningshelg!
På kvällen fick vi köttgryta, på hemmaskjuten älg, det var också sjukt gott.

Vi dansade med växjö nördigaste 18åringar också. En läskig kille som dansa jävlar, men som inte vågade titta någon i ögonen, skitläskigt, han bara stirrade rätt ner i golvet, såg aldrig ens hans ansikte.


Koof har fått för sig att vi ska träna, men han skulle visst spela en mijlon lolmatcher innann så det blir väl ett nattpass...


Under tiden underhåller jag mig här Anna Hibbs




Torsdag

Höll på att döpa inlägget till Onsdag, så pigg är jag idag. Även om jag hade världens sovmorgon imorse så är jag sjukt trött nu.

Jag taggar imorgon! Då ska jag och Ellen åka med Emilia hem till hennes föräldrar på Ekna utanför Växjö. Emilia har varnat och sagt att det ligger mitt ute i skogen ( som om det finns något annat än skog i Småland). Jag tror i vilket fall att det blir tokmysigt och jätteroligt ( som om det kan bli något annat när det handlar om oss tre ♥)

 

Bild tagen av Cissi från Examen förra året.

 

 


Tentångesten

Den där ångesten som nu sakta men säkert börja krypa fram. Allt är frid och fröjd och man hängr ävl med okej, sen helt plötsligt så är det panik och ångest. Tills sekunden man går ut från tentasalen. Då är allt bra.

Har tenta i mars, längtar inte.

En helt vanlig Fettisdag

Är otroligt trött, fast på ett bra sätt. Känns som att jag verkligen använt min energi, inte att jag bara är en allmänt trött tjej ( vilket jag väl kanske är). Har varit en lång dag i skolan med Ekonomi, katalogmöte och skissning. Det fanns ändå plats för en semlepaus.
Ex-jobet går bra, än så länge. det går fort framåt. Fast känns samtidigt som att vi inte har något nytt att visa upp från förra veckan. Det är konstigt. Imorgon är det i vilket fall möte med handledar-Anna, vi hoppas att hon gillar vår idé. Det spelar egentligen inte så stor roll för vi har mer eller mindre bestämt hur produkten i stora drag ska se ut.
skit samma. Lev väl.

Sjuklingen

Det susar i mina öron. Det är lite otäckt tycker jag, har aldrig varit något öronbarn så jag är inte så van vid sånt.
Men idag tog jag mig i kragen och var först hos Emilia och förberedde inför vårt möte med Törbjörn och Joachim i Ljungby, mötet gick bra. Det känns som att vi har samma ild av hur kåpan i slutändan kommer att bli. Vi fick svar på massa frågor som vi hade. På måndag ska vi börja CADa och vecka 9 så är målet att vi ska ha valt en produkt och efter det bara göra mindre justeringar. Det går så fort! Det är det största arbetet vi gör under hela vår tid på Högskolan och tiden bara rusar iväg.
Än så länge känns det bra!
Efter lite strul så är nu även datum satt för vår examen.
Så mamma, pappa, Agneta och Mikael ( samt eventuella andra som känner sig träffade) vår UTEXPOmässa är den 24-26maj!
Boka in den helgen
Här är jag och Tomi på Kåren i lördags, tjusigt!

Så sant.

Jag hittade bilden på en blogg som heter whereislove

Sjukling

Jag har blivit jätteförkyld igen. Var det senast över jul, men jag hoppas att denna går över snabbare än den gjorde i julas.
I vart fall gör min kropp onto ch näsan droppar. Så jag gick hem efter halva ekonomiföreläsningen och nu har jag bäddat ner mig i sängen med en kopp te. Skicka massa friska, pigga tankar till mig nu så jag orkar med mötet med CTC imorgon.

Dagar som denna

Det är dagar som idag som ni ska komma och hälsa på mig!
En myskväll med massa mysiga serier och kanske en film eller två.
Det ligger muffins och glass i frysen,som bara måste ätas upp, så jag kan frosta av frysen.
Helst ska ni ta med er ett litet handarbete av något slag, kansek stickar ni en halsduk, eller ett par sockar?
Men eftersom ni inte är här, så får ni nöja er med tanken på att jag sitter och virkar mormorsrutor, som så småningom kommer kunna bli till en necessär eller en väska eller något annat tjusigt.
Saknar mitt hår lite idag också, har inte gjort det alls mycket. Känns som att man brukar göra det när man klipper av det såpass långt ändå?

:(

Har suttit hela helgen ( förutom fredag och lördagkväll) och försökt tanka och installera Sms 3, visar sig att jag inte är någon hacker. Kommer förmodligen aldrg att bli det, men ajg har gråtit en skvätt över mina okunskaper. Har nu även två gånger kollat upp vad det kostar att köpa, grundspelet kostar 399+frakt och det expansionspaketet jag vill ha helst kostar tre hundra. Kul när man har 83kr på kontot!

Köpa eller inte köpa?

Nu har jag fått min telefon, den är så mycket bättre än jag hade hoppats! Love it!

Men telefonköp leder ju dessvärre till peningsbrist. Och nu har jag hittat en bok som jag så gärna vill ha. Som eventuellt slutar säljas 14 februari ( fattade inte riktigt vad det stod). Så nu är frågan om mina sista pengar ska gå till att få i mig mat de närmsta två veckorna eller köpa en bok med Tim Burtons bilder.

Kanske ringa mamma och önska mig boken i examenspresent?

Alla dessa svåra existensiella frågor...


Le Bok

telefon

Nu ligger min telefon sorterad i göteborg, hoppas att den kommer imorgon

Chacha

Ante är här, han har fått middag av oss, eller rättare sagt av koof osm gjorde supergod skinksås!
Nu så här efter middagen sitter jag ihopkurad under en filt och tror att jag fryser ihjäl vilken sekund somheöst, knäppt att det blir kallars i lägenheten när det blir varmare ute..?

GosOnsdag

Tänk att man nästan alltid tycker att det är lika gosigt att sitta i soffan och kolla på TV. Just nu så tittar jag på Den hemliga miljonären, får se om jag börjar gråta idag med...
Känns som att jag inte gjort så mycket idag, men det har jag! Haft möte med Anna, vår handeldare på ex-jobbet, skrivit på konkurrentsanalysen, haft ekonomilektion, köpt dammsugare, handlat mat, diskat och lagat mat. Helt sjukt massa grejer!

Iiih!

Tack vare att min pappa betalar för reparationen av min dator och jag har sprarat lite pengar för att kunna köpa en ny telefon ( en liten plan som jag trodde gick i kras när jag hällde kaffe i datorn). I vilket fall jag hade lite pengar och nu har jag inte det för jag har precis beställt en ny telefon!
Grattis lillebror du kommer att få en beganad smartphone utav mig!
Och ännu mer Grattis till mig som ska få hem en LG Optimus 2X
http://www.netonnet.se/art/telefon/mobiltelefon/varumrken/lg/lg-p990optimus2xwhite/161769.3209/
En väldigt bra telefon som har tokrasat i pris, även fast det inte finns någon som är sådär värst mycket bättre, bara värst mycket större. En tvåkärning, vit Google-telefon, det blir kanon för mig!

Reklam snart?

Igår så såg jag en hysteriskt rolig reklam.
Den med strul i liften i skidbacken. Jag skrattar lite varje gång jag tänker på den, typ nu tillexempel!
Så nu sitter jag här och längtar efter nästa reklampaus!

MarängCupcakes med Lemoncurd

Jag har inte smakat på någon hel muffin än. Har naturligtvis smakat på alla delarna av den, alltså muffinssmeten, lemoncurden och marängsmeten, sanslöst gott alltihop!
Blev för en gångs skull dessutom riktigt fina cupcakes, fast jag inte lyckades hitta alla delar till spritsen...
Ni kan förövrigt se våra fina kakfat, det vita fick Koof av sin farmor i julklapp det silvriga köpte jag idag på myrorna!

I baktagen

Nu sitter jag i köket och taggar för att baka jättefina marängcupcakes med hemmagjord lemoncurd. Om jag orkar kanske jag lägger upp en bild efteråt, om de blir bra då vill säga ;)


Mysmåndag

Emilia var sjuk idag, vilket ledde till en ledig dag för mig. Har utnyttjat den till fullo. Lång sovmorgon, långt härligt bubelbad och nu filmmaraton. Kollar själv med det är bäst så, för då får jag välja alla filmer :)
Den här ilden är inte från idag. Visst ser jag lite 70-tals chic ut?

Fetknopp

Även om jag inte tycker att jag är sådär värst fet så har jag asolut betett mig osm en riktig tjockis den senaste veckan. Har aldrig ätit så mycket pizza, helt sjukt. Som om inte det vore nog, har tryckt i mig en jäkla massa fika också!
Igår slog det tillbaka som kramper i magen. Därför tänkte jag kör en Detox-kur denna veckan, inledde min kur med ostbågar till frukost, det går bra för min figur känner jag. Och alla inneboende finnar har jag verkligne förtjänat.
Skärpning.

Hej igen!

Fått tillbaka min dator, den är som ny! TAB-tangenten är ltie seg men det blir nog bättre, om inte så kan jag leva med det.
Om några timmar får vi hem lite vänner osm ska se på Superbowl med oss! Tänkte få ihop en äpplekaka innan dess. Verkar som att mellanslagsknappen är lite tokig också...

RSS 2.0