Förstånd

Som ni kanske märkt så är jag inte så aktiv längre, det är synd, målet var ( och är) ju att jag ska hålla ut hela 2011 och se om jag får ihop någon liten samling människor som tycker om att läsa det jag skriver. Känner att jag har dålig inspiration känner mig inte ett dugg kreativ, ingenting. Hoppas på att jag kommer börja rita och måla igen, jag gillar det, jag är inte jätteduktig på dt ( särskilt inte nu när jag är så otroligt otränad) men jag har lite mål med mitt liv att bli bra på att uttrycka mig med papper och penna är ett utav dem. Att bli duktig på att skriva är ett annat och även om jag inte skriver bra i min blogg så känns det mycket lättare att skriva annat när man ofta bara sitter och skriver. Orden bara kommer längs med vägen. Har man då något att skriva om så känns det så mycket enklare att uttycka sig i text och det behöver jag verkligen!
Att hela högstadiet få höra att man inte kommr få något bra betyg i svenska för att man skriver omoget och dåligt är inte så värst kalas vill jag lova.






En bild på mig och Ellen!
Hemma hos Mattias förra helgen, det var roligt, ett tag ;)
Vi är fina I alla fall!

Jag och Emilia hemma hos Ellen i Lördags mellan HalmstadSpexet och Spexfesten, det var hur kul som helst hela kvällen :D


Älskling


Nu ska jag återgå till att Städa och packa lådor!
Ska till Lerum ikväll där blir det påsk, mys och jobb! Sen när jag kommer tillbaka till Halmstad så flyttar vi! Så spännande!
Igår var vi på Hfab och beställde målarfärg och tapeter så vi kan göra om i köket, sovrummet och hallen. Det kommer bli hur bra som helst!

Uppehåll

Har inte varit så sugen på att göra något vettigt på min lediga tid. Har varit väldigt mycket i skolan. Dels pluggat mycket dels gjort annat vettigt till exempel Guidat (i torsdags och förra torsdagen) det är bra, man jobbar i en timme och får 250kr och alla pengar är välkomna för att dryga ut min sommarkassa.
Koof och jag har börjat diskutera Vårgårda och Borås efter skolan, et trodde jag ärlig talat aldrig skulle hända. Jag blir bara mer och mer sugen på att läsa något slags textiligt i Borås och älsklingen börjar bli sugen att få jobba på Autoliv, eftersom han har sommarjobbat där många år och det är ju alltid bra att ha varit på företaget lite innan. Så nu blir det till at ställa upp sig i bostadsköer.
Det känns spännande att man bara ändrar sig helt plötsligt och hela tiden finner nya mål och möjligheter. Är ju även så otroligt sugen på att jobba på IKEA, men de jobb som jag vil ha finns i princip bara i Elmhult, kul att bo mitt i skogen...
Man kan bo i Malmö eller helsingborg också då rä det pendla med IKEA-pendeln, en timme tåg två gånger om dagen. Som man ibland kan få räkna som arbetstid ( om amn jobbar på tåget vill säga). Det hade varit jätteroligt att få vara med och se hur det går till där. Dom har en väldigt välutvecklad produktutveckling. Med väldigt annorlunda mål jämförtvis med andra företag. Efterosm det är så stort och har så många ögon på sig så är det viktigt hur alla deras underleverantörer arbetar. Ett företag som inte kan uppfylla IKEAs krav får inte arbeta för dem.
Nu ska jag leta fastigehetsförlag i Borås.

Kollision i mitt huvud

Just nu är det väldigt mycket och väldigt lite på en gång.
Det är egentligen inte så mycket kvar i skolan för att vara så långt kvar på perioden, men jag har inte så mycket tid till skolan. Vilket inte är helt sant, jag har inget för mig alls på dagarna (förutom en stund på måndag, som jag är väldigt nervös för). Men jag är jäkligt opeppe på att sitta i skolan framför en dator och bara CADa hela dagarna, men jag måste, det börjar dra ihop sig. Snart har jag intgen ledig tid kvar i Halmstad innan sommaren!



Mmh, man gillar verkligen alla felmeddelanden i CATIA...



Vecka 15- nu - Plugga! kanske HalmstadSpexet i helgen, och hålla guidad tur imorgon.
Vecka 16 - P-stav Plugga! Packa! Lerum på torsdagen med jobb på söndagen och lite påskmiddag hos farmor på fredag
Vecka 17 - jobb måndag ( minst kanske blir ett par dagar till) Halmstad på torsdag eller fredag packa, flytta, tapetsera, måla Wiie!
Vecka 18 - fortsätta flytta och fixa, koof åker till London, nästan hela veckan då ska jag plugga! Hoppas lite Linnea, Ellen och Emilia och andra vackra damer dyker upp i min nya fina lägenhet och pimplar vin och kollar Sex and the city
Vecka 19 - Plugga
Vecka 20 - redovisning på måndagen, Grekland på Tisdag!
Vecka 21 - Hem från Grekland på tisdag, tenta Onsdag och tenta torsdag. Utexpo ons - lör. Utexpo tackmiddag lördag examensfest lördag, Söndag VILA! Ledig!




Som ni ser så är det verkligen fullt upp nu de närmaste veckorna, men jag gillar det. Det kommer komma upp en miljon grejer till också! Beställa tapeter, flyttstäda denna lägenheten och massa mer plugg!


Mot bättre vetande

Hade ju lite onda aningar redan innan vi ens ställde oss i kön, men man får ju ändå alltid hoppas på det bästa. Så försökte ännu en gång ta mig in på morfars, men än en gång så nekar dom mig, för jag är för liten. Konstigt att jag känt mig aldeles lagom gammal tills jag flyttade till Halmstad, nu känner jag mig som världens minsta människa, det suger!
Sne så är jag trött idag också, sleten efter helgen. La mig ute i solen en stund förut men det var lite blåsigt. Känner mig lite negativt idag.
Fast jag är egentligen glad, innerst inne. Imorgon ska jag och älskling gå och titta i nya lägenheten, foffen har ju inte sett den ännu. Sen kan vi på riktigt börja planera för hur den ska se ut, det kommer bli helt perfekt. Längtar så!

Lördagsfest

Blev lite hårt för mig igår, men nu mår jag nästan bra igen, taggar för ikväll med lite yoghurt och annat som är snällt mot magen min.

Det är jättefintväder, jag har dessvärre knappt varit ute. Har ju som sagt varit riktigt sleten idag.

skitbra låt!

Musik

Blev så kall så var inte så sugen att sätta mig vid borde med mina nakna fötter mot det kalla plastbeklädda betonggolvet, utan sitter kvar här under filten i soffan. Vill flytta nu. Vill göra om i lägenheten men börjar inse att vi nog får begränsa oss något. Måla köket är ett måste! Men jag kan absolut fixa det typ när älsklingen är i London eller så och vardagsrummet får eventuellt se ut som det gör. Ser ju ändå rätt okej ut, grått med en mörkgrå mönstrad fondvägg. Fast de gråa är lite svagt randiga så det är lite knas. Men hade jag fått som jag vill ( kommer ALDRIG hända) så målar vi över fondväggen så den blir silvrig. Det finns jättefin glansinfärg, inte sådär supersilvrig som typ smycen, sån silver det blir när man försöker måla silver med en silverträpenna, lite små glittrigt.
Jag sitter här och funderar och planerar och lyssnar på alla bra låtar jag har i min spelningslista. Måste rensa den lite. Ska nog spela forty thieves på telefonen, har fortfarnade aldrig klarat det.
Home is whenever I'm with you  ♥



God kväll

Hej hopp, det gick alldeles lagom bra att guida teknikarna. Var lite nervös men det gick bra ändå.
Nu ser jag typ kvällsolen in i min lilla lägenhet. Har ju fönster norrut men på andra sidan gatan finns det stora lägenhetshus med otroligt reflekterande fönster så jag har fin utsikt, särskilt i skymningen när himlen blir så där härligt varm och mysig ♥
Idag händer det en massa grejer här i Halmstad, jag är inte bjuden på något. Husfest på Bolmens, minikalas hos marcus ( tror inte han sagt nej om jag frågat men ändå) och afterwork med Sveriges ingenjörer. Nej jag ska sitta här med lite härlig musik, en ananas, reflexsolen och lite pennor och papper tror jag.
Har förövrigt på mig mina favortikläder nu, ett par riktigt sletna fläckiga shorts som gått i arv från min pappa till min bror ( lillebror hade dem som verkstadsshorts, vilket förklara fläckarna) och nu till mig. Längden på dem har minskat i varje överlämning. De började som et tpar långbyxor nu är dom superkorta. Hade jag itne vart så blek och allmänt vinterful så hade ni fått se dem på. Har en supermysig tröja också en kortkort vid sak. Allt i blått, jag gillar!
Inte den vackraste bilden världen skådat, men nu har solen försvunnit så kan inte ta någon ny.
Man ser min bil också, den blå Skodan, jag gilalr den :)

Nervös Guide

Ska snart gå till skolan och fixa och skriva ut det sista inför guidningen. Hade tänkt gå till skolan tidigt och CADa, men så blidde det inte. Sitter i sängen och kurerar mitt huvud ( som vanligt). Foffen hjälper till genom att sjunga fint om vad han gör (christofer tar på sig sina kalsonger oj han kan inte hitta sina kalsonger trallalalal) han är söt. Jag är nervös för guidningen, men det är väl inteså konstigt kanske. Har ju aldirg guidat innan och har 12 sidor manus, fyra som hör till en powerpoint som vi ska göra först och 8 sidor som är manus vid rundturen på skolan, men ska nog inte säga allt det. Det är 20 gymnasieelever som alla går lite olika tekniska linjer så jag hoppas att de undrar mest över ingenjörsutbildningarna, de tär ju det jag kan bäst :)
Efter guidningen så ska ajg CADa och imorgon ska jag CADa mängder!
Har planerat att min helg ska vara rolig också, ska nog till ICA och fylla på förrådet med bakfyllemat ( chips, godis och Coca-Cola) Yummy!

Lilllördag

Huvudvärken is back. Det suger. Men det känns oms att den är på väg att släppa nu, antar att taco's och Påskmust gjorde susen :)
Foffen gick precis ner till Bo, jag ska krypa ihop i en liten hög i sängen ( dagen till ära) och sticka/virka och titta på I love you Philip Morris, pojkarna vill inte titta på den så jag får passa på en kväll som denna.
Bäst idag var att jag kom upp tidigt ur sängen, gick på ett litet möte om guidningen imorgon, det kommer hit 20gymnasieelever som ska titta på högskolan, och att jag gick till gymet fast jag inte riktigt orkade. Var inte så värst effektiv på gymet, emn sprang lite och strechade mycket, men det är bättre än inget.
Nu återgår jag till Criminal Minds och lite pluggandes av talmanus och powerpoint, mysigt.

En helt vanlig Tisdag

Gick precis upp ur sängen, funderar på om jag ska försöka piggna till och gå till skolan, känns lite omotiverat just nu. Bör vara färdig med två CAD-häften och ett CAD-projekt innan vecka 19, häftena tar 1 heldag var och projektet tar nog runt två heldagar. Om jag är lite duktig en vecka så kan jag med andra ord bli färdig med dom på mindre än en vecka, jag har fem veckor på mig!
Tillsammans med Emilia har jag ett arbete, det ska vara färdigt i mitten av Maj, vi har mer än halvfärdiga och kommer nog behöva 1-2 dagar för att bli helt färdiga.
Kommer att ha en tenta i slutet av Maj också, där vi ska räkna på Skivor och plattor, det är en liten del av en annan kurs och tentan består av två uppgifter, så det skjuter ja gpå några dagar till.
Det enda jag känner att jag borde pluggat mer än jag har är Materialläran, också tenta i slutet av maj,men skitsvårt!
Just nu blir det nog väckning av pojkvän med frukost på sängen, sen förhoppningsvis lite mys framför TVn och så får jag väl hitta på något slags projekt för dagen!
Var allergisk på armen inatt (eller jätteröd) otäckt.

Gone for the weekend

Har varit lite norrut i helgen ( norr som Göteborg, Lerum och Vårgårda). Det var helt lagom mysigt, hat hunnit med en del och hållit mig nykter och körbar hela helgen. Vilket lett till att jag är väldigt partysugen nu...
Älskling fyllde ju år i torsdags, vilket var den främsta anledningen till att vi åkte hem till våra föräldrar. Helgen har varit fylld av kalas, frukost på sängen-kalas till älsklingen i torsdags, tårta med Bo och Marcus, midag och tårta med min mor och far i torsdags kväll. Innan vi hann somna så hann älsklingen få lite fler paket, av sin mamma och pappa, körkortspengar blandannat :)
Igår var det släktkalas med några av foffen miljoner släktingar!
Det minst vanliga jag upplevt var nog ändå läkarstudentfest på medicinareberget i Lördags. Var vid första anblick precis som vilken studentfest som helst, massa folk i en liten etta. Det ovanligaste med festen var väl att det bjöds på gratis pizza, tårta, kaka, sprit, hur mycket som helst! Värt när man är chaufför åt familjen...
Hej så länge!
Så här fint var det i bakspegeln igår när jag körde hem till Halmstad :)

RSS 2.0