Slapp Söndag

har inte gjort många knop idag. En promenad till ICA, köpte en gardinstång, börjar bli rikigt mysigt ivårt lilla extra rum. Nu mixar jag desperate housewives med tvättning. ska springa ner om ett par minuter och sätta på nästa maskin. I morgon så blir det förhoppningsvis en effektiv dag i skolan, så jag får ett ordentligt höstlov hemma hos mammao och pappa i Lerum. Sen så saknar jag alla mina Lerumsvänner, har inte lyckats fira att de numera allihop bor i göteborg, efter flera år där vi varit uppdelade över hela jorden så är det jag som är mest off, 13 mil från Göteborg, borde ju vara där hela tiden...
Nu ska jag springa till tvätten!

Strejk

Sitter framför datorn och städstrejkar tills koffen slutar spela. det är hans föräldrar som kommero ch dom kommer hit för att titta på honom närhan spelar, då får han banne mig ta tag i städningen. Så hänger jag på lite bakom honom. Det värsta är att vi skulle behöva tvätta, big time! men det finns ingen ledig tvättid. Segt.
För att inte låta helt neggo så kan jag ju meddela att jag har hållit i en gasque, den började riktigt dåligt men tycker nog att vi bättrade oss under kvällen och att den till slut blev riktigt lyckad. Förutom det så planerar jag att ta höstlov. Ska skriva klart ett arbete, hoppas på att det blir färdigt på måndag, sen så ska jag åka hem till mor o far :)

Hihi

Sitter med lite förberedelser till Gasquen som vi ska ha på Onsdag, närmar sig med stormsteg, omg
Skrattar för tillfället så jag gråter  :D
Fast det är hemligt varför, kanske kan berätta lite skojigheter på torsdag eller så :)

Glad tjej

Har en HDMI-sladd så nu ser jag min dator på TVn, perfekt, blir en heldag Desperate Housewives. Vi har gjort lite duktigheter också, hittat fram försvunna sladdar och börjat laga älsklings laptop, så nu tar det duktiga över det oduktiga, gött. Glad tjej med andra ord :D

Bra dag....

Vaknade av mig själv helt utvilad och glad. Åt massa god frukost med älskling och allt var bra. Tills jag kom på att jag hade tid till att besiktiga min bil igår, men är det besiktigad NEJ! För jag glömde det. till mitt försvar så har jag lite annat att tänka på just för tillfället, men ändå, så jäkla segt!

Jag osm kände mig lite duktig för en stund, var i skolan från 9 till 7 igår för att kunna ta helg och ändå hinna färdigt till onsdag. men nu är jag bitter ändå.
Jag skulle vilja ha massa pengar nu. Så jag har råd att leva.

Handboll

Jag, Bo, Tomislav, Tobbe, Hanna och hennes kompis har kollat på HK Hök som spelade mot Nissan. HK hök förlorade med 14mål, stört dåligt av dem. De brukar ju vara bättre än så! Kollade i lördags då vann de!
Koffen hämtar clemetin till mig, han är söt :)

JAA! glad_tjej_90_ INTE!

Idag har inte varit en sådär värst bra dag. Ska få pengar från koff, han har satt över dem men de har int kommit fram. Tills jag får dom ligger jag på minus 8 inte helt minus på kontot, där är det hela 37kronor) men blev idag skyldig Emilia pengar för lite gasque-grejer, räknade inte riktigt med att gå minus på att hålla i en gasque, men nu vet man det...
Någon som är sugen på att köpa ett fint märke till sin overall? 15 kronor!
FrökenAnna är inte sådär värst supperorganiserad känns det som. Hon har tre klasser som läser olika kurser som allihopa ska bygga modelleri samma material i verkstan, ser hon till så att verkstan är öppen?Nej! Verkstadsansvarige har semester och är ersatt av en kille osm jag inte är så förtjust i och som för övrigt bara är där när det passar honom. Ser hon till att det finns material till alla? Nej såklart inte!
Jag och Emilia har fått såga i den livsfarliga sågen, som inte vågar använda för från trean till och med nian så fick man lära sig att det bara är läraren som får använda den, frö annars fastnar man med håret och dör eller tappar alla sina fingrar, extrem mental påfrestning med andra ord. Men vi tog oss samman och gjorde det, jag lever fortfarande och det gör Emilia också!
Som om den livsfarliga sågen inte vore nog, sen skulle vi limma ihop så vi fick varsin lagom stor bit att utgå ifrån, självklart så finns det då inget lim! Så efter ett par fina leenden så fick vi låna Kalles Volvo 245 och köra till Biltema och köpa vårt eget lim. kan inte allt bara finnas, det är ju förkatte nskolarbete.hade allt vart fint om alla lärarna höll på så " neej vi har inte CAD som ni kan använda, köp eget, en licens kostar ju bara 50 000kronor..."
Nu ska jag skaka av mig allt irritert och kolla på Koffen när han spelar handboll, hoppas han vinner, då blir jag glad igen ♥

Myskväll

Idag är det mys/datenight här i lägenheten. inte date som i att vi pratar med varandra, mer som i att vi är glada och mysiga. Christofer har haft en ledig dag och vi har kallat det för sommarlov. När ja gkom hem från skolan så åkte vi och handlade och sen så gjorde jag supergod tacopaj och vi åt finmiddag med god mat och tända ljus ♥
Nu så tar jag en liten paus i Desperate Housewoves och stickning. Har börjat på strumpor till älsklingen nu, typ om att göra strumpor, någon som vill ha? 50spänn plus garn!
som om det inte vore nog med en mysig pojke ( som visserligen bor framför sin dator) och mysig serie och ett nytt stickprojekt, jag dricker julmust och äter choklad också, myskväll helt enkelt!

Önskelistan

Har som vanligt en liten mental önskelista, dessvärre är min önskelista mer påkostad än vad det finns rum till i denna månadens budget. Hej dator och helt plötsligt har man 382kr på kontot!
I vilekt fall som helst, en önskelista som inte är helt orealistisk utan sådant som jag verkligen vill ha!
Förutom saker som står på listan behöver jag två saker till, nämligen de två nittiosängarna som står på mitt gamla rum hos mor och far...
  • 180cm bred bäddmadrass
  • Sängstomme
  • En till uppsättning matchande lakan
  • En TV-bänk som är bredare än själva TVn
  • En ny fin vinterjacka
  • Och så skulle jag vilja ha en puss också ♥
Låter jag girig nu?
Är klar med båda strumporna, så det är dags för nästa stickprojket. helst klara jag av att hålla mig till imorgon så kan jag jobba lite på mitt semantik arbete ikväll. Kul måndag kväll, tur att jag mest ska rita på arbetet. Planen är att imorgon bosätta mig i verkstan och stanna där resten av veckan och fila på en SAAB-inspirerad brödrost.

Utvärdering

Har svarat på frågorna, det var 8 frågor och de var rullmenyer med alternativ i dem. Helt klart värt, jättebra affärsidé. Jag gillar det.
och Emilia om du läser: xjobb.nu

Tamponger

I somras registrerade jag mig på en sida efter att läst om den i Cosmopolitan(kan vart någon annan tidning). Sidan går ut på att man får tamponger hemskickade gratis en gång i månaden mot att man svara på lite frågor. Tror jag, har inte hittat frågorna än. Skriver mer när jag hittat och svarat på dom!

Nu blir det filmkväll.

Hampus som inte är riktigt som alla andra gör mat för första gången i sitt liv nu.
Koof, äter lasagne.
ja gär stelfrusen hemmagjordglass med choklad OCH kolasås.
Lev väl!

Heldag i Göteborg

Idag har vi åkt med Sveriges ingenjörer till Göteborg, en heldag på Universeum OCH Liseberg. Alla är helt slut och vi höll på att somna på bussen allihop. Vi sjöng ett par godnatt visor också, favoriten är katt-visan känd från Big bang theory.
Soft kitty, varm kitty
little ball of fur
Happy kitty, sleepy kitty
pur, pur, pur


Fint va?
På universeum har de en tunnel genom hajakvariet, det var så häftigt för den stoora, stora såghajen simmade precis ovanför glaset så vi såg den superbra!
det fanns massa andra häftiga fiskar också, massa fräcka rockor och så. Otäcka grodor, ödlor och ormar.
Sen så fanns ju rymdslungan, jag vågade inte ens testa, men Büssen, Ellen, Matte och Emilia testade. Büssen och Emilia var duktiga. Matte kräktes nästan och Ellen var bara dålig och snurrade knappt.
Vi åkte Balder allihop tillsammans och så åt vi pan pizza-buffé.
Det var allt för nu, lycka till åt Hampus som förhoppningsvis får körkort imorgon!

Bo ♥

Idag är det ett år sedan älsklings morfar Bo dog, så vi tänker på honom idag ♥
Kom precis hem från Laholm där jag tittade på Koffen spela (och vinna) en handbollsmatch. Han var duktig och la två mål. Han har snygga ben också ;)
Ikväll ska vi till Simon och Miranda på inflyttningsfest, det blir mysigt, men det får bli en lugn kväll imrgon ska jag upp tidigt och åka på utflykt med Sveriges ingenjörer, så det blir Universeum i göteborg hela dagen. En fin liten trippeldate blir det till på köpet, Christofer och jag, Emilia och Sebban och Ellen och Mathias. Så skoj :)
Over and out

Monopol och film

Idag är hampus här, han ska ta körkort på måndag ( förhoppningsvis) så han bor här hela helgen. Ante är också här. Vi har tittat på alldeles för många avsnitt av Blue mountain high och en film osm heter Hanna. Sen tröttnade vi på att titta på TV så vi spelade monopol, jag förlorade, som vanligt, blää...
Känner mig helt vidrig just nu, lite halv oduschad, svullen av allt fredagsgodis och en äcklig vagel i ögat. Blää.
Nu ska jag fortsätta sticka på min strumpa och försöka ignonera att pojkarna kollar på sjuka musikvideor på youtube. knäppisar
Trevlig helg!
Efter en myslunch med Ellen på balkongen i somras, ett par dagar efter vi kommit hem rfån Road tripen, så vi satt och jämförde förkylningssymptom och hade sällskap av en rulle toapapper ;)

Confession

Jagär en hemsk, döamande, ytlig männsika. blir så irriterad när huvudpersoner i filmer inte är söta. När jag tänker på det blir jag arg på mig själv, men deras jobb är ju mer eller mindre att vara snygga. Så var det!
Så nu har jag fått ur mig det, nu kan jag leva med mig själv igen...
Har precis kollat på en film som heter Blue crush 2, den var lite sådär, men ganska mysig.

Kul..

Kom på at det måste vara typ inte roligt att läsa min blogg nu, man vet inte riktigt när jag ska uppdatera nästa gång och när jag väl gör det så står det inte något direkt intressant...
Hur blir man kreativ? Vad sägs om lite kolteckningar, mmh mysigt!
Har föresten blivit kalr med min socka! :D Har kommit en bra bit på socka nummer två också! Det behövs verkligen nu, det börjar bli rätt kyligt i vår mysiga, dragiga lilla lägenhet ;)
Kul att det tar flera minuter att starta programmet till webcameran -.-
Snygg bild på en snygg socka... ;)

Nybadad

Idag har jag försökt vara effektiv i skolan, men det gick inte sådär värst bra... Jag har åtminstone börjat lite på både Case4 och Smeantiken, så har lite koll. Just i nuläget så är det sju anmälda och betalda till gasquen ( plus älskling som ger pengar till mig ikväll). Det är på tok för lite folk men jag hoppas och tror att det kommer trillar in anmälningar hela tiden nu, och att det kommer en hel drös på fredag!
Idag har Ellen, Mathias, Büssen och jag badat i Halmstad Arena. Funderade på att köpa ett tiokort där, men kom fram till att om jag har med studentkort kostar det 45kr varje gång och ett tiokort kostar 450, så det är likabra att betla varje gång. Ellen och jag simmade 1100m, känns så bra!
Borde göra det oftare, man får snygga muskler då :)
Ellen och jag i bilen i somras ♥

väntan

Igår firade vi Emilia, som fyller år idag genom att förfesta hos henne och Sebban och sen göra Halmstad, alla ställen som dom släpper in mig på vill säga. Sa nog väldigt elaka saker om Halmstad som stad igår, om jag inte minns helt fel... Men bli rså arg när man kommer sex stycken, dom har leg 89. En av oss ( jag) är 90a och resten 89,88 och 84 och dom släpper inte in oss. Blir helt lack.
Nu väntar jag på koffen ,sen ska vi mysa.
God natt

RSS 2.0