Köpsug

Känner för att shoppa massa, inteså bra. Vill ah en ny telefon, min gamla börjar ge upp men den funkar fortfarande så det får vänta. Sen så vill jag ha en hushållsvåg, det får inte vänta det blir nog innan veckan är slut. Sen så vill jag mest bara köpa massa grejer...



Dagens uppgift

Idag förutom ett par timmar i skolan och typ 10 mail fram och tillbaka om ex-jobbet är att få ihop någon slags födelsedags muffins åt Bosseliten :)

Kläppen

Jag har spenderat nästan hela förra veckan i Kläppen med pojkvännen och hans familj. Det var skoj, lite ironiskt att vi har tagit en bild, som inte ens är i backen! Men jag har i vart fall skidkläder på mig!


Hej hej bloggen

och alla mina 6 läsare!
Känns fantastiskt, ökar sakta men säkert med en ny "trogen" läsare om året. Fortsätter ökningen på detta viset så måste jag ju snart börja bli lite seriös och verkligen skriva varje dag, om sisådär 2000 år. Om 500 000 år kanske jag till och med kan bli miljonär på bloggen! Fett nice!

Djup tjej

LÄste lite gamla inlägg i bloggen från december 2008. Jag var rätt djup då. Skrev om mina tankar och grejer, nu skriver jag ju dåligt typ "stackars mig måste göra en bild" "titta fina skor". Kanske inte är så mycket roligare att läsa om en vinterdeppig 18åring, för er. Jag tycker det var otroligt fascinerande. Inser att det inte bara är nu det känns jobbigt, det har varit jobbigt på intern många år. Men nu harj ag hittat ett superbra sätt att ventilera på, jag har börjat gråta till filmer. När jag var yngre grät jag bara till en film och det var inte ens en film, utan en musikvideo. Hold on heter den och det är nog ganska standard att man gråter till den. Förknippar den ju dessutom med Måns och det gör ju det hela så mycket värre.

Nej men nu gråter jag åt tillexempel idol, när vinnaren koras. Alla filmer där en mamma dör, tex I taket lyser stjärnorna och Finding Neverland.

Men ni ska inte vara oroliga för mig. Idag tror jag att jag ska få ett paket på posten och det är roligt, om inte jag får det så ska jag i vart fall hem till moström ikväll ,det blir skoj!!

God förmiddag

Sitter fortfarande med min morgon kaffe. Så gött med kaffemaskinen, idag är det en Latte Machiato som gäller. Jag vågar inte ens läsa på förpackningen hur många kalorier det är, tänk så blir jag tjock för jag dricker för mycket kaffe.

I går la jag upp mina bilder från min oc hEllens norrlandsresa i somras, jag hoppas att hon följer mitt initativ och gör detsamma! Dels för att min dator är trasig och därmed också bilderna i den borta men ochkså för att jag insåg att det (innan året är slut) kanske kommer finnas tusen bilder på mig på facebook. Det hade ju varit trevligt!



Happy

Nu mina vänner har jag Sportlov, eller jag ska till skolan imorgon och skriva ut lite papper och hänga upp dem på en tavla. Men sen så. Anledning till att jag kallar det sportlov är ju för att det inte är jullov längre har ju pluggat nu i tre dagar och så ska jag till Kläppen för att åka skidor!
Får se hur det går nu när jag har den sämsta konditionen jag haft hittils i mitt liv. Får hoppas att trapporna upp till lägenheten har gjort sitt och lårmusklerna har lite utav sin gamla form kvar. Anledningen till den gamla formen var inte pågrund av att jag var någon slags fotbollstjej eller hästtjej när jag var liten, utan så simpelt som att min mor och far bor på ett berg och det gjorde inte skolan.

Hur som helst så är jag färdig med mitt fordon nu, Sandra och Koof har fått hjälpa mig att tycka och tänka lite men nu är jag rätt nöjd ändå. Min photoshopskills är kanske inte de bästa, men här ser ni resultatet!






Denise och Koof


Emilia och Denise


Byter riktning

Jag tror inte att jag passar så bra som konstnär. Jag kan vara lite lagom kreativ, på nivåer som vilka färger ska nästa virkade mössa vara, hur breda linjer ska det vara av varje färg? Kanske till och med kan lyckas inreda ett rum, eller en hel lägenhet en gång i framtiden då jag har råd att facktiskt lägga pengar på inredning, fram tills dess så nöjer jag mig med mitt fantastiska ljusblåa kök.
Jag skulle nog till och med kunna tänka mig att skissa med kol igen, jag är tjej och de flesta tjejer börjar med flickansikten och jag är fortfarande inne på det, helst med små putiga läppar och enorma ögon.

Att vara kreativ nog för att komma på framtidens fordon, känns inte riktigt som min grej. Vilken sorts bränsle ska en ha? Jag tänker vätgas, det kommer nog funka snart, tror jag.
Ska den färdas på marken eller ska den sväva?
Vilken form ska den vara? Ashäftig sportig eller rund och mullig? Jag hatar runda mulliga bilar, men det är sååå mycket enklare att få till det i photoshop. 
Sen det svåraste av allt, försöka få ihop en bild som är respektabel nog för att lämna in till Anna, helst utan att behöva fundera över hur skrattretande hon kommer anse att den är.

I nuläget är det ett halvklot med en gummiform runt botten a'la radiobil, grymt krockskydd, nollvisionen here we go.
Men trots denna fantastiska idé kan jag inte ens lyckas imponera på min pojke nog för att han inte ska skratta.

Kanske kommer en ny uppdatering snart, så ni får veta mer om hur det går i min kolliderande värld.


Måste packa med.. Kanske borde göra det först..? Eller..?

Trött

Var ju mer eller mindre färdig med en av mina två bilder som ska lämnas in på fredag. Det är photoshopbilder vi pratar om så när min dator gick sönder blev jag lite orolig men övertygade mig själv om att jag sparat den på mitt skolkonto (kommer åt det från min dator). Har inte alls orkat ta tag i det, allt som har med datorn att göra känns fortfarande jobbigt eftersom jag fortfarande inte vet hur jag ska lösa det. Ska jag laga den gamla ( som inte är så gammal), vad kostar det i så fall? Ska jag köpa en ny, för vilka pengar? Ska jag vara utan dator?
Blir ju inte helt utan dator i vilket fall, koffen lånar en dator av magnus just nu för han har ingenstans att ha den så jag har koffens dator nu, hur mycket jag vill. Det är bra i alla fall.
Så tills vidare kör jag på denna. Men nu när jag ska ta ag i den andra bilden och göra klart den sista lilla detaljen på den första så finns e ninte. Jag vet inte ens om jag ska skratta eller gråta, jag hinner ju men då hinner jag inte hjälpa koffen med maskinelementtentan, så segt!

God Jul

Gott nytt år, God fortsättning och trevlig trettondagsafton i efterskott! Har tag it absolut bloggpaus sen min dator gick sönder tills nu,när min sambo inte vill gå och lägga sig. Har inte hänt sådär värst mycket förutom att ajg slagit rekord i hur långt in på dagen man kan lyckas sova, tänker inte ens berätta hur sent jag gick upp. Har dessutom spenderat en (för mig) rekordsumma på en utekväll. Härlig start på 2012 med andra ord!

SKa försöka ta tag i mitt liv nu, till att börja med gå och lägga mig innan tre, typ nu med andra ord. Så god natt!

RSS 2.0