SöndagSenareTyngdkraftWaxstick

Jag älskar vaxsticket som mamma har köpt.. Wella. Hon köpte det till min bror från början, men han fixar håret typ fem gånger om året.. Så jag navänder det mesta "hårkladdet" massa mer än honom..

Mer bra saker med min lillebror är att han är ett litet barn så han tycker om att leka, och så tycker han om sånt som låter och sånt med skruvar på.. Helst ska man bli smutsig också. Idag har han tillbringat större delen av dagen nere i pappas verkstad, pappa har fixat med båten, Adam har svetsat ett ställ så han kan ha trialen på bilen. Jag vr där och åt pizza, efter pizzan fick jag åka på en hisnande åktur på tyndkraften :D (heter det så?). Det var roligt.. :P

Om någon saknar de goda pizzorna på capri så kan jag ju meddela at pizzabagarn som gjorde pizzorna på capri numera jobbar på Stenbergs kök, i Stenkullen. Det är nice.

Snart åker jag till stan, med Ellen och Erik. Vi träffar Annika i stan också.. Läs hennes blogg.myphilosophy.blogg.se.
Känner man sig inte redo för något såpass smart (eller tänkt) som annikas blogg, så kan man ju läsa ellens blogg. Den handlar om vad en liten flicka i lerum gör. menkattmat.blogg.se.

Nu ska jag kladda i mer vax i håret :D kalas

Ha det fint

SöndagSommarlovKennyStarfighterAllum

Nu skriver jag igen :)
Ska snart gå ner till appas jobb, så ska jag och mamma åka en "snabbis" till Allum. Vi ska köpa ett par skor till Sandra. PÅ vägen tillbaka ska vi även köpa pizza, på Stenbergs kök, nice!

Jag läste massa bloggar nyss, bland annat JOhan Reborgs. Han hade ett litet klipp som var en trailer till en Kenny Starfighter film! Grymt om det kommer ut en sådan, tycker jag!!! Ja gälskar Kenny Starfighter.. Kanske ska bli en Kenny Starfighter-Marathon-kväll Imorgon, eller vad sägs om det? Det vill jag. Jag vet inte ens om jag har sett alla avsnitten.. Det är typ 6 stycken, tror jag.. Ååh, nu längtar jag!

Men nu måste jag springa.. Vi ses och hörs!

Och för att richard ska bli glad ( och jag med) skicka inga pussar om du inte menar det.. Det känns ju bara fult om man skriver puss till någon som man inte kan tänka sig att pussa, så varför gör man det egentligen? *suck*

Ha det fint!

BeatycaseTävling

NU ska jag tävla. En tävling som går ut på att man skriver och tipsar om en tävling i sin blogg, kommenterar på personens blogg som har tävlingen och länkar till detta inlägget. Eller något liknande, mycket pedagogiskt denise... :P

Vill man veta mer om tävlingen går det bra att läsa här. Ni har bråttom om ni vill hinna tävla.. Den tar slut vid midnatt.

http://beautycase.blogg.se/2008/june/tavling-vinn-beautykit-fran-tinte.html

SKriver nog mera om en liten stund..

FredagJobbHåkanochBögarnapåBerget

Idag har jag sett på Brokeback Mountain. Den var som jag tänkte mig, i början sen var den inte alls som i mitt huvud. Men nu har jag sett den iallafall. Nu är klockan nästan fyra och jag ska snart ner och jobba, eller jag börjar klockan fem. Sen jobbar jag hela kvällen. Jag ska stänga idag.. läskigt.. Annika ska vara med och kolla på. Det blir nog bra. Sen när jag har jobbt klart så ska jag hem och landa lite.. Och så ska jag vara hemma och göra ingenting hela helgen, tänkte jag.. Det blir inte så spännande mamma och pappa kommer bara pilla med båten och Sandra åker till Gotland imorgon. Men det blir bra :) På lördag ska vi hem till KusinJennan, hon ska konfirmeras. Heja.

Nu har jag bytt skiva. Från Håkans nyaste till en annan Håkan - Nåt nytt, nåt lånat, nåt gammalt, nåt blått - Tadaa!
Kan man vara kär i musik så är jag helt nerkärad i Hellströmmusik. Så det så

NoneDär är han. Jag vill vara där igen och bara må bra.


Ha det fint!
Lev sådant där härligt sommarliv, med sena nätter konstig dygnsrytm, massa promenader, bad och eventuellt ett jobb uppepå allt annat.

OnsdagGlad och Ledig?

Jag ska till amanda och se på fotboll ikväll. Det blir nice. Idag har jag surat hela dagen. Men nu är jag glad. Det känns som att allt är bra. Egentligen vr jag arg på den äcklige kunden, men så löste sig andra saker så det blev bra tillsist :)

Nu ska jag bara leva loppan hela sommaren. Efter lite terapiprat med annika...

Sen börjar jag leva efter mina planer som jag har för mitt liv. Det blir nice. Jag vill ha dig. Hur resten av livsplanerna ska gå till vet jag inte riktigt ännu.. Men det löser sig nog.

Nu vet ja ginte vad jag ska göra i en timme.. En timme är en jobbig tid att slå ihjäl..
jag kan inte se på film och inte bara sitta.. Det bir nog en leka-med-datorn-timme.. eller klä-på-mig-timme.. :P


Ha det fint.
Om inte jag tänker på dig just nu, så är jag övertygad om tt någon annan gör det!

OnsdagLedigochLessen

Jag trodde att idag skulle bli en bra dag, men den börjar inte så bra. Fast det dåliga är på väg bort, räddningen: Håkan, såklart!

Igår var en bra dag.
Först jobbade jag, det gick bra tills tjugo minuter innan jag slutade, då kom en farlig kund och blev arg på mig. Men sen gickdet bra igen. Efter att jag jobbade cyklade jag bort till pappas jobb så körde mamma hem mig så jag hann snabduscha och plocka med mig lite kläder, jag hade massa bråttom till tåget. Men jag hann och så sminkade jag mig på tåget.. Vi åkte till Liseberg och tittade på Timo Räisänen, han är grym. Jag köpte en skiva som dom skrev på ( Timo och snyggjoel) fast skivan sitter i eriks dator.. Jag ellen och annie sprang jäättemycket till tåget, först från centerhjulet till grön express, sen från nordstanhållplatsen till tåget. I lerum gick/cyklade vi bort till Kvantum och köpte gott. Så promenerade vi hem till Filip. Mys. Jag kom hem tio över fyra, nu lever jag igen och jag är inte taggad på nånting. blääh


Kom och tyck om mig.

MåndagFödelsedagJobbochliteHåkansåklart

Nu är ajg rastlös.. Det är lite märkligt för jag har levt väldigt mycket idag.. och gjort massa saker.. Typ jobbat 8 timmar, kalasat för pappa, lekt med ett barn, gått upp tidigt imorse för att göra en bild till papa. Nu vill jag iallafall inte var hemma mer, jag får paniiiik!! :O

Jag har fått en TV med, eller vi flyttar en TV från ett rum till mitt rum... jag ska hitta på vart den ska stå helst nu typ..

"hur leker man katt?"
"prova.."
" njae... provade att tvätta mig som katter gör, var inte alls najs..."

NU ska jag iväg och leka katt hos philip

Ha det fint!



TorsdagLägerSommarlov

Jag har sommarlov, det är roligt. Kom hem från ett läger idag, det är också roligt. Jag tycker hemskt mycker om alla scoutbarnen. Men man blr väldigt trött av läger. Man sover i tält i en vecka, i kylan. Alldeles för få timmar per natt också, dessutom är amn ute och leker och rör på sig hela veckan. Jag vill ha läger hela tiden helst. Detä mysigt. Man träffar så mycket nya människor. MIna scouter är helt fantastiskamänniskor, allihopa. De andra lerumsscouterna också. Egentligen är väl det flesta scouterna bra människor, de är ju trots allt scouter. Kisspaus

Man sjunger och låter väldigt mycket på scoutläger. Det är ringdans, lägerbål med sånger och rop, och allmänt ljudliga lekar. Därför låter jag inte så trevligt när jag pratar. Fast det är lite spännande att vara hes, om man inte ska sjunga på något seriöst ställe. Det gör inte ens särskilt mycket när man dansar ringdans, inte när man dansar med de korta, fast så när man kommer med en lång så sjunge rman ju helt plötsligt i någons öra..

Lasse går, Lasse går i ringen
Lasse går, Lasse går i ringen
Lasse går, Lasse går i ringen
Så promenerar, promenerar vi
Höger hand, höger hand i makan
Vänster hand, vänster hand i grannen
Armen om, armen om den tredje
Så promenerar, promenerar vi.

Nu är jag iallafall hemma. Massa kärlek var det på lägret. Alla mina trettonåriga scouter hittade varsin pojke att tycka om. Alla pojkar tyckte dock inte om dem tillbaka.. :(
Det var spännande att lyssna på ändå. Alla var tvungna att ha någon ( utom annika..varför? ) så Ellen hade Toobe och Fritiof, Julia har Fritiof, Elin hade Pierre, Izabella hade August och Frerik, mest Fredrik, Nilanti Joel, Oscar hade Hanna H och alla tjejer han kunde komma på i kyrkan, Jenny hade Hannes ( såklart) och jag hade Alex.
Fast mest tycker jag om yoghurtpojkarna.. Allihopa; Joel, August, Matte, Hugo, Johannes, Jesper.

Imorgon ska jag midsommra på landet med farmor och farfar. Jag ska ringa Annika och se om hon ska med också.. Det låter inte så på henne. Nu ringer det också..

Just de ja! Om ni vill ha tips på gott att köpa eller på att göra en god gärning eller båda på en gång..Så köp Ubuntucola och Anton Bergs Rättvisemärkta mjölkchoklad, det är nog den godaste chokladen jag ätit. Dessutom så visar rättvisemärkningen att den är framställd under rättvisa förhållanden, inga slaverier eller sånt dumt. Samma sak gäller Ubuntucolan, fast den är inte den godaste chokladen utan bara (nästan) vanlig cola, den smakar typ som pepsi. Finns det inte i din affär? Be dem köpa in det!
yeah, det är en riktigt snygg design på burken också!

Mer kärlek åt folket! Ha en fin sommar!
Denise

OnsdagSommarlov

Igår var det skolavslutning, det firades med en trevlig, liten fest hemma hos William. Det var trevligt.

Jag är singel, ingen mer Axel. Fast det är redan folk som börjat slå vad om att vi kommer bli tillsammans, men nej.

Richard är hemma. Han var med mig och Annika vid Aspen när vi badade och klättarade upp i ett träd, mest var det annika som klättrade, jag klättrade bara lite och vågade inte komma ner.. :/

Känns som att det har hänt massor sen jag skrev något sist överhuvudtaget, men jag vet inte vad jag ska skriva om något av det.. Jag har varit på Siesta, det var nice. Det är en festival nere i Hässleholm, det bästa var Håkan Hellström. Jag stod längst fram, hela konserten, han pekade näästan på mig.. Han pekade på mössan som en tjej hade och hon stod framför mig och var såpass kort att jag hade min haka på hennes huvud.. Kanonkul(Y)  Sen stod vi och flirtade med en vakt för att få komma in där bakom, men han lät oss inte komma in.. :( så vi gick därifrån efter en kvart typ, och så gick håkan där så vi såg honom, eller jag såg honom och skrek och pekade så sprang vi ikapp honom och pratade lite med honom.. Vi sa inget spännande överhuvudtaget, men vi sa att vi tyckte han var duktig. Annars så var det väldigt roligt med alla männsikor, jag har nog aldrig hälsat på så många nya människor på så kort tid. Jag kommer inte ihåg särskilt många namn men det var roligt. Man kan prata med vem som helst eftersom det inte finns några stämplar på människor när de är med bara massa nytt folk. Det är bra.

Jag var på Senior i fredags och vi var vid almekärrsparken och lekte och åt massa glass. Sen åkte vi in till stan och såg/lyssnade på en som hette Shane. Han hade ett efternamn också men jag kommer inte ihåg det. Han pratade om sitt community som han bodde i. Han var kristen och frikyrklig och har bott i Irak (Iran?). Det var väldigt varmt i Tabernaklet (Baptistkyrkan vid avenyen) Särskilt för oss som satt på Läktaren, för varmt för mig och Ellen, vi kunde inte koncentreara oss på vad som sas. Så vi gick ner och fikade i stället. Vi blev väldigt upprörda för en flicka (som vi tycker mycket om) som har pojkvän var väldigt närgången mot en viss pojke. Grr.

Jag ska gifta mig på Bali, om tio år

Idag ska jag klippa mig på hårateljén, nere på brobacken, klockan fem. Sen ska jag ringa Annika så ska vi kanske leka. Ring oss om ni är leksugna.. :P
 

Ha det fint! Uttnytja sommaren, men gör inget du kommer ångra!

TisdagBlääh

Jag har blivit erbjuden ett sommarjobb på Fender ( dom som gör gitarrer), kanske. I såna fall så ska jag jobba där de tre sista veckorna av sommarlovet, just de veckorna har jag massa annat jag MYCKET hellre vill göra. Åka på läger, kurs och en slags festival. Hade jag fått betämma så hade jag åkt på lägrena och skitit i jobbet, jag kommer ändå jobba en vecka i juni och nästan hela juli. MEN, mamma och pappa har fått för sig att de bestämmer och att de vet bättre en mig ( förstår du inte vilken möjlighet det här är, du kan kanske få sommarjobba där när du går på högskolan också...   Du måste lära dig prioritera bättre) Vadå prioritera bättre? Leva eller jobba? Det gör ju inget om jag har tre veckor sommarlov i sommar, kanske.  Bajs på det, jag orkar inte tänka på det. det nda som kan rädda mig är att jag får jobb på Göteborg energi, vad är oddsen? 554 ansökningar och ca 55 platser.. Bajs på det med.


Menmen, Idag är det Tisdag har sytt på min balklänning, jag tror den blir nice. Jag har varit scoutfröken, spelat brännboll, fångat en lyra^^ Badat i Aspen, två gånger. Dessutom glömde jag av att det var ledarsamling.. Annika och Jenny med och Ellen. Men det gör inte så mycket.

Nu ska jag lägg amig och tycka synd om mig själv i ett hörn någonstans. Om jag är på humör kanske jag skriver mer om vad som har hänt mig den senaste tiden en annan dag, i en annan tid. ooh

Ha det underbart i sommarvärmen

Denise

RSS 2.0