Lördagkväll

Vi såg på The New Guy i kyrkan idag, den är mycket bra. Se den. Det är nostalgi med mina vänner, eller några av dem.. ( jenny, Annika o emma) fast emma var inte med, hon har inte varit med på länge,sen Trysil, jag har inte pratat med henne sen dess heller. Innan filmen var vi hemma hos min farbror, min familj alltså, vi åt grillat och jag tog kort på barnen.  Det är fina barn. Jag konstaterade at ja ginte är helt redo för ett litet barn än heller. Jag torkar inte rumpor. Av någon konstig anledning vill Elin alltid att jag ska torka hennes rumpa ( jag har aldrig gjort det) men hon vill aldrig vara med mig annars.. Lite dumt barn tycker jag, fast som sagt, mycket sött. Elins lillebror däremot är bara söt och go mest hela tiden. Tänkte inte skriva så mycket utan mest lägga upp bilder från kvällen. Hanna kom inte med på någon bild, och inte Niklas A heller.  Men de var med.
lillkusinen
kusinenkusinenlillkusinenhelenafannyfannyn och jaglinneaannikajenny och systeryster

Lördag-mitt-på-dagen

Jag fattar inte vad som händer med mig, jag är helt törstig och trött.
Funderar på om jag har B12-vitamin-brist. Mamma säger att jag inte har det. Symptomen är Försvagat balanssinne, kalla händer och fötter, dubbelseende och i längden även blindhet. Diarré och andra tarmbesvär. Jag har kalla händer och fötter, har haft så länge jag kan minnas. Dålig balans också. Tappar fokus ibland när jag ser på saker. Jag ska äta massa proteinrikt kött nu tänkte jag för där finns det B12-vitaminer. 

Ikväll är min vän ensam hemma, jag vill hem till henne och se på hennes nya TV-rum. Hon är fin. 

Någon undrade vilken shift-tangent jag använder och jag använder den lilla, vänstra.

Grattis till 
Marie Malmborg och Joakim Ellerström ,det är er födelsedag! :) Grattis grattis 
Jag tänkte att Jocke kanske ville ah en låt i födelsedagspresent, som amanda. Så jag sjung Amanda låten för Axel fast bytte ut Amanda till Jocke. det var fint, men det tyckte inte Axel. De kidnappade honom till Danmark istället. Hoppas dom överlever och kommer hem igen. Så jag och Axel kan åka pulka nästa år igen <3

krabban

Fredagkväll

Kom precis hem från kyrkan. Jag är där en del. Så om det är någon som inte är mycket i kyrkor så kan det ju vara lite trevlig omväxling att läsa min blogg. Jag trivs i kyrkan, den är en stor del av mitt liv. Även om jag inte är såpass troende att jag kan stå för det. Jag räknar mig som kristen och jag tycker att ja gär ganska insatt i bibeln( har hört/läst det mest kända, analyserat en del och så vidare) Men så precis när man funderar på att bli riktigt kristen och acceptera att Gud finns så kommer det en liten tanke som säger Men tänk om det inte finns en Gud, om alla Kyrkor är byggda helt i onödan och alla som vigt sitt liv åt Gud har gjort det i onödan, vill du verkligen vara en del av den knasigheten. Tanken leder ofta till att jag vid just det tillfället inte riktigt kan ta steget och tro på Gud fullt ut. En så stor del av mitt liv har cirkulerat kring kyrkan att sånt som jag tänkte innan har försvunnit tex Hur kan man tro på något som påstod att Jesus gick på vatten? Det man inte vill tro på i bibeln kan man se som en liknelse. Jesus berättade mycket liknelser.

Det störst argumentet för at Gud finns för mig är den gemenskap vi har i kyrkan. Hur skulle något som inte finns kunna samla så många männsiskor under en så lång tid? Fölk har trott på Jesus i över 2000 år och Gud innan dess. Hur kan det fortsätta att byggas kyrkor om Gud inte finns? I varje stad och i varje litet samhälle så finss det åtminstone en kyrka. Jag ahr åkt genom små samhällen som inte ens har en mataffär, men det finns ändå något slags kyrkliknande, även om de ti vissa fall kan vara Jehovas vittnen.. Det känns så himla konstigt att så många människor har fått tröst och hjälp av någon som inte existerar.

Det får räcka med Gudtankar för ikväll. Jag räknar med att Gud väntar på mig tills jag känner mig riktigt säker.


Jag har läst 40 sidor i min bok idag. Jag är lite stolt ändå. Det trodde ja ginte imorse. Jag gick upp tidigt, eftersom väckarklockan ringde åt Axel så jag tänkte at tjag skulle äta frukost med honom. Men han stannada kvar i sängen medan jag åt. Var vaken i en timme, då föreslog pappa att jag ju kunde gå upp och lägga mig i mammas säng och läsa och se på TV. Det gjorde jag, jag läste inte en rad i min bok. Såg på TV-shop gjorde jag däremot, ganska länge också, men så blev jag trött och sov i en och en halv timme. BAJS! Levde resten av dagen, tills mamma kom hem, på yoghurt och nudlar. Gjorde en mycket mysig mask till mina fötter, jag smöjde in dem med massa hudlotion, satte plastpåsar på dem och satte på mig mina fårskinnstofflor ( jag tror itne att de är riktiga får..). Det var mojsigt, gojsade runt med det på fötterna, framför sims. I säkert en timme, så jag borde ha helt fantastiska fötter nu.

Måla franska manikyr hann jag också med. Jag och mamsen såg på TV en liten stund när hon kom sen åkte vi till Sko-huset och hittade varsitt par skor, det brukar vi inte göra. Mamma köpte till och med skorna till mig <3 De är jättesöta. Synd bara att det är snö och jag inte kan använda dem.

Nu ska jag vila mig, Ha det Fint!

Tröttjag

28 Mars 2008

Jag kom precis på mig själv med att använda den andra shift knappen.. Det var en speciell känsla.

Jag ska spela sims nu. Det var läängesedan jag gjorde det. Det ska bli mysigt. Ska till och med bygga hus efter riktiga ritningar (en Leva & Bo-tidning)

Jag skriver lite mer och lite mer seriöst sen, tror jag.

Ha det fint!

27 Mars 2008 - LasseOscarRyan

Miin syster och jag har konstaterat en likhet mellan Oscar från Floda, Ryan i OC ( som om någon har missat det) och Lasse i Barnen i Bullerbyn.

Nu måste jag gå och leka, Axel får panik annars och så är han svartsjuk på Oscar. Dumma pojke.

27 Mars 2008

Surprize! Grattis Amanda mitt i natten! Klockan sju igår kväll träffades jag och Linnea för att gå till Hallsås och köpa ingredienser till en tårta. I affären träffade vi Christian som skulle hjälpa os med tårtan. Vi fick skjuts av Johannes till kyrkan där vi vispade äggvitor, det skulle bli en marängtårta. Vid nio-tiden droppade det in lite mer folk, William, Niklas, Hanna, Sara, Annika, Niklas, Sture. Sture var mest oväntad då ingen hade pratat med honom, han cyklade förbi när han var påväg till en okänd destination någonstans i Aspenäs. Våra kreativa timmar i kyrkan resulterade i Ett Amanda-kollage och en Amanda-tårta. Ett interessant samtal med PS hanns med också, han hade blivit av med sitt jobb..
Kvart i tolv började vi promenera hem till Amanda. På vägen hann vi hitta på en sång.
Amanda sången
( melodi: Uppståndelsesången som barnkören sjöng i Söndags)

HL-Amanda
Alla-Amanda
HL- Hon fyller
Alla- Hon fyller
HL- Arton
Alla- Arton
HL- Idag
Alla- Idag  x2
Amanda hon fyller år, Niklas är också här
Amanda hon fyller år, men Markus
H- Var är Markus?
Alla- Han är inte här

HL- Amanda
Alla- Amanda
HL- Hon fyller
Alla- Hon fyller
HL- Arton
Alla- Arton
HL- Idag
Alla- Idag  x2
Amanda hon fyller år, det firar vi idag
Amanda hon fyller år, men Tårtan
H- Var är tårtan?
Alla- Den är också här!

Mycket vackert tycker vi själva. Amanda blev nöjd i alla fall. Hon ville spela in den :)
Fast Niklas visste om att vi skule komma så sov han när vi kom, suck.. :P
Amanda genomlevde Tårtkalaset i endast nattlinne, men hon var fin ändå.

Tårtkalaset resulterade i en 9KOM Nostalgi kväll, en del berättelser för ännu längre tid sedan. Det var gympapåsar som slängdes genom fönster, Nakna pojkar, Intima lärare, Konfirmationsläger, Präster, Skumpartyn och mycket mer..

Men vi överlevde kvällen. Härär lite bilder från kyrkan, och mitt hår det var alldeles lockigt.

KattenAnnikaJag i lockarna

26 Mars 2008

Sitter här med en Risifrutti i handen och hela bordet fullt av min, förhoppningsvis, blivande klänning. Lyssnar på Kent ( Romeo återvänder ensam). Ganska så mysigt. Jag ska läsa ikapp de 58 sidor jag ligger efter enligt mitt lässchema i min eng.bok annars kan jag göra precis vad jag vill. Det är Påsklov, kan det bli bättre?

Det var våffelkväll i kyrkan igår, av någon konstig anledning blir det alltid så konstig mat när man är många som gör den, det var fyra satser med våfflor, en ble vvanliga våfflor, en blev gröna våfflor, en blev rosa våfflor den sista smeten blev fylld av blockchoklad och Chokladsås, den ble vinga våfflor, den blev en kaka. Vi hällde smeten i en långpanna tillsammans med lite bakpulver och socker, det blev inte så värst gott. Vi hade tilbehör til våfflorna med, glass och grädde. Ingen sylt :/ Glassen var speciell, den ena byttan med glass innehöll massa frysta ärtor, i den andra låg det en kötbulle. Allt tack vare Oscar och Ph. Jag tycker om dom ändå <3
Oscar (c lr k?) är för övrigt Lerum-tjejernas favorit just nu.

Nu är jag en sån där duktig flickvän. Jag sitter och frivilligt lyssnar på Axels bands låt.. haha

Niseen

24 Mars 2008 - 100höjdareVsFilm

Vi försökte få tag på en film, men det blev fel film.. så det ser ut som om vi får se på 100 höjdare ikväll istället, men det är nästan lika bra. O så är det massa mys i kyrkan just nu som jag inte är på.. Jag har Axel istället.

Jag vill ha ett jobb! Precis nu! Jag skulle vilja ha lite pengar som ajg kan leka med i sommar. Mitt sparnade går överförväntan, men det räcker inte. Jag har haft en spargris nu i vår som jag lägger pengar i så ofta jag kan, jag har över 1000 kr i den nu :D Dom går åt innan sommaren ens har börjat (fritidskort och Siesta). To bad. På tal om pengar har haft en mycket bra pengdag idag. Jag hittade ett presentkort på Gina Tricot när jag städade på mitt rum, för det köpte jag en body idag, den är så söt och ett linne till min syster, fast systerlinnet fick jag pengar för, av mamsen. Och så fick jag lite mer pengar, så jag har gått en body och typ 150kr plus idag, det är åt rätt håll i alla fall :)

Jag, när håret fortfarnade var kort


Lite annonsering
¤ 4 sittplatsbiljetter till Håkan Hellström på Scandinavium.
¤ Våffelkväll i Lerums Missionskyrka i morgon kväll, det är våffeldagen. Kom den som vågar.
¤ GoKart killarna vill ha en motor till den GoKart de förhoppningsvis lyckas få ihop som ett projektarbete i skolan.


Ha det fint!


24 Mars 2008

Håkan, den brunlockiga, han med känslorna utanpå. Han som inte kan sjunga, han som alla kvinoor mellan 12 och 100 vill ligga med. Han med Kalle Anka-dräkten, han med hängselna och hatten. Göteborgaren som gått hem uppåt likväl som nedåt. Han har varit den enda Håkan sen 2000, med patent på svensk eufori. Synonym med symptomen på ADHD och uppåttjack. Han har trummat en hel generation tonåringar uppåt framåt. - Annastelle Wieslander, Nöjesguiden.

Jag tycker det var fint. Eller det pasade licksom in. Håkan Hellström, han som man älskar men som inte är helt perfekt. Helt underbart. Jag ska se honom live :) på Siestaa (29-31 Maj.)
Min favorit-Håkan-låt just nu är : Fade Away från Nåt Gammalt, Nåt Nytt, Nåt Lånat, Nåt Blått.

Igår var det FIlmkväll i Floda Missionskyrka som gällde. Det var mysigt. Vi såg på Galenskaparna, det var rätt okej fast jag bruka rinte orka titta på dem så lång tid åt gången. När vi hade tröttnat på Galenskaparna såg vi på Bad Boys, den är bra. Har man inte sett den borde man absolut se den, det borde höra till ren allmänbildning. Hanna gömde sig bakom en kudde, Cilla fäktades och slogs och jag såg nig mest allmänt dum ut, en mycket fängslande film med andra ord. Vi kikade på killarnas nya musikrum, det var så fint så. Med en sån dära fin slang med ljus i.. Julgransbelysning, tyg på väggarna och en matta i dörren. Självklart så fanns det även en bas, två gittarer, ett trumset och ett slags piano(synt?) och deras mixerbord och annat praktiskt man kan behöva för att göra musik. De spelade sin nya Technolåt.. :*P

Mormor Malmborg blev litet skrämd av vår invasion i hennes kök i går. När hon kommer hem efter kyrkan och strandrpomenaden så sitter det tre okända flickor i hennes kök och förbereder äggmackor tillsammans med hennes barnbarn. Vi var där och fick lite bilder, Dia-bilder. jag tycker om henne, och Bibbi också. Så tycker jag om alla som är fina och har läst min blogg :)

Mamma och Pappa ser på film en jättekonstig, dom har "ConeHeads". Det ser skitläskigt ut!

Det går inte alls särskilt bra för min klänning, min symaskin är inte så bra, men jag hittade en knapp som kanske gör så att det funkar lite bättre, jag hoppas det, men det kan jag inte prova nu. Axel är på väg hit, så jag ska leka med honom i kväll. Jag vill spela spel, men vad är oddsen för att han vill det? Det vill han bara om han vinner, om jag leder så nyper han mig i låren eller kastar iväg korten. Dumma pojke. Men han ser fin ut.
Axel

22 Mars 2008, AdamTenstaBimboBoySandraBullock

Jag älskar MyCool med Adam Tensta och jag ska se honom live :D På Siesta. Ska nog försöka hitta tag på lite fler låtar med honom.

Jag hittade percis en ny blogg som ajg ska prenumenera på, bimbo84.blogspot.com ( den funkar inte, bajs. men sidan heter så.). Läs den. Han har en LastFM också där han heter BimboBoy. Han är homosexuell och gillar rosa och glitter, mysigt.

Det är Sandra Bullock vecka på 3:an (?). De har visat Bullock filmer hela veckan och jag tycker hemskt mycket om Sandra Bullock så man kan ju tro att ajg suttit bänkad framför TV:n hela veckan, men inte då.. Inte en endaste film har ajg lyckats se än och de tär bara imorgon kvar. Jag har facktiskt försökt, i Onsdags, men då var det ingen :/ typiskt. Men så har jag ju startat en blogg också så ja gahr ju haft lite annat för mig. Jag har inte ens träffat Axel ( förutom i skolan) sen bloggen skapades..

Ligger mycket långt efter mitt lässchema, enligt schemat ska jag vara på sidan 148 innan den här dagen är slut jus tnu är jag på sidan 102. Jag får ligga vaken och läsa hela natten, eller så får boken följa med mig imorgon. Jag har läst 102 sidor och vet fortfarnade inte vad titlen betyder, vad är en mockingbird? :S
Men jag vet vad Emoticons är för något. Jag kan berätta det imorgon, Haha, det blev lite cliffhanger här nu, ni får fundera tills imorgon.. Är det någon som vet så får ni inte skriva det i kommentarerna! Då blir jag vrång.

Min nya spelningslista: AdamTensta, Britney Spears, The Hives, Broder Daniel, DJ Lenny, Foo Fighters, The Killers, Mando Diao och Kent.

Jag och Annika när vi sover

22 Mars 2008, lite senare

Det är typ en miljon barn hemma hos mig just nu, och det hörs! Menmen det är bara att bita ihop, sitta och rita och lyssna på The Killers (L) dom är helt jättebra, jag gråter nästan när jag hör  When you where young. Fast jag grät inprincip när jag såg på Extreme Makeover- home edition när de byggde up en kyrka i New Orleans efter Katrina. De byggde en kyrka med massa fina rum; ett klassrum ,en idrottshall och massa sånt och så filmade det pastorn när han kom in i kyrksalen och alla människor var så där härligt Gospelaktiga och sjöng o var glada :) Så fint så. Jag vet att jag är lite kyrkfjantig, men det kan vara så ibland.

Jag har ingenting att göra på lovet.. :/ Eller jag ska till kyrkan imorgon och gå på gudstjänst, Markus ska vara där säger dom. det blir nog najs.

Ha det fint <3


22 Mars 2008

Nu har jag precis ätit massa mat idag igen. Påsken får se till att ta slut snart så vi inte spricker. Det var himla god mat, lax i ugn med citronpeppar och sås och potatisar som man klämmer sönder så de ser ut som riven ost. Potatisen var spännande tycker jag, har aldrig ätit den sådan innan. Till efterrätt var det någon slags punch-glass-parfait-liknande sak med rårörda hallon uppepå, det var ganska gott, fast jag inte är så förtjust i punch.

Fick ett påskägg idag, av mamma och pappa. De hade inte gömt det inatt, så vi vart litet arga på dom, Men det löste sig, pappa fick gömma dom mitt på dagen istället. För en gångs skull så var det inte jag som hittade mitt ägg sist, jag var först tilloch med :D

Som sagt så har jag 4 st sittplatsbiljetter till Håkan Hellström på Scandinavium till salu.

Om någon av en händelse råkar ah en motor över, som man kan sätta i en GoKart så känner jag några som öär interesserade av att köpa den, så länge det inte kostar för mycket.

Ha det fint!


22 Mars 2008, vääldigt tidigt

Hiitade lite bilder som är från fotokursen ajg lägger upp två som är på mig. Jag skulle i och för sig kunna lägga upp på någon annan, men jag har inte frågat dem o så är det ju facktiskt min blogg så ni kommer få se massa bilder på mig. Jag har jättefräcka jingi-trosor på mig på bilden :D

fotokursen2fotokursen1


Ja ghar upptäckt att jag kan le som Natacha Peyre jag blir inte lika snygg som henne när jag ler så i och för sig. Men ja ghar tagit bil p ådet så ni kan ju jämföra själva, bilder på henne finns på hennes blogg (peyre.blogspot.com) här är bilden på mig i alla fall
natacha peyre smile

21 Mars 2008, ännu senare

Nu har jag gjort en teckning, det blev ett självporträtt av mig fast slutade som en slags typ Natcha Peyre i min frisyr som jag hade den 9 dec. Men det blev ganska så fint. Jag kanske till och med visar DItte.

Jag har tänkt på en sak när man letar efter någon att tyckea om, en "partner" liksom, så är man nervös och inte sig själv och det bara förstör för en. Men när man är ihop med någon så släpper oftast den pressen och man är mindre nervös mot de flesta andra människor som man träffar. Då är man egentligen mest lämpad för att träffa andra killar och de tär ju lite typsikt att det är så just precis när man har någon.

Är nog lite korkad ändå har precis gjort en snab teckning bara för att se om den såg ut som en bild i sepiatoner om man sprayade brun-utan-sol på den.. Just nu har den samma färg som en ogräddad sockerkaka.. inte så himla lyckat kanske och så luktar det massa brun-utan-sol i mitt rum nu med. Det är inte så mysigt, det luktar verkligen illa. Eller lite äckelgott kanske. Det har en väldigt speciell lukt.  Som rökelser. Jag tycker inte alls om rökelser, det är en mycket obehaglig lukt. Mamma tror att jag har blivit känslig mot lukter, för jag får äckelkänslor när jag är inne i bamba. Så har det inte varit innan.

Tycker någon att jag klagar väldigt mycket om problem med min kropp, saker som gör ont eller ser farliga ut, så är det för att jag är lite hypokondrisk. Hypokondri innebär att man inbillar sig själv at tman är sjuk och en finne på ryggen kan vara en livsarlig cancerknöl ( ursäkta uttrycket) i mina ögon. Lite extra rädd är jag nog nu, det har varit massa död och sjukdomar runt omkring mig. Inget som direkt har påverkat mig men mäniskor långt bort i släkten, min farfars öra, pappas jobbarkompis fru och syskons lärare och sådant. Men som sagt, inget som är särskilt nära mig.

Fina blogga rosm jag läser jag har blivit medlem på bloggkoll.com , najs sida, om ni är medlemar så tycker jag att ni ska prenumenera på mig. Just nu så prenumenerar jag på Ellens blogg (menkattmat.blogg.se) ,Natacha Peyres blogg och på Tjuvlyssnat. Jag läste blondinbellas blogg ett tag också, men jag tycke rinte om att läsa den längre, vet inte varför. En till blogg som man borde läsa är myphilosphy.blogg.se by Annika, hon skriver bra. Inte osm alla andra, hon skriver vad hon tänker och så sammanfattar hon vad hon menar i ett litet citat i slutet, de tär mysigt. Om det inte räcker med de bloggarna så kan man även läsa fysik-Fredriks blogg ( frenor.wordpress.com) han är min Fysiklärare, han skriver blogg. Alla tycker om fredrik, särskilt Ellen hon uppskattar Fredrik som lärare och Människa, haha.

HAHA jag sitte roch pratar typ sexfantasier med richard.. Det är trevligt, fast mest är det jag som pratar fantasier. fantasier som ingen annan än richard får höra, hoppas jag. Eller jag ve tinte riktigt om de räknas som sexfantasier eller bara fantasier. Det spelar inte så stor roll, dom är inte så himla dirty det är nog mest tröttprat. Magar.

Nu ska jag nog inte skriva mer ikväll..

Ha det fint!

Don't look for Mr.Right. Look for Mr.Right-now.



21 Mars 2008, senare

Nu har jag ätit så jag spricker, eller jagkanske inte spricker men det var inte långt kvar tills kläningen hade sprängts. Det var gott, men inte så bra för magen då min vana att äta ris'a'la'malta till frukost, mellanmål och kvällsmat från julafton till slutet av februari har lagt på min mage. Det klär den inte. Därför hade ajg tänkt vara lite nyttig ett tag. Vilket innebär att jag säger att jag inte äter godis på vardagar, men min gräns för när ajg "behöver" godis stiger lite i sådana här perioder. Jag lär äta halvt ihjäl mig imorgon också, men sen så.. Det blir bra när mamma och pappa börjar med South Beach Dieten på tisdag.

21 Mars 2008
Kvällens klänning, min favorit. En svartfodral klänning från H&M.

Jag ska kladda nu. En teckning av blyerts, kol och Guldfärgad kajal. Det kanske blir fint. Tror det ska bli ett öga. Förhoppningsvis blir det en cykel eller ett träd. Vilket inte är så troligt. Ditte-fröken säger att jag ska bli bättr epå att teckna, för då finns det möjlighet till ett bra betyg i Form-kursen. Dessutom så behöver man vara bra på att teckan om man ska bli designer, just nu är jag grym på kol och mesig när det gäller blyerts.. Övning ger färdighet så jag ska skissa som bara den hela våren.
Om jag får tid över så ska ajg försöka få till så att det blir en fin bild högst upp på min bloggsida.. Ni lär ju märka om jag har hunnit det eller inte när ni läser..

Ha det fint!
(btw, jag har 7 st läsare idag :D)

21 Mars 2008

Håkan Hellström på Scandinavium!
Jag har 4 biljetter, Sittplatser intill varandra. Jag säljer dem för inköpspris om man snabbar sig. Vi säljer dem för att vi ska åka på siesta och se honom där, hör av er om ni vil ha dem.

Nu snart ska jag till min Farmor och Farfar för att äta Påskmat. Det ska bli najs. Mamma har gjort skivor till dem med Burt Baccarach låtar, han är grym! Forever, and ever you stay in my heart. Forever, and ever... Jag och Systern ska ha fina klänningar på oss. :) Jag tänkte ha min farmors gamla klänning men jag är lite större i armhålorna ^o) än vad hon var.. Den får plats på mig alldeles perfekt men så skär den in i axlarna och i lite i armhålorna, och det går ju inte för sig om man ska på middag. Jag har jättespännande på ögonen med :)  Jätteful bild men jaja.. så rosa, glittrigt och fint är det.
Ögona

Jag såg på en film igår, Half Nelson hette den. Den var ganska så bra, tyckte jag. Systern och LInnea tyckte att det inte hände något iden. KusinJennan somnade. Filmen handlade om en kille som var Smart, Lärare och Knarkare. En utav hans <elever upptäckte det en kväll och så blev dom kompisar. Det hände inte så himla mycket men den var mysig..

Nu måste jag packa ihop mig.. Ha det fint!

20 Mars 2008, senare

Nu ska jag alldeles strax åka iväg, ska bara få ut papillotterna ur håret och så mamma bli klar.  Jag har dessutom kommit fram till de där två läsarna som jag hade eventuellt kan vara jag, i alla fall den ena, då jag har kolalt på bloggen för att se hur den ser ut.. attans..

Ska ta lite kort ikväll tänkte jag.. Får se hur det blir. Skriver nog lite till ikväll ialla fall, hoppas jag..

Ha det fint

20 Mars 2008

Nu gjorde den sådär dumt igen, så att all ext försvann, måste lära mig att spara oftare..

Kom precis hem från skolan, har haft Konstruktionsprov, det gick bra tror jag. Fick tillbaka ett annat prov idag som jag inte vart lika nöjd med.. Det värsta med det var att jag kan det egentligen och om jag får något annat än MVG på den kursen så är det ren lathet från min sida, vilket också min lärarae sa till mig. Dessutom behöver jag det MVG:t om jag ska kunna komma in på DesignIngenjörs utbildningen på Chalmers där man behöver ha 18,7 för att komma in.. blä.

Annars mår jag bra just nu, den där svackan jag nämde igår är helt borta nu tror jag. Jag tycker det är så roligt att skriva blogg, har inte velat göra det innan då jag tycker att ja ginte skriver tillräckligt bra, men det struntar jag i. Jag har tillochmed haft 2st läsare! :D yeay :)

Idag har jag och Ellen försökt skrämma naturarna det gick. Vi ställde oss under en trappa och väntade, vi ställde oss där när de första ur deras klas kom ut ur klassrummet, då var klockan 13.05. Där vi stod fanns det ett fönster som vi kunde se Annika i, där satt hon, och satt och satt.. Vi höll på att ge upp och gå därifrån när hon äntligen reste sig upp. Det gav oss nytt hopp och vi väntade lite till men så höll vi på att ge upp igen innan hon kommit ut ur klassrummet, så äntligen hon var på väg mot oss i korridoren yea! Fast nej, hon vände igen.. hon var tvungen att prata med någon viktig människa innan hon kunnde komma och bli skrämd. Så äntligen kom hon, Ellen hoppade fram och jamade och sen kom jag snubblandes och morrade. Annika blev rädd men alla andra som gick bakom (10st kanske) skrattade åt oss. Sen sprang vi fortfort till Lorens..

Idag är jag fräck i håret, allt håret är lite lockigt utom luggen som är jäteplatt. Det komme rne bild på det längre ner.

Påsklov!
Jag har påsklov, ingen skola förrns nästnästa måndag :)
Fast helt påsklov känns det inte, jag har en 300 sidor lång bok, på engelska att läsa.. To kill a Mockingbird heter den. Jag har gjort ett lässchema över vilka sidor jag ska läsa varje dag, än så länge håller det ( det har gått 1.5 dagar) Det blir nog bra :)

Ikväll ska jag fira Skärtorsdagen hos min morbror och kusinJennan. Det blir säkert trevligt. Massa god mat och sådant bra.

Om någon har lite pengar över och vill göra något coolt för dem så rekomenderar jag er att åka på Siesta. Det är en festival i Hässleholm, det kostar 525kr, just nu. Jag ska dit, vi kanske ses där!
www.markan.se/siesta

Ha det fint!
498927-4498927-3Sandra
1. Jag idag, på väg hem från skolan. man ser den platta luggen och snön i bakgrunden..
2. Mina kläder idag, alla kläder är ganska gamla, så jag vet inte om de går att hitta längre.
3. Min syster när hon var utklädd till Marilyn Monroe i Lördags, så söt så <3

Första inlägget..

19 Mars 2008

blääh!
Jag skrev värsta najs inlägge toch var jätteduktig och seriös o så skulle jag kolla hur det såg ut på förhandsvisa, och så ville det inte mera :(

Men jag kan sammanfatta det jag skrev lite snabbt och inte alls lika duktigt:
1. Jag ska försöka vara lite seriös med min blogg, skriva ofta, skriva rätt grammatiskt rätt osv.
2. Min blogg ska handla om mig, mitt liv, jag ska skriva vad jag känner och tänker.
3. Jag skrev väldigt fint om min svacka som jag befinne rmig i, den går ut på att ajg blir omotiverad och ledsen om jag är iväg från mina "få-ut-niseen-ur-svackor-vänner" och så skrev jag alla dessa människor, men det tänker jag inte göra igen inte just nu, Imorgon kanske. Den som lever får se.
4. Jag skrev en del om min "dragning" till dokumentärer av alla sorter och dokusåpor där de tar någon/något operfekt och gör den/det vackert, sånt må jag bra av. Bland annat såg jag på Rent Hus idag o det handlade om en mindre mysig tant i ett mindre mysigt radhus. Ju äckligare det är desto mera myser jag.. När de skär i sjuka människor på operationsbord så jublar jag av glädje, men jag klarar inte av en förmiddag på ålderdomshem då jag mår psykiskt dåligt och bara vill gråta.

Jag vill avsluta den här kvällens inlägg med att be om ursäkt för min mycket förvirrade blogg och med ett löfte om förbättring till imorgon.

Ha det fint, nu ska jag läsa några sidor i boken, To kill a Mockingbird.

Det här är jag :)
En bild på mig när jag är helt vanligt Nisen-förvirrad

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0