Page

Hello
Idag har jag varit trött,stressad och grinig. tills ja gkom hem från skolan och koffen hade köpt massa god mat. Han fixade tisdags-överasknings-trerätters-middag idag. Bäst är han. Det enda lilla som fattas nu är att han stänger dörren in till datorrummet, men det är ingen biggie...
funderar på att klippa håret, typ lite kort. Så här ungefär.
Vad tycker ni om det?
Tror ni att jag passar i det?

Page

Hello
Idag har jag varit trött,stressad och grinig. tills ja gkom hem från skolan och koffen hade köpt massa god mat. Han fixade tisdags-överasknings-trerätters-middag idag. Bäst är han. Det enda lilla som fattas nu är att han stänger dörren in till datorrummet, men det är ingen biggie...
funderar på att klippa håret, typ lite kort. Så här ungefär.
Vad tycker ni om det?
Tror ni att jag passar i det?

Shopoholicisch...

haha, jag som vart snålast i världen ända sen jag började plugga på högskolan har shoppat ihjäl mig de senaste dagarna!
Började egentligen för två veckor sedan då jagj beställde hem massa smycken, två klänningar och en BH. Började väl på riktigt efter jag fått pengar i fredags... Jag och Ellen åkte till Helsingborg och shoppade loss i Väla, skitstort varuhus med i princip bara klädaffärer. När vi kom dit upptäckte vi att det var invigningshelg så det var rea i nästan alla butiker, jag shoppade så jag knappt kunde bära på kassarna! Dels sakertill mig själv, men en hel del julklappar också!
Idag har jag också shoppat massa, mest garn och så har jag spanat in lite julklappar som ajg ska åka och köpa en annan dag.
Blev lite kär i ett par skor också. Dessa som inte kostar så värst mycket och är väldigt tjusiga, inga äkta skinnskor eller så, men man behöver väl ett par bruna skor.. eller?

Snälla tomten

Håller tydligen på att byggfa en virtuell önskelista...
det är dags för önskning numero dos!
Sarah Jessica Parkers parfym NYC Edt
Very nice!
Passar väldigt fint in i min Parfymsamling. Har en liten förkärlek till parfymer, älskar dom, fantastiskt mysigt att gå runt och lukta på parfymer, en av mina hobbys när jag gick på högstadiet och gymnasiet. Önskar fortfarande att jag köpt den fantastiska MaxMara parfymen som söutade tillverkas för cirka fem år sedan... Men jag kommer aldrig glömma den ♥

Nytt livsmål

Upptäckt att det är roligt att sätta upp livsmål. Men de stora målen tar så lång tid att uppnå så jag lägger in lite små mål också, så att man känner att de blir uppfyllda.
Mitt förra mål var att baka en Toscakaka, det gick alldeles ypperligt. Blev en skitgod kaka och jag fick bjuda alla mina gamla Lerums-vänner på den, det var ett bra mål.
mitt nya mål är att sstäda, pynta och dixa allt i lägenheten så att den är perfekt på söndag kl 19.00. Samt attj ag ska baka lussekatter ( med OCH utan saffran). På söndag ska jag nämligen ha adventsmys här. Läser du så är du hemskt välkommen. Känns rätt tryggt att skriva så eftersom jag har typ 3 läsare i Halmstad och en i Vårgårda. Blir med andra ord ungefär lika publikt att skriva här som att skriva i en låst dagbok...
förutom att plocka lite, eller diska eller så ikväll så ska jag kolla på den första sex and the city filmen. Nu när ajg precis kollat klart på alla avsnitten.
Ha det fint ♥

Live quiz

Ikvaäll har vi vart på live quiz, vi kom trea :DVi var ganska så Awesome, vi kunde massa svar. Vi ska tillbaka igen och vinna hela skiten!!
Vi fick dessväre inte sjunga karaoke, men det gjorde inte så mycket, känns så här i efterhand som det kansek var att föredra!

I am the rich bitch...

... inte.
Jag var en stund igår när vi spelade Monopol, men det slutade med att jag förlorade. dagen idag har varit mysig. Vaknade av väckarklockan inte så tidigt men för tidigt för min kropp så jag sjukade mig. Nu har jag ont i huvudet men jag lever och jag har sett klart på alla avsnitt sex and the city, ALLA! Sex säsonger typ oändligt många avsnitt och nu är det slut. Har tittat igenom alla en gång tidigare men då struntade jag i de två sista avsnittet ( hur jag nu kunde göra det) så för första gången i mitt liv har jag sett An american girl in paris Part une och Part deux!

Nu ska jag svepa en treo ta på mig skorna och göra stan ( fått låna pengar av koffen för att köpa en present åt min Ellen)
Måste springa!
Puss

Over and out

Nu ger jag upp pluggandet för idag. Sista gången jag klockade designen blev det 9 min och 15sek, det känns bra.
Har gjort en mycket tråkigt PowerPoint, men så får det vara, jag orkar inte mer nu.
Imorgon kommer bli en långlånglång dag. denna veckan kommer bli en långlång vecka.
Som om det inte vore med att det är kaos bara av det som vi har i skolan, så går ju alla och blir sjuka med. Emilia är febrig, Koffen är på väg att bli sjuk, tror han. jag hostade hela natten, åååh. Skulle ju ha en bra vecka.. :/

Snälla tomten

Nu har jag äntligen skrivit klart det som ska redovisas imorgon, med andra ord kan jag det inte sådär värst superbra, men har ju skrivit det under helgen så det mesta sitter, blev lite drygt åtta minuter när ajg läste det högt och sen så skrev dit lite mer. Kommer nog inte vara så värst kul att lyssna på, men bryr mig inte så värst mycket om min klassa har tråkigt i 9 minuter, det får dom ta. Har börjat lite på en PowerPoint presentation också, men det är ju inte så värst lätt när man skriver om tankar, eller?
I vilket fall så ska jag ta paus nu och pynta lite, eller bara bli en liten hög i soffan, ahr inte riktigt bestämt mig än..
Mötet gick förresten rätt så bra, men det verkar skitsvårt, antingen så får jag och emilia plugga in massa grejer som vi inte har en aning om eller så får vi göra det arbetet med några andra. Eller så får vi göra något helt annat.
Har förresten kommit på vad ajg önskar mig från tomten iår :)
LÄNK

Jul

Nu så närmar det sig, på Söndag är det första advent, vilket innebär att jag hålt mig från att julpynta tills nu men från och med idag tycker jag att det är okej. Särskilt eftersom jag inte kommer se mitt julpynt när det verkligen är jul. Ser fram emot det! Börjar idag om jag blir färdig med min redovisning i hyfsat god tid, annars får det vänta tills imorgon.
går för övrigt rätt bra med redovisningen just nu, har äntligen kommit in i boken, den är på engelska och jag har inte läst sådär värst många böcker på engelska i mitt liv, och nu när Annika ( svenskafröken på gymnasiet) inte är här och tvingar mig så blir det ungefär noll böckerpå engelska ( nästintill noll på svenska med med det är ett annat bekymmer). Så därför har det varit lite tungt och jag trodde inte jag någonsin skulle örstå ett ord, men så idag när jag vaknade så funkade det! Bara sådär hetl plötsligt och nu har jag läst massor och förstår allting, jag är grym idag. Beror nog på att det är en ny vecka och jag har lagt den förra veckan bakom mig, förra veckan som var den sämsta veckan på länge, för mig. Hälften av alla jag känner fyllde ju år förra veckan, så de är väl glada. Så för deras skull har jag varit lite glad och tagit mig igenom den. Tur att jag har er <3
Nu är jag glad, ahr strukturerat upp mitt liv och det trillar in ex-jobbs möten så ex-jobbs paniken är inte så stor som den en gång var, jag och emilia är grymma på att maila, tydligen!
Första mötet är idag klockan 14.00 och är något med hörhjälpmedel, det är lite hemligt så jag vet inte mer och jag kommer inte berätta mer även om jag får veta.
Nu ska jag återgå till mitt engelska läsande, puss o kram!
Bara för jag är födelsedags inspirerad, här är en bild från min födelsedag!

Gråtdag

Igår dog en kille i vårgårda, har aldrig träffat honom men ligger här och gråter ändå. Och som vanligt så går dom ledsna tankarna i en ond spiral och idag har jag kommit på den sorgsnaste tanken av alla tankar. Den tanken som är det absolut främsta argumentet till att aldrig skaffa barn. Tänk om mitt barn dör ifrån mig. Vad gör man då? Blir man någonsin hel igen? Tror inte att jag någonsin skulle bli människa igen efter det. Hur jag nu kan veta det, har ju inte ens några barn...

Smycken

Älskar att få post!
Beställde hem lite smycken från JFR.se igår och det kom med posten nu! Tokigt snabbt!
Det var bara billigt krimskrams, men det var finare än jag hade förväntat mig för det priset.. Köpte blandannat en halsring för 20 kr som ser väldigt dyr och elegant ut, haha!

Bildeeeeer!

Flyttar bilder från gamla datorn till nya!
KÖp en ny dator och fyll den med din gamla skit... gött jobbat..
ska göra ett fint facebook-album med lite höst och sen ska jag nog försöka rensa lite också!
Görgammal bild på mig :D

Förfest

Älskling, Bo o ch Ante har precis gått härifrån och vidare till nästa förfest. Jag har druckit en öl och en grogg, sjukt ovärt egentligen eftersom jag ska vara i skolan klockan 8.15 imorgon, kors i taket!
Vi har tittat på Victoria Secfrets fashion show 2009, blir alltid så pepp på att sluta äta när jag ser det...
Vet inte om jag orkar det bara, kanske borde träna mer, ska nog simma imorgon!

RSS 2.0