nisen, vem är hon nu?

uhm, samma som vanligt. Inatt har hon hittat the one and only skåneboy ( dennis) frågan är bara hur hon ska hitta honom igen... finkamma skåne? facebook? man kommer inte långt med ett förnamn.

Det var trädgår'n som gällde för min del inatt, inte som vissa andra lyckliga på ullevi med U2, tröstlyssnar på dom nu istället. Jag hörde att de ska spela här imorgon också, stämmer det? någon som är på att dra in till stan och lyssna/titta på lite avstånd?

Dessutom har hon den dära nisen tillbringat way to much time framför spegeln, mitt nya fynd är en tvål ( igen) bliw, eller som i speglen Wild. Jag tror att det är ett gömt budskap och att det finns hemliga ingredienser iden som gör en tokig. mysig tvål i såfall. Tänk vad mycket mer spännandelivet blir med massa härliga fantasier.

Jag har en ny vän också, dessvärre rycker han in på måndag. Min nya vän ska göra lumpen och jag ska flytta till halmstad. jävlar. Vännen heter sebastian, vi är fest tillsammans. Inatt så bekantade jag mig lite med hans vän också, Kasper, han är trevlig. :)

Jag ska skriva liiiite oftare, en ny update inom kort, men nu ska jag på jakt efter skåneboy!

xoxo

RSS 2.0