SöndagLiteDeppHelg

Jag har ju blivit helt konstig i huvudet, över en kille (va? jag? det händer inte! jag håller inte på med sånt.). Jag tror inte jag tycker om det. men det ockuperar mitt huvud twentyfourseven, så att säga. Men jag har insett vad ajg håller på med och det senaste dygnet har jag påbörjat mitt arbete mot att ha kvar honom i mitt huvud, det får hända något eller så får jag gå vidare, tillräckligt mycket för att vara som vanligt i allafall. Det går ganska så bra, fyller huuvdet med Desperate Housewives och bästa räddningen från allt ; Håkan Hellström, som jag trodde jag lyssnat sönder, men vad händer då? Jo man hittar Sigge Skog, en håkanlåt som jag aldrig hört innan! underbart, det är visserligen inte han som gjort den, det är olle adolfsson, men det gör inget, den är mysig. testa själv!

Nu kom en till! Hundår, fast den är mer Latin KIngs än Håkan, men efter att ha hört några sekunder så tror jag ändå den är okej.. Det finns en låt som heter Konfettiregn också, som är Håkan och Eldkvarn, den blir nog också bra. Mys!

Men jag mår bra. Idag har jag övningskört, långt. Det gick bra, jag ska ta körkort snart, hoppas jag. Och så ska jag bygga badrum, önska mig lycka till.

Nu så ska jag hitta på lte bra egenskaper med mig själv, formulera dem på ett vackert och professionellt sätt i mitt CV, som facktiskt börjar likna något!

Ha det bra, och glöm inte, människans bästa vän är kalendern ( eller listor för all del).

OnsdagSjukSkoltrött

Hejsan

Nu är jag sjuk, förkyld i hela hjärnan. Idag har jag trotsat min sjukdom och överlevt ännu en skoldag. Det känns som at tajg har en lååång termin framför mig, men det gör inte så mycket. Upptäckte på min låånga skoldag att det pratas om man, när man inte vet om att jag står bakom.. menmen, det gör inte så mycket. Jag ska nog ligga lite lågt ett tag, tills jag får dig. åååh, jag vill..

mmh, men bara för att jag var iskolan idag så betyder inte det att de senaste dagarna har spenderats i min säng ( mycket mysigt, med TV o dator ) och när dagarna går på detta sätt så hittar man mycket onödiga och konstiga saker. Tillexempel så har jag hittat en hemsida som heter gratismakeup.se och spotify. men för att jag ska få något gratis smink så behöver jag massa jobbiga poäng, så känner någon för att sponsra mig lite så bli medlemmar via min länk : http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=171280 

Spotify btw, är grymt. Som radio, fast man bestämmer låtarna själv, man kan skapa spelningslistor o grejer, typ som mediaspleare som man har i datorn. Jättekjäckt! Fast man måste ansöka för tt få en spotify, eller bli inbjuden. Men andreas har en så klart, o den glider jag runt på tills jag lyckas skaffa en egen ( om jag nu vill det, trivs gansk bra som siradde007..) Och det är helt lagligt dessutom, enda man behöver "betala" är att det kommer en kortkort reklamsnutt en gång i kvarten ungefär. Testa!

kyssosmek

LördagkvällNyDesign!

Nu har jag lärt mig.. Eller inte lärt mg,men jag ha facktiskt pillat det helt själv! Jag tycker det är ganska så nice.
Den rosa är nästan samma färg som väggarna i mitt rum <3 roligtroligt! Nu ska jag sova, så jag orkar hemsedal imorgon..


Lördagkväll16timmarTillHemsedal!

Eller inte 16 timmar till Hemseda bokstavligen, men bussen går om 16 timmar, då börajr det roliga!

Idag har jag köpt snyggaste skorna! Fräckaste klackarna har dom!

Blir ett sånt där märkligt inlägg idag, ( som om det inte alltid blir det..) jag är helt glad, åker till Hemsedal imorogn, hur gött som helst! Om någon har missat vår råsnygga blogg (http://hemsedalarna.blogg.se) så är det läge att spana in den percis nu!

jaja, vi hörs o ses!

Fredag(imitthuvud..)2009-åretdåDeniseärGladattdetSnartärSlut



2009
året som knappt har starta men än så länge är fyllt av kyssar, kramar, sorliga slut och början till lyckliga slut. spy, skridskor, Juntan, singalong to Mamma mia. Det har dansats loss med ett eventuellt bögpar.. Vi har ikväll taggat inför hemsedal, med Bastu, Snowroler(hälsoresan II) och så klart ; So you think you can ski. Cigarrer, smällare, onda öron. Lugg, kusiner, famor, vernissagesnack, pizza, andreas och fickmarcus.. Mycket har hänt det nya rets två första dagar. För resterande tid av året finns en del planer, jag ska försvinna från jordens yta ett tag, dansa så det står härliga till. Jag ska åka till Hemsedal, -20 o snö, kan det blir bättre?

Jag hoppas gå på Chalmers, det hade varit skojigt, om inte chalmers vill ha mig, så söker jag till Halmstad. I sommar vill jag åka till USA, Californien eller florida.. spelar inte så stor roll i mitt huvud, just nu.

Sen så hoppas jag att 2009 blir ett år fyllt av underbara vänner, gamla som nya. Jag hoppas på mycket skratt och sköna dagar då livet bara känns bra. Ingen höstdepp tack!

Men nu ska nisen sova, hon där förskräckligt dumma tjejen uppe på berget..

RSS 2.0