Sjukling

Känns som att jag är sjuk hela tiden, men nu har jag mått riktigt dåligt hela helgen.  Hade det varit ett par år sedan hade jag varit skitarg föra tt jag blivit sjuk över helgen, men nu är jag så glad att det är så! Har inte alls tid att stanna hemma från skolan! Lyckligtvis ligger jag och emilia tillräckligt i fas så vi kunde ta ledigt idag och tagga för imorgon! Imorgon när vi sak till Smurfit Kappa! Längtar så! Lite små jobbigt med min röst bara. Hoppas dom inte kommer ihåg hur jag brukar låta ;)
Har ju som sagt varit sjuk, inte orkat engagera mig vid något slags datorsittande, närmsta en dator jag kommit är när jag kollat typ tusen avsnitt av the big bang Theory. Men nu ska jag lägga mig ner och sticka igen! See yaa

All time Low

HAHA! Upptäckte precis att ett av de första banden jag såg på min allra första festival ( som ajg aldrig hört en låt varken innan eller efter förutom precis exakt nu) kommer till Peace&Love blir nog till att nostalgi titta på dem! Hoppa och vara sådär panikglad som man bara kan vara när det är sommar, man gör något man verklligen gillar med de bästa människorna man vet ♥

Fred & Kärlek

Äntligen så har ansökningarna om att bli funktionär på Peace&LOve kommit upp! Jag har redan ansökt och hoppas på att alla jag gillar ska dit ♥

Känner mig lite klvuen på om jag har råd att åka på Siesta eller inte. Kostar 995kr, men jag lever på 8000kr i månaden och behvöer spara ihop minst 5000kr till innan Jag och Ellen drar iväg på Roadtrip, men det hade varit så ruskigt roligt! Jag gillar verkligen festival. Så svårt!

Har gjort en Cheezecake, den varieanten som ska stå i frysen och så där. Älsklings föräldrar kommer hit ikväll och stannar till imorgon, då vill man ju såklart bjuda pånågot gott! Så det blir Taco's ( så det passar in i alla dieter hit och dit) och som sagt Cheezecake. Blev lite större smet än jag räknat med, så även om jag hade min stora pajform fick det inte riktigt plast med allt så det blev lite kvar i skålen som jag självklart åt upp (med blandsleven) Så himla gott var det, men nu har jag lite ont i magen.. Får väl hälla i mig massa vatten så försvinner det säkert!

Nu ska jag plocka undan det sista, bädda sängen och kanske orka dammsuga, sen blir det heeelg!

Lång dag!

Detta har varit en lång dag! Även om jag missade lite i början... Jag började med att gå på en gästföreläsning, var en man från Sapa:, ett företag som gör aluminiumprofiler och andra coola grejer i aluminium. Han hade en ganska häftig Powerpoint ochmed det materialet hade en duktig föreläsare kunnat göra en riktigt intressant föreläsning, men han var typ lite trött(snurrig, konstig?) och pratade riktigt grov småländska! Han var från Vetlanda, som Lena Philipsson och jag har inte helt lätt för att förstå konstiga dialekter, fast det går bättre och bättre, ni skulle sett mig när jag precis flyttat till Halmstad. Helt stört, alla pratar ju skånska, småländska eller halländska. Saknar göteborskan när jag bor här nere. Blir en del tjafs om ord ibland. Ellen tillexempel tycker det är helt naturligt att säga "Aj, min balle" om hon får ont i sin sjärt, knasigt. Gumphål är också ett ord som är "helt naturligt" för vissa att använda (BO!) Det finns även ett otroligt konstigt ord för skottkärrra som jag inte ens tänker försöka mig på. Varken skåningar eller smålänningar tycker att man kan säga "gångra" när man multiplicerar utan menar att det heter "gånga", det är fult.
Efter lunchen gick jag på möte inför Öppet hus som är i slutet av nästa vecka. Kommer nog att bli intressant att få vara med om det!
Men det var efter detta möte som det intressanta hände! Oj spännande tänker ni, men inte så värst spännande för er kanske. Jag och Emilia satte osss för att komma en bit till på våra arbeten som börjar närma sig sina slutdatum med en väldig fart! Vi får inte ihop vår kartong i CATIA riktigt så vi bestämde oss för att maila till vår handledare Per på Smurfit Kappa. Han lovade att hjälpa oss med att CADa upp det hos dem och sen även "skriva ut" kartongen. Han kan trycka ut det så att en robotarm skär ut kartongen så att vi sedan kan vika ihop den och testa den i deras lab, så att den håller för alla påferstningar. Så himla roligt ska det bli! Att få se vår kartong som vi suttit och skisat på och tänkt på och skrivit om äntligen bli en riktig låda! Längtar redan!
Nu ska jag tydligen lära mig spela ett spel som heter Wurm, både jag och min älskling är lite smånördiga så det kasnke passar mig fint.Sen blir det god middag med Entrecote och svampsås och såklart storstädning så det skiner här imorgon när vi får besök!

Military fitness

Har varit ganska produktiv idag, jag och Emilia har CADat en del, fast det blev lite galet! Tycker att det är lite svårt ibland. Kan inte CATIA så bra som jag hade önskat, hade varit så skönt om man kunde tänka ut i förväg hur man ska göra för att allt ska funka. Blir massa korkade fel för mig :(
Efter skolan gick vi till gymet för att vara med på något som kallades Military fitness, det var ganska jobbigt!
Lite krångligt, man fick göra massa övningar som gjorde ont men på fel sätt.. Så nu har jag lite ont i handlederna och förväntar mig att det blir långt mycket värre innan det blir bra igen. Lite segt. Känns ändå som jag fått rejält med träning! De gick igenom hela kroppen, tror jag, de påstod att jag skulle få ont i muskler jag inte visste jag hade, det var skitsnack. Känner igen allt som känns i min kropp nu, inte alla ställen på samma gång kanske. Sitter här och hostar och har mig, hade hoppats att älskling skulle komma hem och vända, men det verkar inte som att det blir så, tyvärr. Nu ska jag krypa längre in under filten... ♥

Glad jag blir!

En månad i förväg har jag nu fått reda på att jag har 3% högre hyra i April. För att de finns onda människor osm förstör hissarna på Bolmens som ägs utav samma fastighetsbolag. Det suger lite. Det är visserligen bara 120kr i månaden ( tror jag, har inte fått någon exakt siffra) men ändå. Jag vill ha högre hyra för att det är en större lägenhet med fler rum, INTE för att vi duschar för mycket.

Ångest

Var så galet chokladsugen men hade ingen chhoklad hemma så jag gjorde en liiiiten kladdkakesats som blev till fyra muffins, men  den blev inte så god osm ajg hade hoppats.. För lite smör och för lång tid i ugnen, så tråkigt. Så nu har jag tryckt i mig en onyttig, mindre god muffin, fett ovärt!
Sitter och stickar och kollar Betnér på TV. Lite halvsegt med Betnér, har ju redan sett showen när jag var i Val Thorens så det är repris på skämten, men ändå mysigt.
Hoppas älsklingen kommer hem snart och klappar på mig, har ont i huvudet... :(
Sitter mest här och tycker allmänt synd om mig själv, har diskat ( nästan allt) och så har jag tränat stenhårt! Så har varit duktig idag ändå!
Ellen och jag har böjat planera för vår Roadtrip, har gjort ett första utkast på vad saker och ting kan kosta. Känns verkligen kalas! Längtar som attan! Måste verkligen börja spara massa pengar! Får bli til att snåla med pengarna, planera mat och så. Det enda som ska slösas pengar på är älsklings födelsedag och paket,  har redan börjar kolla vad jag ska köpa, lite svårt bara att få hem paket för tidigt, när vi bor på 30kvm. Men jag har ett par gömställen jag kan använda mig av! :D

Tsss

Sitter här och smider små hemliga planer :D
Borde klä på mig och diska, men det är inte lika roligt, jag vill bara sitta här och sticka och läsa ( går dessvärre väldigt dåligt att kombinera). Blir nog kläder, diska, sticka. Sen studiebesök i flygstaden. Har aktat mig för skolan ett par timmar så inte alla ska vilja åka i min bil, den är ju full ändå så nu slipper jag säga nej, eftersom ingen frågar. Lite elakt tankesätt kanske, men skitsamma!

God kväll kära bloggläsare

Tycker lite synd om er om ni går in på mion blogg samma tid varje dag... Måste var frustrerande att ibland hitta 3 inlägg och ibland inte hitta något.. Eller så är det något av charmen med min blogg? Man vet aldrig vad det ska handla om och aldrig när det kommer nytt... Hehe.
Nu är jag på väg mot sängen ble vett par stop på vägen.. Duschen, datorn, min stickning. Tar en stund för mig att komma i säng.
Har precis fönat mitt hår och får jag säga det själv så tycker jag allt att jag börjar få en rätt maffig blond kalufs :D Det gillar jag, har längtat ett tag på at det ska kännas riktigt långt, nu är det nära! Gör för sstunden allt jag kan för att hålla det friskt och fint, inte det lättaste, några tips?
Älskling är hungrig, så tråkigt med dieter, fast vi har vårt fantastiska matschema som jag designat själv :)
Nu ska jag sova ha det fint!

Pardag

Idag har älskling och jag varit riktiga pariga, typ så där som man tänker at halvvuxna par är. Vi åt frukost ihop, tog det lite lungt på förmiddaegn, åt lite lunch sen storstädade vi på vinden, rensade ut allt och packa ner det i märkta lådor så nu är det äntligen lite ordning och reda där uppe! Sen gick vi på Bio, såg på Gullivers resor, var ungefär exakt som man tänker när man sr reklamen,fast lite bättre, tyckte jag. Älskling var inte så värst förtjust, enligt honom kommer ingen film kunna mäta sig med The green hornet. Handla på ICA, med självskanning och gemensamt ICAkonto ( så vuxet att kunna flascha ICA-kortet. Mitt ICA-kort har faktiskt fått in mig på krogen en gång fastän jag var för liten för det stället )
Det har med andra ord varit en mysig dag, inte så spännande äventyr för omvärlden kanske, men helt perfekt enligt mig ♥
Har kommit mer än halvvägs på ryggen på min tröja nu, wish me luck ;)

Godmorgon

Blev inget bloggande igår, internet fungerade inte och älskling var borta och spelade match i Ystad. Han åkte från Halmstad halv 5 och var hemma lite innan tolv, under den tiden spelade han handboll i en timme. Värt... Men de vann i alla fall, tur det! Han visste hur man fick tillbaka internet ( jag kan väl inte påstå att jag försökte) man startade om routern, svårt...
Nu sitter jag här och har lite halvont i huvudet, sånt där ont som gör att man absolut inte vill resa sig upp för då vet man att det kommer snurra och man inte ser något på en stund och det är otäckt, hatar det!
Tänkte egentligen gå och träna idag men jag får nog hoppa det. Tror huvudvärken är något slags tecken från kroppen att den inte vill bli chocktränad. Har ju trots allt tränat fyra gånger denna veckan, inte direkt vad ajg är van vid. Får bli två vilodagar nu och köra stenhårt på måndag igen. Ska verkligen satsa på att lära mig springa, har jag aldrig varit bra på. Älskling säger att det går en magisk gräns vid 17minuter, så jag ska försöka jogga i 20. Det känns som ett rimligt mål.
Ska försöka komma en på min stickning istället, försöker göra en sådan här:
Stickad tröja, DROPS Design
Det är för övrigt en väldigt bra sida, den bästa jag lyckats hitta när man vill hitta gratis stick- och virkbeskrivningar. Annars är det oftast bara massa samlade länkar där hälften inte fungerar längre. Än så länge stickar jag mest av det garnet jag har hemma men ska nog börja beställa lite garn, är inte superduktig på att sticka än, men går denna tröjan vägen så blir det nog något med "rätt" garn sen :)
Igår hände det inte så mycket, Rune busade och gjorde slut med mig från älsklings facebook. Fick reda på det från min syster som ringde och var helt ifrån sig. Hon trodde inte riktigt på mig när jag sa att vi visst var tillsammans, facebook ljuger ju aldrig... Lite senare ringde älsklings mamma, hans lillasyster var också hemma och var helt hysterisk. Stackars flickor.

Hot Rod

Har kollat klart på filmen och spelat lite Alfapet, ganska mysigt, ända tills jag inte leder längre. Har blivit en ruskigt dålig förlorare, har kansek alltid varit det, emn det känns inte så. Särskilt när det är Älskling och Bo jag spelar mot. Eller om någon är väldigt mycket bättre än mig på något, lir tillexempel oftast rätt bitter när jag går på pass där man behöver kunna dansa lite, eller allmänt komma ihåg några avancerade rörelser. Det passar mig inte alls. Håller mig hellre till simplare pass som Body Pump som är riktigt bra!
Hot Rod var ganska bra, man skrattade en del. Lite sådär konstig humor, som Napoleon Dynamite. Mysig film. En annan film som var riktikgt ruskigt bra, helt perfekt nästan, var The green Hornet. Den gröna getingen, som det betyder på ren svesnak, var bara hur bra som helst! Hur ofta lyckas actionkomedier? Det hörs ju nästan på ordet att det bara blir oseriöst och konstigt, men den här var verkligen lyckad. Helt lagom djup, man förstod allt lätt men det fanns ändå en bra handling, lite lagom djupa problem och massa spännande och mord och blod. Jag gillar. Se den helst i 3D också!

Springa

Har sprungit idag, för första gången på evigheter. Har aldrig varit sådär värst förtjust i att springa, men det kändes ändå helt okej idag. Hade som mål att springa i tre minuter, sprang i fem minuter :D
Haha, så dålig kondition ajg har! Men Powerwalkade i en halvtimme också, gjorde armhävningar och situps, har faktiskt lite träningsvärk i magen.  Älskling är duktig och tränar massor och håller sitt matschema stenhårt, tänk så snygg han kommer bli!
Jag ska tydligen se på film nu också. Hot ROd heter den. Blir utvärdering av den och The green Hornet sen.

Zumba

Har väl inte dirket uppdaterat ihjäl mig de senaste dagarna...
Jag och min älskling har börjat med stenhård diet ( förutom jag som fuskade lite idag, nu när han inte är hemma, ostkaka ♥) men var ju ändå och tränade Zumba idag. Första gången jag var på Zumba, det märktes kan man ju milt uttrycka det. Jäklar vad dålig jag är på att koordinera min kropp, gick åt så mycket tankeverksamhet för att komma på vart föterna skulle ta vägen att jag inte ens hade energi till att ta ut mig och svettas lite. Det var kallt som attan inne i salen också, så jag var tvungen att sätta mig i bastun en stund och tina efteråt, då har man tränat bra, eller? Men känns i alla fall lite i kroppen nu efteråt så något var det väl bra för.
Nu kom Bosse hit, vi ska dricka te och kolla TV. Bosse är bra, han läser min blogg :D

mobiluppdatering

Sitter på föreläsning, var bara tvungen att testa skriva från telefonen, fett ovärt med en spexig telefon om jag inte kan göra allt jag vill med det. Nu är det paus. Hej svejs

Alla hjärtans dag

Väldigt mycket uppståndelse för en inte så speciell dag?
Jag gör  inget speciellt alls i vart fall. Sitter hemma och chillar. Har läst i flera timmar. Blev ledigt idag, gör alla mina arbeten med Emilia som hade andra planer idag. Jag ska nog rensa lite på vinden, det är typ fullt där. Blev helt knas när Älskling flyttade in här, så det som egentligen borde slängts hamnade där uppe. Så nu är det helt kaos där och massa ksit som vi inte alls behöver ha där!. Måste med andra ord rensas rejält där!

Frisk.

Förutom aningens lite kli i halsen så är jag helt frisk :D

Har käkat pizza idag ( ovanligt...) sjukt gott

Ska snart med mina favoritpojkar på Bio. Vi ska se på The green hornet. Det blir nog bra. Fixar fina lockar i håret och grejer, känns lite sådär gammaldags att klä upp sig för att gå på bio, men jag gillar det verkligen. Det känns så mycket mer exklusivt och spännande då!

Kåren

Taggade som attan för att gå till KÅren ikväll, lite innan åtta kom en riktig jäkla monsterhuvudvärk. Migrän, tog medicin så huvudvärken släppte men det blir ju inget kåren för mig. Missade hela melodifestivalen också, då låg jag under täcket och tyckte synd om mig själv. Så nu ligger ajg hemma och kollar Skavlan på SVT Play, älskling har ju fixat så det går att titta i TVn med bra ljud och bild och allt, det är verkligen guld värt!
Lyckades i alla fall ta mig till KÅren igår, det var roligt! Oj vad vi dansade, hela tiden! Linnea var här hemifrån det var verkligen jätteroligt tycker om när det blir lite krock och man blandar Lerum och Halmstad. Vi hade jättemysig tjejförfest hos Emilia med massa vin, cider och varsin semla. Gillar ♥
Nu måste jag sluta koncentrera mig inann huvudet börjar spöka igen.

Låång dag

Idag är en lång dag, fast på ett bra sätt. Gick upp vid sju, har inte gått upp så tidigt på evigheter. FÖrutom när vi skulle till Val Thorens fast då gick vi upp redan vid 5 på morgonen. Hade föreälsning med Aron Chibba, lustigt namn. Så fort den var slutade skyndade jag och Emilia till Torup och Smurfit Kappa, vårt fadderföretag i ett jätteprojekt vi håller på med. Jätteprojekt för oss men i själva verket ska vi konstruera en wellpapplåda åt Santa Maria som de ska ha sina Tortillasbröd i. Problemet ligger i att vi behöver få bröden att stå upp, för att det ger en bättre  exponering än de liggande (som de har idag), utan att för den sakens skull lägga till några onödiga detaljer. Lite mäckigtmed ändå roligt :)
Sen var vi på studiebesök på Dormer som ligger på vår "skolgård" heter väl inte så är det rä högskolan, men skolan ligger liksom runt Dormer. Det var mysigt vi gick omring innen i verkstan med en mysig gammal gubbe som såg väldigt ljust på vår framtid som ingenjörer :) Han hade hår uppepå näsan, det var inte så fresh...
Dormer gör gängtappar, såna som man gängar hål med.
Om några minuter ska jag iväg och hämta Linnea vid bussen, sen blir det Tacopaj och fest ikväll! Hjärtslaget börjar ju idag!

Gästföreläsning

Händer inte så mycket idag, eller ganska mycket, men inget spännande. Just nu är älskling och hämtar tvätt, vi har tvättat i fyra timmar än så länge. VI har burit upp lite grejer på vinden och diskat. Så det börjar liknan åt här hemma!
Har haft gästföreläsning idag, det var ganska intressant och han som pratade var rätt go att lyssna på, fast han stammade. Så sjukt bra om man jämför med igår... Då hade vi en sån riktig monster föreläsning från 9.15 till 12.00 en timme lunchpaus och sen två timmar föreläsning till, med samma gubbe och han pratade bara om borrar. Inte så kul men såhär i efterhand känns det som att det var relevanta saker man lärde sig, även om det mesta antagligen redan försvunnit. Får plugga på det igen innan tentan.
Hade vanlig föreläsning med PJ idag också, han skriver inte bäst i världen på tavlan men ändå helt okej. tydligen finns det dom som är av en annan åsikt, gick väl lite väl långt idag kan man tycka.

Alla hjärtans dag

Fick precis reda på att älskling ska på handbollsträning på alla hjärtans dag och kommer därmed vara hemifrån 19.00-22.30. Kul date!

Overallsinvigning

Idag var det dags för de nya maskinarna och CADarna att inviga sina fina fina röda overaller. Overaller har vi för att vi går på en högskola då gör man roliga grejer och inget är som det var innan. Man vet inte vilka alla i hela stan (orten) är. Man behöver inte städa köket efter sig just nu för att mamma och pappa bestämmer det, för man bor ite med dom. Man har inte längre en fungerande dygnsrytm eller ett normalt fungerande schema, det behövs inte för att få ihop skolan, man kan i princip vara vaken i snitt två timmar om dagen i 6 veckor för att sedan råplugga i två veckor och börja om från början. Mitt ibland allt det där dyker det upp ett antal fester och tillställningar. tidigt på hösten för då är ju alla nya. Hela hösten inleds ju av 10dagars intensivfest ( nollningen). Det är då vi lever i våra overaller. Sen är det lite traditionsenliga Gasquer och tillställningar tills tentor, vinter och mörker suger all energi ur alla studenter ( i alla fall mig) då tar festerna slut och allt man gör är pluggar och sover. Men sen, runt Alla hjärtans dag så blir det roligt igen. Man fylls av lite energi för solen faktiskt visar sig. Halmstad Högskola anordnar ett litet evenemang som kallas Hjärtslaget då kommer det massa studenter hit och kåren är öppen hela helgen. Det är roligt. Så nu borde man bli pigg?
Sen kommer det viktigaste i världens viktigaste, SOMMAREN!

Hmm...

Jag och älskling beställde var sitt PS3 spel häromdagen. Jag valde Little Big Planet, inte det nya som går på reklam utan det gamla, eller det första så att säga ( har ju kommit ut en tvåa). Det är ett mysigt spel, man kan inte dö, ma går mest omkring och lallar. Försökte mig på att bygga en värld men insåg att jag inte orkar det just nu, så jag tänkte stänga av spelet och ha lite bakgrunds-TV på när jag sitter här och uppdaterar er om mina två senaste dygn. Men jag lyckades inte stänga av spelet så nu springer det en tugdocka över TV-skärmen och jag vill bara se på riktigt TV. FÅr fuska och byta kanal bara...
ÅÅH! JOBBIGT! I sina försök att få igång Nintendot så har Älskling och Bo flyttat rutn bland kanalaren, inte nog med att jag aldrig fått dom rätt ( typ 5an på siffran 5 osv) utan nu har de dessutom bytt nummer, innan så var 6an=8 men nu är 8=BBC. Jag blir galen. Nu hittade jag Vem vet mest det får duga en stund.
Skrev inte igår, tiden försvann från mig. Lite innan 15 kom Bo upp för han och älskling skulle köpa en sladd/kabel ( vad nu skillnanden är) men så började Bosse grina om att hans bord var trasigt så jag fick dom att tycka att IKEA i Helsingborg vore ett trevligt utflyktsmål!
Det var det! Absolut! Vi skulles om sagt dit för att köpa ett bord till Bosse, som kostar 49kr. Det slutade med ett nytt fint TV-bord hem till mig och älskling och en TV-bänk som är samma serie som Byrån som står bredvid, ser frächt ut. Ser mindre fräscht ut att gamla TV-bänken står i badrummet och det gamla soffborden står på varandra framför vasken. Men det är bara en tidsfråga innan det är borta!
Nu ska jag kurera min huvudvärk.

Hotmail

Har ju kvar min gamla hotmail, använder den aldrig själv, kommer knappt ihåg sist jag gav ut den mailaddressen som min mail. Men gjorde tydligen det när jag precis flyttat till Halmstad, dumt. Nu har jag ju min Gmail, som kommer rätt in i telefonen vilket innebär att det rä lika lätt att nå mig via mail som sms, om jag inte är utomlands för då kostar internet sjuukt mycket pengar. Var i vilket fall inne på den mailen nu, 49 olästa medelanden, ett som var läsvärt och det är såpass gammalt att det informationene inte längre är aktuell.
Kollade på Love and other Drugs igår (kanske jag har sagt?), hade nog lite höga förväntningar på den filmen för ajg blev sjukt besviken. Det kan vara för att jag såg den i dålig kvalitet, ljudet var helt lågt och så hoppade det och pausade och så ibland, knasigt. Tråkigt också när filmer man verkligen vill se inte är bra. Det är ändå en sån film som borde passat mig, men jag fattade knappt någonting, kände mig sjukt osmart. Hatar när det händer...
Det var nog allt, ska sätta mig och läsa Slash nu, jag gillar den. Jag gillar Slash, han verkar sjukt cool, måste lyssan lite på Guns'n'Roses :)

Super Bowl

Sitter och kolla Super Bowl ( ska det vara ett eller två ord? ) Det är ganska mysigt..
NU kom slash upp ur scenen, han är så cool!

Fail

Hehe, gick inte så bra att städa och se till att det var fint medan jag hade lägenheten för mig själv. Annika hittade mig och så blev det skype hur länge som helst, hur mysigt som helst ♥
Älskling kom hem innan jag ens hunnit börja. Men nu har vi allt kommit en bra bit på vägen! Ser kanske inte så ut eftersom det ligger resväskor och skidor och hjälmar i "köket". Finns bara ett rum så att köket är bara den delan av rummet där man kan laga mat, mellan "hallen" och "TV-rummet". Enda rummet som har fyra egna väggar är badrummet, men tur är väl det!
Får bli det sista imorgon, sista disken och dammsuga vid kylen och spisen och badrummet. Sen är det fint!
Blir nog ingen träning imorgon, sparar mig till pilatesen på onsdag istället!
Nu ska jag och Bosse kolla på tjejfilm ( Love and other Drugs) Älskling är nog också sugen, han vågar bara inte erkänna det!

Brunch

Mmh, precis gjort massa pannkakor. Älskling, Bo och Marcus är iväg på Badhuset, hade gärna följt med, älskar att bada! Men idag är min sista vilodag, kanske blir badhuset med tjejerna nästa helg? Hoppas det!
Ska se till att verkligen storstäda lägenheten idag nu när jag har den för mig själv! Men först pannkakor med jordgubbssylt och mjölk framför tvn med vem vet mest! Mums!

God morgon

Vaknade precis, har verkligen förstört min dygnsrytm, sova elva timmar vara vaken tretton håller inte! Får korta ner mina nätter kanske lite abrupt, det brukar ju inte funka när man försöker göra det stegvis. Inatt är det SuperBowl hela natten, kan kolladet och gå upp tidigt imorgon så har jag chockat kroppen. Så kanske det blir bra sen.
Är inne på min sista vilodag, har ju bestämt att jag ska vara frisk imorgon, det är jag nog. Blir nog Skola, Städa Träna och hela faderullan och såklart första dagen på min Diet!
Tänkte ta en liten sväng på stan idag, men så blir det inte Halmstad har  ju stängt hela stan varje söndag, helt stört. Tar nog en promenad till Ica istället, ska köpa färg till ögonfransarna, så kanske man känner sig lite snyggare utan smink. Har alltid velat testa men aldrig gjort av någon anledning. Är det svårt?
Nej nu ska jag bråka lite, älskling kollar på sport, konstig sport, amerikansk fotboll. Stört  Gå och bada istället!

Melodifestivalen

Tvingade Älskling och Bo att titta på Melodifestivalen med mig, när alla låtarna varit tröttnade jag och ville byta kanal men ville älskling det? Nej!
Han tvingade oss att kolla på hela programmet, seriöst Nanne Grönvall? Vad var det där? Man vill ju ha lite glitter och härligt Schlager-disco. Visserligen var klänningen glittrig men det var det enda. Inte okej.
Det bästa var Danny, vi satt och dansade redan första gången vi hörde låten.
Nu sa älskling att jag är vacker, antagligen för att han har lite dåligt samvete för att han tvingar mig att titta på en riktigt kass film! Orgazmo, kan vara den sämsta filmen någonsin. Näst efter Buried den var dålig OCH tråkig!
Har jag klagat färdigt nu? Njaa, hostar - äckligt! Dricker Bailey's med is, min favorit - riktigt gott!

Älskling, vill inte synas här men här är en bild på honom i alla fall!
Finfin kille i Skidkläder <3

Lördag

Ännu en slapp dag, har i princip inte gått upp ur sängen. Mitt första försök att resa mig i "morse" slutade med att jag blev tillbaka-knuffad i sängen, fast lite snett, så jag slog huvudet rätt in i cementväggen. Ont.
Har använt mitt halvsjuka tillstånd som motivation att leva på endast onyttigheter, idag är det tredje gången jag äter pizza sen jag kom hem från France. Alltså pizza tre gånger på 6 dagar - helt stört!
Utöver pizza har jag knött i mig massa Chicken Nuggets och sjukt mycket godis.
Det får bli en sträng diet med start måndag!
Älsklings pappa fyller år idag, men vi bestämde oss för att inte åka dit tror inte jag pallat köra 22 mil idag och 22 mil till imorgon. Vi får hälsa på en annan dag istället. Men Grattis på födelsedagen!

Fredagsmys

Sitter här och myser. Älsklings telefon ringde för en stund sen det var hans kusin som var i Halmstad för att träffa någon som dissade. Så nu har vi honom här, det är ganska mysigt.
Planerar att jag ska träffa Bo innan han går och lägger sig idag, han kommer nog vara full och iklädd klänning, fantastiskt roligt! Maskin har ju Tack-Gasque idag, jag hade gärna varit med men misstänkte att jag fortfarnade skulle må lite halvkass idag, kan ju i alla fall bli ordentligt frisk innan jag börjar festa igen. Får satsa stenhårt på Onsdag istället då är det overallsinvigning för ettorna. Så fina kommer dom vara!
Vill verkligen fixa en snygg Header snart, får väl försöka bli extra snygg någon dag och ta ett fint kort i vårsolen!
Nu ska jag kolla film :)

På bättringsvägen?

Har planerat ligga kvar och dega hemma helgen ut och vara frisk sen. Idag har vi orkat ta oss upp ur sängen ett litet ärende till OnOff och köpa nytt tangentbord, älskling spillde på det gamla igår så det fungerade inte idag. Och så till Ica. Nu ska jag ta mig till sängen och kolla mer How I met your mother. Kanske kan tänka ut några smarta tankar at lufta här i bloggen... Önska mig lycka till...

SlappTorsdag

Ja, Idag har jag i princip inte gått upp ur sängen. Sov till tolv, åt lite, kolla Gossip girl, åkte till ica, åt, kola How I met your mother, kolla Gossip girl och nu sk jag snart äta. Händer med andra ord ingenting här!
Mår inte så där värst höjdarbra, lite febrig och dann - segt
Har kommit på lite nya inköp inför våren:
  • Ett par riktigt tajta, snygga jeans. Funderar på Cheap Monday
  • Mönstrade leggings, massor!
Mmh, jag gillar det. Nu ska jag nog försöka få ihop någon slags middag åt mig och älsklingen <3

Vår

Okej inte riktigt vår än. Men jag har börjat med mina vårplaner.



Våren:
  • Nya fina Converse ( mörkblå kanske, dom är sjukt snygga, fast alla har dom!)
  • En fin Solig klänning
  • Ett fantastiskt rosa rouge
  • Planering inför min RoadTrip jag ska på i sommar, första stoppet blir nog Skara sommarland, nästa Peace&Love och så ska vi till Lycksele och åka forsränning också!
  • Förhoppningsvis flytt till en större lägenhet också! ( NÅgon som har en tvåa eller trea i halmstad som jag kan få låna i 1,5år?)
  • Massa mys med älskling, som vanligt ;)
  • Sooool!
  • Fräknar, dom har redan kommit fram efter en vecka i solen i alperna, men de lär blekna rätt snabbt...
Är rätt så nöjd ändå, klarade alla tentor och inlämningar fick ett par fyror också, känns riktigt skönt, det enda som egentligen fattas nu är lite sol och vår!

Palla

Orkar inte vara vaken, kan inte sova. så sjukt trött på att ligga i sängen, blir helt svettig och konstig så fort jag reser mig upp.
Som när man är sjuk, fast jag är frisk när jag ligger ner. Orkar inte med det. Känns ju helt värdelöst att ligga hemma när man känner sig helt okej. Så idag gick jag på en föreläsning ( det var första schemalagda denna vecka så jag har inte missat något) men sista halvan höll på att ta slut på mig. Gick raka vägen hem lät helt flåsig och konstig och svettades asmycket när jag kom innnanför dörren, som om jag varit på värsta gympapasset. Däckade i sängen och låg där några timmar nu är jag i princip frisk igen, lite sleten bara och rätt ofräsch. Palla!

Oj

Februari nu, känns som tiden går så fort, fast det är ju bara positivt när de svarta månaderna går snabbt!

Har varit en vecka i Val Thorens, Frankrike. Kanoners.
Nu är jag sjuk, älskling har värsta monsterinfluensan jag får fina febertoppar och vill bara lägga mig ner så fort jag är uppe o rör mig. Men det får jag se till att fixa ändå, är ju inte direkt påfyllt i skåpen när man varit iväg i över en vecka!

Har fått reda på att jag är studentambassadör också, roligt!
Hoppas på att jag får det uppdraget som är i Lerum, så Ellen och Emiloia följa med och se min gamla skola och träffa min familj :)


Trodde att jag skulle ligga hemma och göra ingenting hela helgen, men ska på kalas i vårgårda. Passa på att träffa fröken Pettersson också på fredag, mys! Det blir nog en kanonhelg!

Ska försöka få till värsta monsterinläget om val Thorens, med lite härligt bilder och historier, mne pallar inte nu. vill bara sova....

RSS 2.0