Thihi

Upptäckte att jag fått "massa" kommentarer som jag missat! Eller aah, massa för att vara min lilla nästintill olästa blogg. Glad blev jag allafall! Nu kommer foffen hem snart och jag har verkligen inte städat klart :S

Nu blir han galen när jag lägger upp en tokig bild på honom, hehe.





Födelsedagsstädning

Eftersom min sambo fyller år imorgon så städar och fixar jag lite hemma nu. Imorgon blir det nog en sväng förbi mina föräldrar på tårta. Vi har en del grejer här som dom ska ha. Sen åker vi nog vidare till Vårgårda och foffens familj. Det är lite svårt att förstå vad han vill jag tror ärligt talat att han inte har någon egen vilja ibland. Jag har ju undrat i långt över en mnad, han började planera inatt, smart man.

Ikväll är det kåren, vet inte om jag ska gå dit än. Vet inte vem jag ska dit med i så fall, men ja gär väldigt sugen. Får bli en tidig kväll. Ska ju köra långt imorgon, men inte förrns på eftermiddagen. Jag vet inte Jag vet inte. Vill att foffen ska komma hem nu.

Budgetshopping

Den senaste tiden har ju till stor del gått ut på att spara så mycket pengar som möjligt. Min senaste strategi är lagom mycket budgetshopping och billigare mat. Innan var min plan att jag har kläder så jag klara mig, men icke då! Senaste fynden var ett par tajta beiga jeans från Gina Tricot, endast 199kr och hela Sex and the city boxen är på väg hem till mig normalpris ca700 jag hittade den på CDON.com för 299kr, dessutom hade jag 50kr rabatt där så 250kr för hela Sex and the city serien! Så värt!

Myshelg

Har kommit hem till Halmstad nu efter en myshelg hemma hos mamma och pappa i Lerum. Det var väldigt mysigt och jag gjorde alldeles lagom mycket grejer. Borde känna mig helt tillfreds och utvilad, istället sitter jag här med en lätt huvudvärk och är lite kinkig på foffen för att han inte masserar mig...
Men antar att livet är sånt, är rätt nöjd ändå! Nu ska jag krypa ner i sängen och titta på ett avsnitt Criminal Minds med min älskling ♥

Virka

Tycker verkligen om att sitta och pyssla samtidigt som jag titta på TV eller så. Har jag inte stickor eller virknål i handen så pysslar jag så att edt låter, ellr så äter jag. Har ju spenderat tre dagar åt att virka mormorsrutor, men indag kom jag på att man kan ju virka en bikini. En vit virkad bikini är så himla fint. Det blir ju kanske inte en bikini att bada i men gå runt och vara fin i. Det lär bli två olika, en med ljust jeanstyg under och löst virkat ovanpå så jeanset syns igenom och en som är tätt virkad.
Tänkte sluta ha ont i huvudet hela tiden också. Börja äta Vitamineral igen kanske. Tror det beror mycket på att jag inte äter så varierat och nyttigt som jag kanske borde.
NU vill jag inte skriva mer, ska hitta fram ett fint bikinimönster och börja genast!

Lill-Lördag

Onsdag, huvudvärk, ledig imorgon. Skulle kunna sitta och mysdricka lite vin med Ellen framför ett par avsnitt Grey's Anatomy. Skulle kunna pumpa mit cykeldäck och åka till Smålands nation och dricka lite. Skulle kunna somna. Det lutar mot att det blir en blandning av ett och två. Ellen borde komma hit vilken minut som helst nu, hon och jag ska titta föra veckans avsnitt Grey's följt av denna veckans. Så mysigt. På något sätt hoppas jag att vi lyckas pumpa mitt cykeldäck också, så att vi kan åka en liten sväng till Smålands sen. Kanon!
Virkar fortfarande mormorsrutor som en galning, har gjort elva stycken nu, på tre dagar. Det är produktivt må jag säga. Det lär bli både det ena och det andra.
En liter vatten nu, positiva tankar, lite smink och sen är jag good to go.
Några förslag på fina färger?

Soldag

Har inte sovit på hela natten,nästan. Först hölls jag vaken av surret fråna datorn, skulle ladda ner lite avsnitt i en serie. Tröttnade på att lyssna på den när klockan var tre. Men orkade inte dra ner persiennerna så de var ljust inne, tack vare min "favorit"lampa som står precis utanför mitt fönster. Men lyckades ändå ta mig upp tidigt imorse, det var nog tack vare morgonsolen som faktiskt lös in i min lägenhet, trots att den vätter mot norr, så mysigt!
Sitter och väntar på att älsklings lektion ska ta slut sen ska vi fixa det allra sista med hans gamla lägenhet, vi ska måla över något som var lite fult och bära ut en soffa och en TV från källaren.
Ikväll lär jag ju vara helt slut, men ska kanske till Smålands nation ändå. Det blir mysitg, annars blir det till at sitta här och virka mormorsrutor. Helt perfekt om man vill virka, men inte har tid, ork eller pengar att till punkt och prickar följa något avancerat mönster där det krävs eett särsklit garn. Ta bara lite restgarn och en virknål som känns lagom tjock och följ detta mönster
Mormorsrutor
Rutorna används oftast ihopsydda till exempel till kuddar, filtar och dylikt.
Nu måste jag springa

Tyvärr

Ellen vann inte, men om ni vill att hon ska ha en större chans att vinna, eller om n i vill nominera någon annan som ni tycker förtjänar en resa ( på söndag) så skynda in på Mix megapol. Om inte annat så får din vän veta att någon tänker på henne ♥

Mix Megapol

Sitter och väntar på att de ska dra ett till namn som får åka med Mix Megapols tjejplan. Jag har nominerat Ellen så hon och jag sitter och lyssnar i varsin lägenhet. Hoppas verkligen att hon vinner, hade varit så roligt om hon fick en liten solresa. Det kan hon behöva. Lite ledigt och så.

Oooh, nu så! Nu närmar det sig! wiiie!
Heja Ellen!

Tentafirande

Det blev kalas igår, var riktigt roligt. Började kvällen hos Ellen med middag och drinkar. Hon gjorde raggmunkar och bacon, har faktiskt aldrig ätit raggmunkar innan, var kanske inte den tjusigaste middagen jag varit på men det var väldigt gott och trevligt sällskap :D

Sen gick vi över till Liza och fortsatte tentafesta, fast vi kallade det för after-ski. Blev lite repris från förra året.
Jag och Ellen blev kompisar med en taxichaufför också, jag fick hans nummer, hehe. Vi åkte med honom in till stan och hem sen en timme senare.
När vi kom hem så fick älskling för sig att vi var tvungna att äta, han bestämde sig för taco's. Liite små jobbigt att ställa sig att göra taco's klockan halv 2 på natten men som tur var fanns det ingen tacokrydda hemma så det blev nudlar istället. Så mycket bättre.

Nu är jag inte ett dugg bakfull, jag som hade laddat upp med bakiscola, bakisostbågar och bakischips, men dom kanske behövs imorgon. Bosse är bakis allafall, han fick hångla igår. Tokigt.

Inte min dag

Börjar bli lite bitter känner jag. Nojar mer och mer om tentan, tänker att ajg kanske inte klarade den. så jobbigt isåfall då blir det ju omtenta och så måste jag plugga in det igen. Sen åkte jag, Älsklingen, Bo och Marcus till Eurostop, handlade mynta och tranbärsjuice så jag och Ellen ska kunna blanda drinkar, kalas :)

Sen skulle vi till systemet och så hade jag lagt ut mitt leg så jag fick inte handla och så var allting jobbigt. Mitt byxor har gått sönder också.

Inredning

Sich tänker på hur jag vill att nya lägenheten ska se ut. Man får ett litet startkapital när man flyttar in ( lite drygt 8000) som är till för att tapetsera, måla och eventuellt byta ut golv eller dörrar. Tror nog att våra pengar kommer gå åt till väggarna. Jag har sedan ett tag tillbaka varit helt inne på att ah lite härligt ljusa blågrå väggar i köket, tillsammans med vita gardiner, mycket ljus och lite fina prylar. Det är väldigt fint inne i mitt huvud. Färgen tänker jag är precis den som är i Jotun (?) reklamen, hon som dra med naglarna mot färgen och säger " look, it doesn't scratch". Perfekta blåa färgen. Eftersom köket är ganska litet så vill jag ha mitt älskade bord i vardagsrummet, eftersom det ändå är för stort för bara två soffor. Så kan man dessutom ha plats för iläggsskivorna och ha riktigt fin middagsbjudning. Ska bara få med älsklingen i mina tankebanor, han har något emot bord. Han tyckert att jag är gammal och mammig när jag vill ha matsalbord, jag tycker han är lite dum.


Filmen

Eftersom vi kommer ha ett extrarum så blir det datorrum, och där ska v nog knö in älsklingens lilla bäddsoffa och hans lillalilla TV också, tillsammans med nintendot och tokgröna väggar!
Eller kanske bara en tokgrön vägg, är lite sugen på en vit med något slags svart härligt mönster.

Sovrummet ska mest bara vara mysigt och vardagsrummet har jag inte vågat tänka så mycket på (förutom att jag vill ah mitt bord där! )
Blir nog till att sitta och skissa tusen bilder och hitta inspiration på nätet. Försökte leta lite förut, men det gick lite sådär.. Kllade igenom det populäraste bloggarna på inredningsfliken på blogg.se, men utan framgång. Så tråkigt. Någon som har någon favoritsida? Eller vet någon fin katalog eller någon blogg som är trevlig? Gärna med lite varierande stilar!

När jag hitta fina bilder (eller om jag orkar scanna in bilder i skolan) så kommer jag lägga uppdem här, även om jag för det mesta är dålig på det där med att lägga upp bilder på bloggen.

Äntligen fredag

Och den ska absolut INTE spenderas framför TV3s nya satsningar, som är bland det värsta jag någonsin sett. Råkade sappa förbi reprisen förra veckan och var helt övertygad om att jag tittade på ett riktigt kasst barn/ungdomsprogram, men så tänkte jag lite längre och insåg att det ju var 3an jag tittade på och de brukar inte ha barnprogram. Det var Äntligen fredag med inte så roliga Thomas Järvheden och sjukt störiga Sean Banan, osm inte lyckaddes vara seriös i en sekund. Fy.

Efter det kommer ett nästan lika kasst program till, 101 sätt att åka ur en gameshow, seriöst?

Men eftersom jag har tentavecka, hade sista tentan idag, kom hem för 20 minuter sedan ungefär. Så ska jag ut och fira att det är över fram tills måndag, så nästa period börjar. Som tur är så verkar det bli en ganska lugn period. MEd många utspridda arbeten. Kommer att ha endast en tenta, så skönt! Dessutom kommer vi att ha Håkan Petersson och Gunnar Weber, dom gillar gillar jag. Mest GUnnar han är en av de snällaste lärarna/föreläsarna jag haft. Han bryr sig verkligen om alla och ser verkligen till att alla hänger med på det han säger, blir så mycket enklare att hänga med och verkligen lära sig då. Heja Gunnar!

Ta bort

Usch, har så ont i huvudet hatar det. Blir lite rädd när det gör ont för jag tror hela tiden att det ska bli värre och att jag inte ska få det att försvinna. Det snöar, massor! kul.

Lägenheter

Idag har jag skrivit kontrakt på vår nya lägenhet, så det blir till att flytta 2e maj :D
Har varit lite bakfylletrött idag också, vi tog det rätt lungt igår, men blev ändå en del dricka. Det var mysigt och roligt. Vi "firade" Sankt Patricks day, vet knappt vad det står för. Men jag har grön klänning idag bara för att. Allt är bra, förutom att jag har tenta imorgon och ja ginte kan det så bra som jag borde, men jag hoppas att det kan lösa sig ändå! Hoppas hoppas hoppas!

Parteeey!

Vi har efterparty hemma hos mig och büssen, blir inte så många till i denna lägenheten ju!
Vi lyssnar på Festivalmusik så jag och emilia är glada, som vanligt :D
LÄngtar tills det blir varmt!
Emilia längar tills vi ska bo grannar ( om en månad och två veckor! ) Kalas!

Grattis Nisen

Hell Yeah! De ringde precis från Hfab och berättade att jag får lägenheten jag sökt, jag är så himla glad :D
Så det blir flytt om 6 veckor. Känns helt fantastiskt!
Första morgonen på länge som jag är pigg såhär på morgonkvisten... Ska äta lite ( kokt ägg, för vi har varken bröd, yoghurt eller annan frukost mat hemma...) Om en stund så bär det av till Gnosjö och mässan. Iih!

Tisdag

Idag har varit seg,tråkig och rolig...
Gick till skolan så fort jag var levande nog att vakna (kl tio...) och där sat jag och pluggade och pluggade och pluggade. Har maskinelementtenta på fredag och har en hel del kvar att lära mig. Skulle behöva sitta dag och natt fram till tentan, men det vill jag inte, det orkar jag inte och det tänker jag inte göra. Imorgon tillexempel så blir det lite paus från pluggandet för jag ska åka till en gymansieskola som har en mässa så eleverna kan få ltie inblick i vad de kan göra efter gymnaiset. Dit ska jag och en tjej som Silja-Marie åka och representera Högskolan i Halmstad. Det blir trevligt, hoppas jag. Lite segt att det tar nästan 2 timmar att köra dit, men det är ändå värt det, jag får lön för det och varje krona är viktig inför min Road-trip.
I mina tankar bor mest den där lägenheten, senast på månag får jag reda på om jag får den. Om jag får den blir det flytt redan 1 maj! Jag hoppas verkligen jag får den! Fast det dåliga är att vi lär få minst en månads dubbel hyra. Lite jobbigt.
Nu är det dags för ett avsnitt Criminal Minds, spännande. OMG nu  är jag rädd.

Ellen

Ellen har gett mig en fin länk. Det är en blogg, där det står roliga saker.
bloggen






Mmh, så skoj.

Sitter och läser om Gjutmetoder just nu, inte så värst party. Har på min lillasysters spelningslista, som nog är en av de mest frekvent uppdaterade spotifylistorna någonsin, kan bero på att hon sitter vid datorn fler timmar om dagen än jag är vaken. Jag tror hennes skelett kommer förtvinas, men vad gör det, då blir hon nog nöjd för då får hon anledning att ligga framför datorn ännu mer.
Men i vilket fall så finns det alltid ny / nygammal musik på hennes lista och så har vi ganska lik musiksmak, vi är lite knasiga. Gillar det mesta. Det är tur att hon finns så att jag inte är ensam i världen med att gilla all musik jag gillar. Plus att jag kan hitta ny musik till min egen lista genom att lyssna på hennes. Kanon.

Lördag

Det blev inget stan igår, bekvämligheten fick övehanden så vi spelade till sent och kollade film halva natten. Det var mysigt. Stan kan vänta, allafall tills den erbjuder bättre väder. Skittråkigt med bara nylonstrumpor och snöblandat regn.
Har tenta på måndag, så lördag betyder inte ledig, det betyder plugga. Fast lite lyx vill jag har så jag har tagit lite sovmorgon först. Ska äta lite sen ska jag plugga in tusen powerpointer. Känns lite tungt men helt okej. Har siktet inställt på (förhoppningsvis) en ny lägenhet och en fantastisk Roadtrip uppåt i Sverige i sommar. Längtar så!
Ni kan få se en gammal bild på mig och Ellen (LerumEllen) Syns knappt att det är vi, men det syns att vi lever på en näg i skogen, så mysigt. Massa människor som bara är mysiga och som man tycker om och sova i tält. Gillar det. Blir till att sova i tält hela Juli eventuellt blir det någon natt i bilen med, men det är inte så mysigt... I vilket fall bilden är från en läger sommaren 2008. Tjusigt.

Namnsdag

Annika påstår att det inte är hennes namnsdag, jag tror hon skojar med mig. Ska därför redovisa två källor som bevisar min sak. ( om jag inte får för mig att hitta fler...)
Första
Andra
Tredje

Det borde vara bevis nog, men för säkerhets skull ska jag försöka hitta ADA också..
Fjärde

Jag känner dig bättre än du själv, thihi ;P

Fotnot:
Anledningen till förvirringen kan har varit för att jag i min förvirring skrev 1månad och 1 dag när det i själva verket var 1 månad och 11dagar. Idag är det 1 månad och 9dagar. Prövotiden går ut den 21 april.

Rymden

Sitter hemma med Büssen och Bo ( no shit sherlock) dricker lite öl och spelar Basketspel på PS3, fast de har inte låtit mig spela på ett stund så jag börjar bli lite uttråkad och dricker upp Bosses öl...
Vi tänkte väl egentligen gå och titta på Isak Strand, men jag har inte lyssnat typ något på dem och så är jag allmänt osugen på att punga ut 100spänn på det. Så om vitar oss till stan så blir det nog Moon. DOm har fri entré och det är ju kanon!
Ska slå lite på pojkarna så jag får vara med nästa gång...

Körkort

Har bokat in älsklingen på handledarkurs med Bo. Hoppas det blir något körkort. Fast upptäckte att man måste gör mörkerkörning och att den bara går att göra mellan 15november och 15februari, så det blir körkort tidigaste 15 november. Dagen efter Annikas födelsedag, känns som att det är ett tag kvar till November... Tycker det känns om att det är ett tag kvar till våren, en evighet till sommaren och hösten har inte dykt i mitt huvud än, kommer fortfarande ihåg den förra alltför väl.
På tal om körkort så är det 1 månad och 1 dag kvar till min prövotid går ut, då ska jag fira. Mest för att ajg blivit rätt tråkig det senaste, har vart ute en gång iår typ, och i Val Thorens då förståss. Så fira att jag har ett körkort som är liksom på riktigt känns bra, och på tal om Annika så är det tydligen hennes namnsdag, mysigt.

Eld och lågor!

Jag och älskling har fått ett lägenhetserbjudande! Så det blir till att gå på visning på måndag, så spännande! Hoppas verkligen att vi får den! Det är verkligen en helt perfekt lägenhet för oss. En trea på 70 kvm, bara några hundra meter bort så det är fortfarande nära till skolan. Så istället för en etta på 30kvm för 4400rk /månad till en trea på 70kvm för 4600kr /månad ( tillkommer ett par hundringar för internet och hushållsel) men ändå, så himla värt!
Skolan går bra nu, idag har vi skrivit klart och förberett för sista redovisningen för perioden som är imorgonbitti. Sen blir det till att hårdplugga till tentorna nu fram till fredag nästa vecka, men det ska nog gå bra. Känner mig någolunda pigg och glad, antagligen för att det äntligen är lite sol och blått!
Har satt lite shoppingförbud på mig själv, så jag kan spara pengar till sommaren. Leva på CSN och inte jobba på sommaren går egentligen inte ihop, men det får bli lite mer moset för mig i somar. Är ju bara knasigt att söka jobb för juni oh augusti men kräva ledigt hela juli då man behövs mest. Jobbar lite nu, som studentambasadör och så ska jag jobba över påsk, så det blir några extra kronor där. Har räknat på och jag tror det går ihop!

Söndag

Sitter hemma och gör inte mcket, känns som att det är det vanliga när det gäler mig.. Men snart blir det varmt då lever jag igen :)
Har om 2,5km kollat hela fem-milen, alltså lite drygt 2 timmar. Lovade älskling att berätta vem som vainner så får väl titta de sista minuterna nu...
Sitter lite parallelt och kollar på presenter till älskling, han fyller ju år snart. Händer verkligen inte mycket. Imorgon ska jag redovisa två arbeten sen hoppas jag på middag hemma hos Ellen, mysigt!
Någon som har något födelsedags-tips?

Helg

Har haft värsta mördarveckan. Haft massa inplanerade grejer varenda dag sen i Tisdags, inte så att om man är pigg och glad så är det ändå för mycket för att man ska orka. Men massa att göra och sjukdom på det blev lite mycket. Var hemma i måndags, mådde ju skitdåligt hela förra helgen, sen i tisdags så var vi på vårt fadderföretag, det var roligt och intressant, lite tungt i kroppen. Jag lät helt galen så hes har ajg nog aldrig varit...
I onsdags var det skolan hela dagen, obligatoriska föreläsningar och ett stort arbete med sista inlämningsdag i torsdags. På torsdagen så byggde vi upp allt i idrottshallen så att det blev en mässlokal, det var en jättelång dag, var inte hemma förrns 7 på kvällen. Igår var det Öppet hus, så jag stod och pratade med gymnasieelever hela dagen. Var tvungen att smita därifrån vid tre för att gå och på gjutlab i verkstan. Vi gjorde en fyrkantig sandwichkonstruktion i plast. Nu ska jag inte röra på mig förrns på måndag. Är i princip frisk nu, lite små krämpor kvar, lite ont i halsen och skav på näsan, men rösten är mer eller mindre tillbaka till sitt vanliga läge.
Ska äta bakpotatis nu ♥

RSS 2.0