Torsdag

Nu har jag fått msn till två som jag ska gå Ska'ut  (scoutledarutbildning). Fast de sover nu, det sa edit..

Jag ska åka till Skara imorgon direkt efter skolan.. På fritidskortet.. Om det går... Jag måste köpa ett också..

Sista vanliga skoladagen innan sommarn imorgon.. Sen är det projektarbete i två veckor :) nice!
Jag har haft sista idrottlektionen. Jag får typ bra betyg också, i alla kurser som är slut nu.. Fast jag ve tinte med CADen, dumma christer om jag inte får det. blääh Jag vill gå på chalmers, men om jag inte kommer in så ska jag gå samma linje fast i skövde, teknisk desgn. Det blir bra :)

Nu ska jag vila mig..

Ha det fint!


OnsdagBal

Jag har kikat på studenterna på studentbalen. Alla var jättefina ( och jag kommer antagligen skriva om alla flickor med klänningar men alla killarna var också skitsnygga! ). Ja g vet näästan vad jag villl ha för klänning jag har skissat en modell i alla fall. Den blir fin tror jag. :) Så tror jag att den ska vara grön. Djup i ryggen också så man ser ryggen, men då måste den vara brun och fin :) Det blir nice att ta kort på mig i den sen :) Vi ska ta riktiga kor ti studion.. med bra kameror och så. iiiiih!

Det kommer bli roligt att leka projektarbete.

Jag ska till Skara på fredag. roligtroligt. Jag ska redovisa en svenska grej på fredag också om upplysningen det var intressant att läsa om det. Massa spännande ismer och speciella gudssyner.

Ateism - gudsförnekelse, man är övertygad om at gud inte finns.
Materialism - Det finns ingen själ
Deuism - man tror på en gud osm skapade världen och att religionen fyller ett behov inom oss och om gud inte finns måste människan uppfinna honom för att fylla det behovet.
Pietism - man är för bibeltrohet, hängivenhet men även att kyrkan ska tillåta tankefrihet, allas gud behöver inte var exakt samma.

Så massa sånt kommer man få höra om om man har svenska med mig på fredagar.

Ha det fint.
Jag ska försöka uppdatera bättre, då det facktiskt finns folk som vill det..

JackLondonLondonSkaraCadForm

Jag läser en eng text som Jack London har skrivit, jag ska läsa den, förstå den och sammanfatta den. den handlar om en jordbävning i San Fransisco ( dit vill jag!) Det jordbävar och sen började det brinna. Men mitten av stan stod kvar i perfekt skikt. Alla säkerhetsanordningar och vattensystem o dyl. gick sönder på ett par sekunder av jordbävningen och man kunder inte släcka elden. Sedan använda de massa dynamit ( jag vet inte varför) och tog ner resterna av husen. Folk flydde från sina hus. De hade packat allt de kunde få tag på hemma i barnvagnar, leksaksbilar och go-carts. Massa bajs. det branna massa dagar från onsdag morgon till fredagkväll.

Albin frågade om ajg ville åka till London med honom. Fast jag sa att ajg inte kunde det för att ajg måste vara i skolan på måndag tisdag och onsdag. Jag ska hälsa på honom i Skara på fredag i alla fall. Vi får sova hos honom, det är bra inte ens jag Annika och ellen ( scoutiga som vi är) tycker om att sova ute mitt i Skara.

Bajslärare säger att man måste lämna in idag så han hinner rätta det, men de tär tre veckor kvar innan betygen ska sättas. Han skulle ha hunnit om han fick dom på fredag, om han inte köpote båtar på arbetstid.. Jäklar. Tackar vet jag Ditte, för henne får man lämna in på projektarbetet om man vill det.

Jag åkte bil med Erik idag, han blinkar inte. Jag ska sova nu, det är kaaallt.

ha det fint!

Louise

Här är en länk till en tjej som heter Louise. mest länkar jag för att jag vill ha klänningen.
Men så är hon cool också för hon ska till californien, jag vill också åka dit! Det ska jag, om typ 4 år...
Blogga massa därifrån nu!

http://www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.2652896

19 Maj

Inte Norges nationaldag idag, men det var det för två dagar sedan. Det var en journalist som menade att det fanns massa anledningar för svenskar att fira norges nationaldag. Han rabblade upp dem också, men jag tyckte bara att de var fjantiga så skriver inte med dom. Fjantiga är för övrigt ett väldigt fult ord tycker jag. Säg det inte.

Jag har fysikprov imorgon. Jag pluggar tillochmed.Fast inte nu längre för nu ska jag borra. Jag ska borra i min hylla som jag har gjort i bilden, som jag inte har gjort eftersom den inte är klar men jag ska få betyg i bilden imorgon kan vara bra om den är klar då.. Jaja..

Ha det fint

Måndag

Fysikprov imorgon. Jag kan det inte alls. Jag måste plugga hur mycket som helst ikväll. blääh

Sista skolveckan innan projektarbetet denna veckan. Sista fotolektionen just nu. Sista allting hela veckan. Det är lite läskigt. Jag ska ha bestämt hur min balklänning ska se ut innan Söndag. Jag ska sjunga för konfirmanderna på Söndag och jobba, samtidigt. Det löser sig nog.

Fredag

Även om det bara är bloggare som läser bloggar ( och typ Anton) så är det ganska så trevligt när de tär folk osm har läst ens blogg. Det finns ju ganska många bloggare så även om det bara är bloggare som läser så kan man ju ändå nå ganska många, som tillexempel Johan Rheborg, Natacha Peyre och så klart Isabella Löwengrip ( blondinbella, ifall någon av er bloggare som läser det här skulle ha missat det). Jag ahde ingeting att säga om det men nu är det ialla fall sagt. 

idag spelade Nationalteatern på Liseberg, och vem var där? Jo, Jag! Precis som förra året. Allt var precis som förra året. Hannes med kammen, Jennyn med hannesen, Jonte som ser mycket bra ut, de som stod på scenen var samma som föra året och även låtarna var nästan exakt samma som förra året. Det räckte med förra året känns det som, fast man ska inte klaga, det var ju typ gratis eftersom jag har lisebergskort och det var tillräckligt nice för att vara gratis.  Tydligen så har Nationalteatern publikrekordet på Liseberg, över 35 000 personer. Det är alltså fler än det var som var och såg på Håkan Hellström förra sommaren och då var det MYCKET folk. För er som varit på Liseberg och vet hur det ser ut så kan ni tänka er att det var framifrån Stora scenen, där han stod, ända bak till Gräsmattorna på andra änden. Folk stod bakom huset som är mitt i där som folket står. Men Håkan förtjänar så mycket folk för han är grym! Försök själv att sjunga någon av hans låtar, så får vi ser hur det låter.

Liseberg gästades av mig även igår, då jag såg på Hästpojken med mina vänner, han är inte så vacekr men han låter som om han är söt när han sjunger. Hästpojken ska jag se på Kullenfestivalen i skara också, den 23maj och p åSiseta någon gång mellan den 29 och 31maj. Nice. De har invigits en Evert Taube värld på Liseberg, är ni på Liseberg så gå in i den det var jätte mysigt, om man tycker om hans röst.. Annars kan det nog vara litet jobbigt.


Om jag inte kommer in på Chalmers, vilket jag så klart vill för att det är coolt, så har jag en reservplan som går näästan lika bra. Jag ska börja läsa med en gång.  Kommer jag inte in på Chalmers så ska jag läsa den linjen på Högskolan i Skövde Det är galet mycket lägre intagningspoäng där.

Nu pratar jag med Axel i telefon. Jag ska säga Hej då till honom nu och så ska jag lägga mig och läsa slut en bok.

Ha det Fint!

Måndagmorgon

Nu har jag foto, jag och Ellen gör tillsammans. Båda har glömt sina USBminnen. Ellens behövs, och det var glömt förra veckan också. Vi ska cykla hem till Ellen och hämta hennes USBminne. Vi ska bara vänta på Anton så han kommer med sina kyrknycklar. SÅ vi kan hämta mina cyklar i kyrkan.

Johan Rheborg

Jag har hittat en ny blogg som jag ska följa ett tag. Johan Rheborgs. NU loggade jag ut från bloggkoll bara för det så jag inte kan länka till den.. Men jag får länka tilld en en annan dag. Förs tså såg den tråkig ut för han skrev om ett band men så hittade jag ett trevligt inlägg.

Glöm inte att kika lite på myphilosophy.blogg.se och frenor.wordpress.com ibland också. Jag tycker om dom, bloggarna och bloggarna.. hahaha :P Det är som potatisskalare och potatisskalare..  Denisehumor kl tolv på natten på hög nivå! :P

Sov sött min kära

Onsdag

Onsdag idag, Lilllördag om man tycker att det känns bra. Försök att inte alltid ha lilllördag inte om det innebär att "festa till det" med alkohol. Det är inte bra att dricka alkohol, särskilt inte när man är ung. Det är inte bra att röka heller, det är ännu dummare, gör det inte. 

Nu har jag ändrat text på bloggen, nån som ser någon skillnad... ?
Jag läste mitt förra inlägg, jag lät arg och som jag gjorde för massa år sedan. Så blev jag rosa när jag läste det också. Jag har jobbat idag. Erik Källström kom och lät konstigt när han såg mig.. Kanske ska jobba på en fest i västra frölunda på lördag, kanske. Det är ganska så roligt att jobba, fast inte så jätte. Eddie är snällast. De andra är konsitga. Särskilt hon som har jobbat i gatukök i 19 år. Det är lite för länge, det är mer än hela mitt liv.. Stackars, men man kan förstå det lite när man är med henne hela dagen.

Jag tror att jag har växtvärk i benen, det känns så. Eller så är dom helt jäättetrötta. Jag vill itne att benen ska bli längre, då kommer jag få svindel och sånt där.. Jag har dålig balans som det är. Jag ramlade in i skoaffären i Allum, så mamma skrattade åt mig.  Jag sov en och en halv timme i solen idag med sen när jag vaknade och reste mig var jag yr och så trodde ja gatt jag var hungrig så jag åt macka, kakor, en munk, stuvade makaroner och massa kladd så jag blev helt äckelmätt så nu känns det som om jag ska kräkas. blääh. Så råkade jag andas in treo damm i näsan, så det sved.

Jag är inte bra i skolan heller den här veckan, jag är trött och så gör jag inte det jag ska. Jag har inte skrivit alls långt i min saga och så har jag inte skrivit alla frågorna till svenska boken och så har jag konstruktionsredovisning imorgon som jag inte är redo för. Dessutom upptcäkte jag idag att jag har Ung Företagsamhets prov på Fredag morgon, jäklar.

En dag i skolan hade vi en diskussion om när man använder enda och ända. Jag tycket inte som de andra, de sa att man alltid använder enda förutom när man pratar om rumpor. Jag tyckte inte så utan i ändan av stan och sånt där. Så jag slog up det nu. Och det var som jag sa, jäklar.

enda- ensam i sitt slag
ända- hela sträckan till en viss punkat ( om tid och rum)
           slut, yttersta del ( särskilt om rum)
           bakdel hos männsikan

Ellen och Erik pratar inte med varandra, för Erik vill inte ha sex med Ellen. Anton vill inte ha sex med någon, för vi är hans kompisar. Axel vill ha mig, och han är min. Benen gör cp ont.

Nu ska jag skriva saga
Ha det fint

Axel

Söndag

Jag försov mig från kyrkan imorse. Bajs. Kom precis fram till att min helg har varit ganska så najs ändå. Idag har jag städat på mitt rum och allmänt där nere.Sen kl 2 satte jag mig i solen och läste ut svenska boken, och gjorde rabarberpaj. Så nu har jag blivit litet färgad :)

Jag vill gå på bio med axel på onsdag menhan vill gå på bio när jag är på senior, jag tänker inte sikta i det för bio när vi kan görea det en annan dag. BAJS

Jag har varit jobbig i kroppen hela dagen, det argar i den och det går inte att ta bort. Fast den blev glad när jag hittade Annika, äntligen <3

Lördag

Alla har rest bort från mig :( Jäklar. Jag blir lessen när det är så. Annika och Jenny leker i skogen. Amanda W ska på bio med rasmus. Hanna och Sara och jag vet inte vilka eller hur många floda killar är i stenungsund på konfirmationsläger. Linnea är på landet. Ellen leker bara med Gusatv. Erik-Anton-Gustav-killarna har jag inte pratat med. Mamma och Pappa är hos min morfar och kalasar för honom. Sånu sitter jag här. blääh. Men jag har lite nya kläder i alla fall. Fast just det ja, det är inte bra för naturen att jag köper kläder, därför ska jag må dåligt nu. Min fot är stukad också. Men lipa då... Men det är bättre att jag lipar lite här än att jag  gör det på riktigheten.

Jag lyssnar på Elton John, Imagine. Den fanns på Adams gitarr skiva, den och massa andra bra låtar, såna låtar som jagä ruppvuxen med, jag älskar allihopa!  En av låtarna från Festival, filmen från 2001 med otroligt söta Ebba Hultqvist, finns också med på skivan !! älska. Jag vill ha festival skivan. Men jag kan inte hitta den någonstans. :(

Thihi, jag ska hem till Peter Ludvigsson ikväll :) Gud så skojigt! Vi ska "grilla". Nu är jag glad igen :) Fast jag kanske går och é med Ellen-gustav-erik-anton-gustav gänget sen ändå.. Får se. Nu måste jag dra kyss

Torsdag

Jag är helt matt i kroppen. Jag var hos en pojke igår, pojken heter inte PS menhan kallas det. Innan dess var jag på cortegen också, med mamsen och papsen. Jag kom till PS halv elva typ. Det var pusskalas( jag pussades typ minst..) Axels föredetta klasskamrat var där, det var skumt, men han var snygg. Philip hade  väldigt lite kläder på sig innan han och PS stängde in sig på en toalett och sedan nattade Philip. Ellen (mest ellen, men massa andra med) såg på snusk. Det var en äldre man där med, han var äcklig. Sen kom Erik ,han är också snygg. Ellen var arg på Erik, helt obefogat enligt ALLA utom möjligtvis Ellen själv. Hon var arg för att Erik inte ville ha henne (ELLEN ÄR TILLSAMMANS MED EN ANNAN KILLE, ALLA ÄLSKAR INTE ELLEN, SLUTA TRO DET SÅ KOMMER DU SPARA DIG MASSA TÅRAR.) På vägen hem blev hon arg på Anton med för att han inte heller vill ha henne, så just nu så tycker Ellen om Gustav och Carl. 
Jag ville att Annika skulle vara där. Jag vill att annika ska komma hem nu så jag kan prata med henne, jag kommer ramla ihop i en liten hög annars.

Jag är arg också, på en viss pojke som ringde och PRATADE med min pappa kl halv två inatt, för att få tag på mig så att pappa ännu mer märkte att jag inte var hemma än då. Pungfnask är vad du är!

Jag har dessutom upptäckt att en mage som jag trodde att min hjärna hittat på var fin facktiskt var asnice! Jag Svimmar! wooho. Jag vill ha somma och pojkar i lite kläder. Och läger, jag tycker om läger. Manbehöver inte bry sig om saker. Jag måste köpa solglasögon också! funderar på att beställa rosa Wayfarers från asos.com. De är ganska snygga, men jag vetinte, jag saknar mina gröna, vet inte vart de är :(

Jag ska sova nu. Imorgon ska jag ut och leka. Anton fyller år då också, Grattis älskade <3

Ha det fint!

RSS 2.0