Virkstuga

Sitter här och jobbar på mössan som älskling beställt, den kommer matcha alldeles perfekt till hans jacka och termosar. Vit, turkos, röd och svart, den kommer att vara liite lik OS-mössan fast fel garn och fel färger.  Han kommer vara så fin så <3
Sitter lite parallellt och kollar goda tårtor och bakverk. Vill göra något som finns allt till här hemma och som inte är jobbigt att baka. några förslag?

Stabval + Korpmatch

Japp, nu har jag varit i skolan en stund till var och kollade på Maskins stabval. Hade det inte varit hemligt så hade jag skrivit vilka som blev stab, men aah, det är hemligt! Det är en rolig procedur att välja stab. Alla som är intresserade av att vara med gör varsitt spex och berättar en vits på stabiska. Duktiga var dom, väldigt ambitiösa unga män!
Sen var det storhandling på ICA, vi köpte typ allt som vi ska ha med till Val Thorens. Planen är ju att vi gör lite middagar innan vi åker så det blir billigt och bra där nere. Visst man vill inte behöva snåla när man är på semester, men känns ändå mer värt att ta med sig mat dit så kan man lägga lite mer pengar på fest och så, kasnke gå ut någon kväll. Sen så vill jag ju spara pengar till sommaren också!
Kollat korp-fotbollsmatch också, alltid lite spännande. Tjocka, otränade gubbar mot våra fina, röda, unga "vältränade" män. Gick inte så bra som det borde gjort, men dom vann i alla fall. Tur det.
NU lär jag mig titta på handboll, det måste man tydligen om man har en pojkvän som spelar handboll. Lite segt men det funkar. Vill ha mat nu! Vill att knottrorna ska försvinna också! Tycker ändå det känns bättre nu, än förut idag... Hoppas det försvinner fort bara.

städdag

Sysslar med grovstädning hemma, fast med lite för lite energi. Flyttar runt lite möbler så att det ska se rymligare ut, jag blir ju så uttråkade när det ser likadant ut hela tiden, så ja, det är dags för lite omkring flyttande. Gillar inte älsklingens tangentbord, det är svart och vi har ingen lampa vid datorn, så man får välja om man ska titta på skärmen eller fingrarna, för växla funkar inte. Så nu tittar jag inte på tangenterna brukar ju funka, det sitter i rörelseminnet, men hans bord är lite smalare än normalt så det blir många fel.. typ caps istället för a och m istället för ","



Men nu ska jag återgå till mojsandet.
Städa lite till och kanske börja på en packlista innan jag går.... Wie, längtar till fredag!

Sovmorgon!

Sp hörligt, tog en ordentlig sovmorgon efter min mycket ansträngande soffadag. I vilket fall känns allt lite bättre när amn vilat ordenligt efter all tentastress! Vaknade ur mina skiddrömmar av att mitt finger somnade för att det var klämt mellan knäna. Jag är fortfarande knottrig, men det kliar inte nu. Någon som varit med om något liknande? Har nämligen ingen aning om vad det är!

Taggar så för Val Thorens, kollade lite väder nu, älsklingen så till mig igår att det skulle vara -27 grader, så jag var lite rädd, vill ju ha vår! Men enligt yr.no ska det åtminstone hålla sig något mildare och vara mellan 10 och 15 minusgrader.Får se till att ha ordentligt med kläder!

Nu så blir det frukost!

Naglar

Sådär ja! Nu är naglarna klara för idag, blev väl lite sådär, men ja gär ändå rätt nöjd, brukar inte fixa så noga med mina naglar...
Det får duga för några dagar. Nu är målet att under den närmaste tiden införskaffa ett mattsvart nagellack och när jag ändå är ute på ärende så borde jag köpa ett ordentligt rouge också. Någon som har något förslag på ett fint rouge?

Myskväll/dag...

Har inte gjort mycket idag... Var uppe tidigt för att gå på föreläsningar. Båda föreläsningarna var med samma lärare och allt han skulle säga hanns med på två timmar, så skönt, så idag blev det skola från 8.15 till 10.00 och rast på mitten, jobbigt att plugga på högskola... ;) Haha, lät att säga så här efter tentaveckan när amn inte kommit igång med näsa period än, men det lär bli en rätt tung period detta också, missar ju en hel vecka n när jag åker till Frankrike, så efter det har man nog hamnat lite efter.
Sen gick jag till studenthälsan och visade duttarna i ansiktet, hon visste inte. Det kan tydligen vara vad som helst.
Efter det gick jag hem och har i princip inte rest mig ur soffan sen dess, lite illa men det var min "tentorna-är-över-jag-tänker-inte-göra-någonting-på-en-hel-dag"-dag idag.
Nu sitter jag och målar naglarna framför TVn och datorn på samma gång. Gillar att vi har varsin dator på 30kvm visar verkligen vilka prioriteringar man har!
Nu är det dags för nagellacklager 2.
<3

Helgen

Har inte uppdaterat på hela helgen, det är min svaghet, helgen. Har inte ens kollat på en dator på hela helgen.
Eller jo, i fredags...
I lördags åkte jag, Büssen och Bo till Göteborg, för att tentafesta! Büssen skulle kolla handboll med sin käre far också, så det blev jag och Bosse hem till mina föräldrar för middag och lite trevligt sällskap! Innan vi gick ut i regnet, rusket och natten i Göteborg. Startade kvällen på PC, ett mysigt litet ställe; sportsbar heter det. Dom har billig öl,cider och ruskigt billiga shots, hell yeah!
Där var det människor jag känner, eller som jag kände innan Halmstad, mysigt att träffas och tjafsa lite, kolla läget och bli lite nostalgisk. Det var roligt i alla fall!
Sen drog vi vidare till Sticky Fingers, Lerums Gymnasiums heliga torsdagsställe! Där har man varit måånga gånger, men i princip bara på torsdagar. Visade sig att lördagar var ganska likt, fast inte fult så mycket människor och så kände man inte alla. Men det var sjukt roligt! Hittade ett litet tjejgäng som jag dansade loss med.
Kvällen började gå mot sitt slut, med en vandring genom stan, till tåget, stannade för nattamat på drottningtorget och åt på tåget. Lata som vi var blev det taxi sista biten, så värt.
Det var helt klart en lyckad kväll!

Söndag!
Vi vaknade framåt förmiddagen och åt tusen mackor var till frukost! Sen chillade vi hela dagen och tog oss framåt eftermiddagen ner till Linnea hämtade upp henne och sen ut till Medecinareberget där Amanda väntade. Sen blev det knäckemacka och kardemummakaffe i Amandas fina lägenhet i Majorna, lite avundsjuk är jag allt! Lite häftigare med lägenhet i stan än lägenhet i Halmstad. Dessvärre är det så det får vara åtminstonde till nästa sommar när jag är utbildad och färdig!
Puss hej!

Prickar?

Har fått små utslag, ser ut som allergi i ansiktet, illa. Röd i ögonen också. Gillar det inte, kliar helt galet också! Så sjukt störigt!

Sommar

Längtar till sommaren något så sinnessjukt. Jag klarar inte av hela vintern, januari har börjat betyda att jag bryter ihop. Det hände idag, känns bättre nu, men är lite skör och tom. Sitter ensam hemma och lyssnar på Spotify's alla versioner av Utan dina andetag, Kents låt. Gillar Kent, men är inte helt överens med Jocke Bergs röst, tyvärr. Fast det kanske är tur, tror inte älsklingen hade varit superhappy fall jag lyssnade på Kent hela dagarna.
Är så glad och lättad att alla tentorna är över för denna perioden, nästa period kommer vara ganska lik, men ändå så olik! Ganska lika ämnen men ack så annorlunda humör. Våren får mig att leva igen. Längtar så till sommaren! Kan inte säga det nog många gånger. Hade jag haft massa pengar hade jag inte varit i Sverige hela vintern. Ska jag visserligen inte vara, har redan varit i Danmark och ska snart till Frankrike, det ska bli så skönt! Det må vara kallt i franska alperna i Januari, men det kan aldrig vara så mörkt och deppigt som Sverige. Hade varit mysigt med en större lägenhet också, två personer på 30kvm är inte helt smärtfritt, mest knöigt! Tur att jag gillar min sambo <3
Värst vad depp jag lät helt plötsligt va? Men det gör ingenting, så länge vi har varann. Ser fram emot imorgon, då blir det en heldag i Finafina Göteborg! ska bli så mysigt! Sen så blir det en förhoppningsvis fantastisk utgång på kvällen, så roligt! Hör av er fall ni vill med ut! Har byt nummer, kan inte det nya... Men kollar Facebook rätt flitigt  ;)
Nu ska jag ner och störa älsklingen och Bo igen, dom filmar, jag är mest i vägen, men dom gillar mig ändå, så det så!

Lalalala

Sitter framför Oprah (engelska för Lasse Berghagen, iallafall enligt google translate), väntar fortfarande på att lösningsförslaget på tentan ska komma upp så jag kan jämföra. Kan inte slappna av riktigt, det gnager lite i magen. Hoppas det släpper sen.

äntligen!

Nu är jag då äntligen färdig!
Sista tentan gick snabbt och smärtfritt att skriva, nu väntar jag bara på att tentatiden ska vara slut så lösningsförslaget kommer så jag vet hur det gick! Det känns som att jag klarade det, hoppashoppas!
Det var precis tre män här och lagade mitt badrum, fattades en del i duschen, den som håller uppe handtaget, samt att lysröret gått sönder, men nu är det fint och helt! Lite knasigt av mig att jag inte tänkt på att felanmäla tidigare, man klickarbara lite så kommer dom hit och fixar helt gratis! Jättebra!
Nu ska jag springa ner till Bo!
tjosvejs!

1dag kvar!

Nu är det nära, sista tentan börjar om mindre än en timme! Så härligt, tror till och med att det kanske kan gå bra!
Var lite seg igår därför jag inte skrev något, däckade i sängen när jag gick hem från skolan, sen va jag tvungen att gå upp och intensiv-plugga resten av kvällen. Lärde mig nästan allt man behöver för att klara kursen på en kväll!
Men n ska jag fixa ordning mig så hörs vi ikväll! Wish me luck! <3

2 dagar kvar

Har en tenta imorgon, hoppas det går bra, kan långt ifrån allt, men om vi har tänkt rätt så har vi pluggat in precis rätt grejer. Det har inte blivit så mycket pluggtid eftersom CADen tog så lång tid. Men vi har suttit nu i två hela dagar, tur att man har Ellen och Emilia hade varit så sanslöst tråkigt annars! Gillar er!
Efter tentan imogon blir det till att skriva färdigt arbetet till CAD analyserna, och lite mer CAD-pill sen plugga mer till tentan som är på fredag. Tur att det bara är två dagar kvar!
Sen hoppas jag på utgång i Göteborg på lördag! Följ med tycker jag!
Sitter och  tittar på en dokumentär serie om 8-11åringar från England som får klara sig nääästan helt utan vuxna i två veckor tror jag det är. Nu är dom ute och campar, dom har fått flå kaniner och plocka hönor. Sjukt häftigt att dom gör det! Jag är inte säker på att jag hade gjort det. Särskilt inte när jag var 11, nu hade jag nog bitit ihop och gjort det. Man såg verkligen paniken dom fick när det gick upp för dom att kött faktiskt kommer från riktiga djur, sånt som man vet men inte riktigt tar in. Tycker dom är sjukt häftiga iallafall!
Hej nu!

Nostalgitripp!

Hade för ett tag glömt bort den fantastiska skatten med många härliga delar ur mitt liv som finns på facebook i bildformat på min finfina Linneas sida. Helt fantastiskt, Foffen tycker inte det är lika fantastiskt att titta på gamla bilder på mig och mina vänner, som han knappt vet vilka det är. men jag gilar det skarpt!
Sitter här och skrattar högt och minns. mysigt. Är med andra ord inte ett alls lika arg för att De förstörde Monopol-spelet, när jag ledde! Blir lite sådär humör-svängigt när det vill i min kropp, inte en vecka i månaden, utan precis när som. Jobbigt.
Hemma hos LInnea för ett antal år sedan, så roligt det var!
Nu vill jag titta på film men inte min älskling han tycker det är viktigare med warhammer eller vad det nu är han spelar....
Kanske borde planera en fest här snart, har varit dåligt med Maskinfester på ett tag nu.. Eller så blir det bara mina älsklingar, det märker vi. Måste ju tänka på Beach 2011 nu med, inte massa fest då blir man en tjockis.... haha ;)
puss på er!

Arg nu.

Vi har spelat monopol, Büssen är knäpp. Sjukt arg.

3 dagar kvar

Tentaveckan är snart över, är med skräckblandad förtjusning jag både längtar och bävar till de närmsta dagarna.. Att skriva tentorna, gött när det är över om det inte gått sämre än man väntat sig. Härligt när Cykeln är inlämnad, om man inte blir osäker på om det är godkänt. Väldigt läskigt men ändå skönt när det är över.

Länkade till bloggen på Facebook igår, var visst många som kikade lite då. Så nu vet alla hur bra/dåligt jag skriver och alla kan tycker och tänka, lite skräckblandad förtjusning även här. Måste skärpa till mig och skiva fint och intressant. Behöver verkligen bli bra på att skriva, man har väldigt stor nytta av det, till alla arbeten och allt. har ju inte varit min starka sida att skriva...
Måste verkligen hitta fram passen innan Val Thorens, passen och sjukkorten. Vart katten kan jag lagt dom? Känns som att jag flyttade på dom för ett tag sen, från en bra låda till vart?!?
Det får bli allt för nu, måste leta...
( har pluggat dåligt idag, väldigt ineffektivt,blä)

Annika

Jag saknar Annika, hon är en liten stjärt som lämnar mig. Men jag gillar henne ändå, jäklar. Som tur är så tänker dom på oss stackare som inte är med dom och bloggar om allt dom gör, då känns det lite som att man blir avundsjuk för de får åka skidor när jag måste plugga men också som att man är med dom!
här är bloggen allafall : Incham, fint med berg och snö och grejer. <3
Borde nog sova nu, så jag ar slut på den förvirrade dag...
Nattinatti

4 dagar kvar

Japp, bara fyra dagar kvar till sista tentan! Kanon! Ska bara försöka se till att klara tentorna också, men det ska nog lösa sig!

Blev färdig med CADen idag, en stor tung sten lättade från mina axlar. Så skönt att kunna gå och lägga sig och veta att det inte är tokpanik och inte veta om jag hinner bli klar till inlämningen, för det är redan färdigt, så härligt!
Idag ahr vi firat att jag blev klar med CADen och grabbarna var duktiga på sin mekaniktenta. Vi firade med Pizza och Cola, vi är så onyttiga! Skulle egentligen ätit nyttigt och tränat Body Pump idag, men satt i skolan tills passet var slut. Så det hoppade jag, var ändå värt att sitta tills allt var färdigt. Känner mig dock inte så värst snygg och superskinny nu...
Nu borde man väl gå och lägga sig så man orkar plugga ordentligt imorgon, men jag vill inte. Jag vill verkligen inte gå och lägga mig. Jag vill att det ska finnas flera avsnitt Skins ute, men nehe då. Det finns fyra säsonger och jag har sett alla fyra. Hatar när det händer! Se den serien, den är grym!
Jaja, det får räcka för nu. Finns inte plats för några smarta intressanta tankar i mitt huvud. Tänker bara på skolan, och på att sova och på att tentorna snart är över!

Filmfilmfilm

Massa film igår, som ni nog har förstått, likadant ikväll!
Har precis kollat på Death race 1, inte alls så bra som Death race 2 om man frågar mig. Tvåan var fylld av massa action och spänning, det finns förstås spänning och action i ettan också men inte alls i samma mängder, mest handlar den om att huvudpersonen är arg på en tant som hette Henessey, och ville henne illa. Lite segt mellan varven, men ändå sjukt värd att se!
Snart ska jag titta på The Ugly truth med hon blonda tjejen från Greys Anatomy.
Jag gillar filmer och serier för er som missat det, det kanske få bli bloggtema! Roligt!

6 dagar kvar

Sanslöst dålig jag är på att hålla bloggen levande, har typ inga läsare och har inte uppdaterat på hela helgen.
Får väl försvara mig med att igår var det ingen bra dag. Gick till skolan vid tolv och gav upp kl 16, jag och en kompis satt med ett CADarbete och hade på de fyra timmarna inte kommit någon vart. Gick hem och kröp ihop i en liten hög i sängen. Kvällen blev bättre sen, vi gick och köpte lördagsgodis och kollade film ( jag, Büssen och Bo) det var mysigt!
Kollade på;
  • Easy A, den var bra himla mysig film!
  • Death race 2, som egentligen borde heta typ Death race- the begining, eller nåt annat som antyder att den utspelar sig innan Death Race 1. Den var också bra, ska nog kolla Death race 1 ikväll, mysa med sambon <3
  • Devil, ganska läskig, jag gillar egentligen inte skräckfilmer, blir så sanslöst rädd, händer att jag börjar gråta... Men det var en bra film, jag gillade den.
Efter filmerna skrämdes Foffen så Bo blev rädd, jag blev bara lite rädd jag är van :)
Här är Bo när han pussar Angelina Jolie
Bo

Premiärturen

Nu har Bo och jag varit ute och åkt sidor i den väldigt djupa, men ack så platta snön bakom huset, det var hur kul som helst! Jag åkte inte skidor, jag puttade på, stackars Bo ramlade två gånger, på platten!
Den fina trion Büssen, Bo och jag har tagit farväl till fet mat för ett tag framöver, det gjorde vi med påmpa och stå på den förträffliga restaurangen Max. En Hot American satt inte helt fel en dag som denna! Synd bara att det är Friscobröd på den, gillar inte det brödet alls.
Nu blir det filmmys, svettiga och fina som vi är, efter allt för mycket amt och bus i snön!

8 dagar kvar...

.. tills tentaperioden är över, längtar!
Nu sitter jag här och har ltie lätt panik över att jag inte förstår de jäkla matriserna! Grr!
allt är bara massa bokstäver och gerkiska bokstäver och till och med dubbeldragna bokstäver, så segt!
Längtar tills imorgon <3

Myskväll

Sitter vid TVn med älsklingen och Bo, kollat på Filip och Fredriks årskrönika, jag gillar verkligen dom. Filip och Fredrik alltså, fast de andra med såklart!
Fattar fortfarande inte vilka typsnitt som fungerar och så har jag kommit på att det är dag för en ny Header snart också!
Längtar till på fredag då ska vi ner till Vallåsen och åka lite skidor, himla mysigt tycker jag! Åker på eftermiddagen så det blir himla mysig kvällsskidåkning med bullar och varm choklad, hoppas jag!
Men nu ska jag tillbaka till TVn!
Nattinatti

Tvättid

Inte alls särskilt skoj att tvätta, blir ju tvätt fastän man inte är hemma, så nu har det inte tvättats på lite för lång tid = massa tvätt. Skulle försöka byta typsnitt på bloggen, men det verkar ju som att det typ inte finns några som är kompatibla, har ite Word i datorn heller så vet inte vart jag ska hitta vad de heter...
Gav pp allt vad både plugg och viktigheter heter och sitter och försöker svara på frågot på Oxie på facebok, inte så skoj men ändå. Ska snart ut och lägga in tvätten i torktumlaren.
Hade inte gått upp så många julkilon, det är ju bra inte ens ett kilo.
Nu tvätt
( kommentera gärna fall ni vet om man kan läsanågonstans vilka typsnitt som fungerar på blogg.se! )

9 dagar

Mmh, nio dagar tills panikpluggandet är färdigt för denna perioden, nästa gång är man nog lite mer pepp eftersom det är vår då. Har CADat hela förmiddagen men nu är det matte som gäller för hela slanten.
I eftermiddag ska jag till viktväktarna, vill gå ner ett par kilo till, samt få lite bättre koll på vad jag får äta. Bättre att börja äta rätt redan nu när jag inte behöver gå ner något än sikta i det och bli en tjockis. Säger jag samtidigt som jag sitter här och äter choklad....
Jaja, hörs sen lär inte vara så jäkla party att tvätta hela kvällen...

Besökare

Kollade på min statistik jag har ändå minst två som är inne på min blogg och kollar lite då och då... Hade två besökare samma dag i slutet av november, nästan hemskt att man låter bloggen förfalla, men det ska det bli ändring på. Det får bli mitt nyårslöfte, 2011 är mitt blogg-år.
xoxo

10 dagar kvar

10 dagar kvar till sista tentan alltså, eller aah, sista tentan för den här perioden. Efter tentorna blir det Val Thorens! Iih! Längtar så.
Sitter och läser i min maskinelementbok, känns som att jag lär mig rätt mycket av att läsa det tills jag inser att jag läst 31sidor av typ 200 som jag ska läsa... Blir nog fullt i huvudet snart. Ska iväg och klippa mig om en och en halvtimme, spännande. Ska nog inte ändra något bara få bort allt som är torrt och risigt. Har så konstig kvalitét på håret, det är liksom torrt. Det blir bara ett stort burr om jag slarvar med balsam och att tro att jag klara mig utan glansspray är bara att drömma om. Fördelen med det är att om man formar det så lägger det sig inte förns det blir blött. Det är bra :)
Göder finnarna på min näsa också genom att sitta här och unna mig lite paradis-choklad, mumma.
Nu ska jag återgå till mitt pluggande, hörs sen!

Kväll, fortfarande 11 dagar kvar

Nu känns allt lite bättre. Har inte pluggat alls så mycket som jag borde gjort idag, men det kan jag inte älta nu. Jag ser framåt istället. Plugga som attan de närmaste dagarna nu. Sen som paus eller som tentafirande så ska jag till Vallåsen och åka lite skidor, roligt roligt. Måste ju se till att Boo kan lite innan vi åker till Val Thorens!
Ska försöka göra om designen på bloggen också, kan ta ett tag. Måste komma på hur den ska se ut, ny fräsch, modern men inte en kopia av alla andras. Alla andra har ju ful rosa eller vit med snirkliga bokstäver... Får nog bli något ljust, vitt, beiget lite sådär härligt charmigt Chabby Chic.
Nu hoppas jag att älsklingen hittar fram någon mysig film att somna till <3

11 dagar till ledig

Kan ju låta hur gött som helst om 11 dagar är jag ledig.. Men fan innan dess ska man ju plugga. Inte lite heller utan man ska se till att klara dom jäkla tentorna, omtenta suger. Har räknat lite kom fram till att en del behövde man bra kolla lite på så kom det tillbaka men mycket är helt borta, eller så har det kanske aldrig varit där från första början?

Är sugen på att åka och handla en ny garderob typ. Gå ner fem kilo och flytta till en större lägenhet. Får ju bli större lägenhet i Halmstad då, fast jag ogillar Halmstad. Jag vill till Göteborg, ha massa pengar och plats och bara gå omkring och vara allmänt snygg. Inte alls sugen att fortsätta läsa grabbig linje. Maskiningenjör, hur kul kan det vara att jobba som? Fan.

Ska nog kolla textilskolan i Borås, tror jag skulle gilla det bättre. Lite ekonomi, lite typ lite fik. Det hade passat mig. Varför ska jag hålla på med jäkla maskiner för då?

Allt känns väldigt meningslöst idag.

RSS 2.0