Tisdag den 26/8-08

Självaste artonårsdagen för en viss denise, nämligen mig. Ja, så idag fyller jag år, det är så här det känns. Det kändes jättespännande igår och dagen innan det, men idag.. Jag har blivit jätteglad så det bubblar i magen och man ler med hela ansiktet och börjar skratta av ren gladhet. Det är den bästa känslan som finns. Så glad blir jag bara när någon är riktigt snäll mot mig och visar att den har tänkt på mig. Tillexempel så kan man komma springades genom korridoren med massa kramar och sång och skratt och en tårta bara till mig :D

Med andra ord, tyck om mig så blir jag lycklig :)

MåndagSnartArton :D

Imorgon, eller om en och en halv timme, så fyller jag år. Arton år. Helt galet, känns osm att jag ska fylla tolv ena sekunden och nästa så känns det som om jag ska fylla mycket äldre.. Fast oftast så känns det som tt jag inte vågar fylla arton. Det låter så stort.. Det är massa saker jag inte vågar, fast jag ska göra det ändå :)

Ha det fint, glöm inte att gratta mig :P

LördagUrMos

Idag är en sån dära jobdag. Efter jobbet så åkte jag upp till vårna mkt trevliga lilla scouttuga / gård Blomsholm. Där hölls det en Ledaruptakt för alla ledare i Lerums missionskyrka. Det var verkligen folk i alla åldrar. Även om det var folk där som var ledare åt mig så sent som förra veckan så var alla på samma nivå, och i samma situation och alla var jämnbördiga. Det kändes roligt. Sen så patade jag med JOsef Götsten så sa han att det behövdes mer männsiskor till Ur. Så tittade han på mig så sa jag att jag jättegärna är med i Ur. Då vart han jätteglad och nu är jag med i Ur. Jag ska gå på möte och sånt dära. Det blir nice! För er som inte vet vad ur är så kan jag berätta att det är UndomsRådet i Lerums missionskyrka, det är de som bestämmer om alla pengarna inom Lerum SMU. Så mycket mer än så vet jag facktiskt inte, inte än. :)

Jag mår förövrigt bra. Känner mig inte lessen, dels tack vare ett antal trevliga sms :D Tack Tobias.

Ha det fint mina vänner :)

OnsdagSkola

Idag har skolan börjat. Jag går i trean. Jag är jätteseriös med körkortet och övningskör varje dag. Idag körde jag blandannat på avenyn :D btw.. jag springer inte. aldrig. Jag ve tint eom jag älskar eller hatar min klass, mest tycker jag nog inte om den, fast jag tycker om alla i den ( alla utom en, eller kanske två..) Jag tycker inte om dom i kombination med lektioner, och med varnadra. Den är ALDRIG tyst, bajs. Jag är förvirrad, om någon lyckats missa det.. är helt trött och onten och sånt.. Jag gör massa konstiga saker, som jag inte borde göra. Fastdet är mitt liv och mina misstag, de kanske funkar alldeles utmärkt så här :)

Ha det fint!

MåndagSommarlovSjukdomar

Idag är det måndag, skolan börjar på Onsdag. Imorgon ska jag jobba, inte alls taggad på det. Jag tror att jag är sjuk, kan inte komma på vad för sjukdom bara. Typ mitt huvud håller på att explodera sjukdomen kanske. Eller så är det bara en vanlig överansträngningsförkylning. Det skulle kunna vara så att jag bara är trött efter att ha bott i tält/vindskydd i tre veckor och varit supersocial under tiden jag varit vaken. skitsamma. jag är hemma. Jag är inte itllsammans med erik mer, det är tråkigt.. :( men det är så det är när fjärilarna dör..

För första gången det här sommarlovet har jag fått ro nog att vara hemma. Det är väldigt skönt, jag går omkring och gnolar och fixar hela dagen :) Såg fram emot ett par fler sådana här dagar innan skolan och vardagen startar. Men så ringde de från jobbet, så jag ska jobba imorgon, sen så börjar ju skolan på onsdag, helt galet :O

Det känns visst att bli arton, det kommer post från banken och mamma och pappa tvingar mig att köra bil.. Så tycker de att jag är gammal, så jag måste jobba. Fast värst av allt är att jag inte kommer få massa spännande presenter, jag kommer få typ körlektioner, och så har jag typ fått en bil.. Har jag tur får jag kanske ett regnställ och ett par kängor.

haha girls don't like boys, girls like cars and money.. mmh, sånt lyssnade jag på när jag var ännu mindre än vad jag är nu, när jag gick i åttan och nian. Och så lyssnar jag på det idag. Även kallat Good Charlotte. Jag har typ glömt av de flest låtarna, men jag kan sjunga med lite ändå typ från mitt undermedvetna, eller någon liten gömd del i hjärnan.. Man kanske ska bli mestrallpunkare igen.. För mig innebar det förra gången att jag hade svarta tröjor och lite mer kajal.. och då så klart att jag lyssnade på Good Charlotte, och sedan även på Green Day. Tog mig hela vägen upp till Stockholm och Fryshuset för att se mitt favorit band. Förutom jag och mina vänner så var även Måns Jenninger där, och kvar hemma var Jenny. Det var innan jag visste hur det var med dom, egentligen. Tycker om dig hjärtat.



Jag tror att min syster börjat säga pung, och att hon har börjat göra det för att ajg gör det. Nu ringde hennes vän, Fanny. Hon sa också pung. Är det något slags mode bland fjorton åriga flickor att säga sådana ord? :P


Ha det fint!

TisdagPromenadMashmallows


Sitter i min ensamhet och grillar mashmallows över ett litet ljus, inne på mitt rum. Jag brände mig på tummen nu, så det vart inte så roligt längre.. Konstiga mashmallowsvar det också, inga riktiga.

Natten till idag sov jag i ett tält, på ellens trädgård, det var mysigt och blött. Jag vaknade mitt i natten av att en stormpust tryckte tältet mot mitt ansikte. Dagen har ajg ägnat åt att packa inför frizon som jag åker iväg på imorgon. Hunnit med en liten promenad till Sevett också, där jag köpte mashmallows att ha med, det är inte dem jag sitter och äter upp..

Jag har varit på en kurs den senaste veckan, eller jag kom hem i förrgår. Om man tycker det låter spännande så kan man kika på bilder på bilddagboken tex på : Limefrukten, TheDragonSkin, MakeALie, Dawidson eller Loovisan. Det var mysigt att var på kurs, längtar tillbaka lite. Så saknar man ju vissa mer än andra..

Nu ska jag äta mat..
Ha det fitn!



Jag ahr kommit på en sak. Jag ska bygga ett vindskydd i en buske i min trädgård, där ska jag bo en del i höst. Det blir mysigt.helst vill ajg bo där typ varje natt fram till Gul, men sen så är ajg som jag är, och påbörjar massa projekt som jag har väldigt svårt att slutföra för att jag tröttnar halvvägs.. Jag ska skissa upp mitt vindskydd.. :D  Nu ska jag ut och sätta upp ett tält i min trädgård, där ska jag sova inatt :) Det blir mysigt. thihi  Jag ska köpa en ny sovsäck och ett liddunderlag som är litet mjukt nån dag också. Nu är jag glad.

Ha det fint, har du tråkigt så tycker jag att du ska gå ut på en promenad, gå ett varv runt närmsta sjö eller bara flanera omkring i en skog.


Nu har jag satt upp ett tält i trädgården, där ska jag sova inatt, jag har bäddat jättemysigt, eventuellt så får datorn följa med mig dit ut.. :) Erik tycker att jag är konsitg som bor ute, men han tycker om mig ändå. Han kanske sover i mitt vindskydd med mig någon natt, det blir mysigt :) Fast jag har inte inget vindskydd, men jag ska bygga ett, när jag har varit klart på läger.

Mitt mål är att sova ute och/eller tillsammans med någon fram till Ska'ut Gul i slutet av oktober. Det ska nog gå bra :)
Nu ska jag packa färdigt det sista sen ska jag ut och nana i mitt tält. Föresten, jag hittade ett till tält när jag kollade efter liggunderlag, ett större tält, det är bra så behöver ja ginte sova så mycket i det lilla pluttiga som är där ute nu. thihi

Sandra vill sova med mig, så hon ska bädda åt sig också.

Vi ses på frizon :P

SöndagKursochMorgondopp

Kom precis hem från en slags kurs, som heter Ska'ut. Man lär sig att bli en duktig scoutfröken :)
Det ser ut som ett scoutläger ungefär, eller vi bor i vindskydd-kök som vi byggt själva. Där sover vi äter och tycker om varnadra en vecka. Det är galet roligt på där, men det är galet skönt att vara hemma också.

Jag har ett getingstick på mitt lår, det svider (inte så mycket precis just nu) och är stort och rött, det är liksom en knöl på låret.

MIn hjärna fungerar inte helt hundra nu, om ni undrar hemskt mycket om vad som hände så kan ni ju ringa och fråga, jag har övervunnit min rädsla mot telefoner, nästan..


Kom och lek med mig.

RSS 2.0