mhmhmh

Har varit på tur idag och hämtat ut min nya dator, den är så fin :D
Konstigt nog så hamnade den på ett postombud i trönninge(!?) nästan en mil härifrån! Det är något lurt med postnumren här... Det spelar inte så stor roll nu, jag är bara glad att jag har den, den är så snabb jämfört med min gamla slöa. Har en webcamera nu med så skulle ju kunnat ta en bild om det inte vore för att jag är ful idag. Lägger upp en bild från igår istället.

eftermiddag

Sitter i soffan och är helt slö. Har sytt lite utklädnadskläder till imorgon utav plastpåsar... Lägger upp en bild på torsdag hur på utklädnande som jag ska ha imorgon. Hihi,k ommer nog bli sjukt skoj ;)
Har inte hört något om datorn på hela dagen, jag som verkligen trodde att den skulle komma idag, tråkigt. Men men den äår på väg iallafall. När jag får den så kan jag borja sköta bloggen lite mer på riktigt, för ajg kommer kunna lägga in bilder bättre, och så är det en inbyggd webcam i den :D
Snart ska jg hem till Cissi och Christoffer och kolla på PJ i halv åtta hos mig. Det blir spännande, han var lite awkward igår, och då var han knappt med någonting, så det lär bli ett par skratt idag ;P

Räkningar

Hemma på extralång långlunch.
Hoppades att min dator skulle komma hit med bud, men det verkar inte så, tyvärr. Får väl hem en avi så jag får hämta den själv. Vill att den ska komma nu. Vi har planerat en fin utklädnad till Gasquen imorgon och planerat och fixat med vår egen gasque, som inte lägnre är den 26e oktober utan den 19e oktober. FAN VA' B!
Nu bredbandsräkning, kul.

brrr

Världens kallaste tjej. SItter i soffan invirad i min tjockaste filt, och en till filt och fryser. Mina fingrar är som isbitar, det är dom visserligen alltid, men nu är dom kalla upp i lederna och in i själva handen, det gör ontontont.
Idag ska PJ vara med i halv åtta hos mig för första gången. Imorgon är det hans middag, blir spännande att se hur de får honom att se ut... Hehe
Ska sno lite värme från pojkvännen nu...
Brr

Mhm

Beställde dator i morse! LÄngtar så tills den kommer. Medan jag väntar så snor jag älsklings dator. Han är på stan och jag sitter hemma och stickar, kul tjej...
Men jag måste vara pigg och glad imorgon så jag blir klar med allt material till min redovisning på måndag. Redovisningen som inte är vilken som helst, Anna ( fröken) tyckte att det var roligt om det var en tävling, den som vinner får en bok, ióm skissteknik tror jag. Det lät roligt när hon sa det men nu känns det mer stressigt och stort. Kanske det skulle gjort i vilket fall, vem vet.

Idag har jag vait på Bilbingo med Ellen och Emilia, vann inte en krona, men det gjorde å andra sidan inte tanterna i bilen bredvid heller och de hade fyra uppsättningar av varje spel, vilket innebär att de betalat mer var för sig än vi gjorde alla tre ihop!
Så jämförtvis med dom så kom vi ju i vart fall billigt undan!

(lägtar till tisdag, då beräknas min dator komma!)

Glömde!

Imorgon får jag CSn, så i helgen ska jag beställa en ny DATOR!!!!
Iih, längtar så tills jag har den! Min dator är helt körd, går knappt att använda, kan inte lägga in bilder från kameran i den för då stänger den av sig och det fattas knappar (bland annat högermusknapp, näst sämsta att bli av med typ..)

Hej bloggen

Idag har varit en såå seg dag. Är helt tappad, finnsi ngen kreativitet någonstans i min kropp. Det är helt klart dags att börja skissa tokmycket nu! Har ju typ allt jag behöver här hemma. Men blir bäst om man sitter vid ett riktigt bord och då blir det typ köket, hur kul är det att sitta i köket hela kvällarna?
Menmen, snart kommer Ellen och Mathias hit, vi ska kolla på film och så, mysigt!
Går även framt med stickandet,är snart framme vid eldprovet(hälen!) ska bli intressant att se hur det ska gå, haha!

Inspiration

Idag har varit så himla bra. Jag har varit helt lagom pepp och fått gjort allt jag skulle. Målet var att komma långt på Caset vi håller på med i skolan så att jag så fort som möjligt kan börja skissa på en digitalklockan som ska göras i Semantiken. Eftersom jag och Emilia var grymma ås belv caset klart.
Som om inte det vore nog så blev det en härlig långlunch på Spriro och sen hade jag och Emilia med oss frysta kladdkakemuffins till lillördag-fika! Så sammantaget har det varit en bra dag. Verkar som den kommer fortsätta bra också. Ska skissa lite, har hittat fram massa fina tuschpennor och träpennor så det ska bli finfina multifunktionella väckarklockor!
Pusspuss ♥

Ny dator

Till Ante idag, men jag vill vill vill köpa en jag med!
Det blir dator istället för skidresa till alperna iår. Kan behöva en skidresa i svenska alperna så jag får känna mig liiite duktig på skidor igen...
Synd bara att jag inte lyckades spara några pengar denna måanden.... :S
Jajaj, förvirrat, fundersamt god natt

God morgon

Var en grinig tjej igår, antagligen för att jag var ute i Onsdags och var allmänt trött, men nu har jag sovit ordentligt! Förutom en halvtimme när älskling gick upp imorse och var allmänt dryg och lät, klockan halv sju på morgonen, vem gör det? Han ska få stryk sen... ;)
Menmen somnade till slut om och sov till kvart i tolv!
Har börjat sticka på allvar nu igen också, älskar det. Är ju inte så duktig och stickar fortfarande bara simpla saker, ska nu försöka mig på ett par strumpor, om det går vägen så blir det nog många strumpor i höst.
NU ska jag återgå till mina strumpor och filmen Slumdog millionaire.

Nöjd

Idag verkar bli en bra dag. Gick tidigt till skolan idag så att jag och Emilia skulle hinna klart med vårt Case. Det ska lämnas in på fredag men vi ville bli klara idag eftersom Emilia åker till Stockholm på torsdagkväll så fredag försvinner, samt att vi ska till kåren ikväll och då är det skönt att få vara ledig imorgon. Sagt och gjort, vi skrev och gjorde fint, bad om lite snabb kritik och fixade lite till, så nu är vi klara med det. Emilia skriver ut nu över lunch och så lämnar vi in det sen, vi har ändå en föreläsning så måste tillbaka till skolan en stund. Ikväll blir det roligt och jag är ledig resten av veckan! Bord väl förstås börja med Semantiken...

Nu då?

Nu har jag fixat massor med garderoben och så frostar jag av frysen. Vad ska jag göra nu då?

Rens

Har varit uppe en stund nu, känne rmig stolt, ätit pannakakor diskat och städat köket. Nu ska jg snart klä på mig och rensa ut i garderoben, ingen mening med att ha massa kläder man inte använder!
Längtar till kvällen då älskling kommer hem jag och Ellen ska starta eget vv hemma i mitt badrum varje torsdag, thihi...

Nattsvart

Sitter ensam i lägenheten, känns konstigt. Vi är ju tre som bor här just för tillfället så det är skönt att få vara i fred en stund, men som vanligt när min älskling inte är nära så saknar jag honom, varenda liten sekund. Helt stört.
Han ligger och sover på ett hotellrum i Göteborg just nu, spelar handboll. Dom vann en match så nu ska dom visst spela mer imorgon, kom hem istället. LÄngtar ju så mycket mer när jag är bakfull också, och det har jag varit idag, kan man lungt säga! Det blir av någon anledning alldeles för mycket alkohol i mig när jag festar med Mathias, illa. Måste lära mig!
Ante vet jag inte var han är. Full antagligen, hoppas han tar det lungt nu när inggen passar honom...
Nu ska jag försvinna in i min lilla kukong igen.

RSS 2.0