Onsdag

Världens varamste dag.. ååh men jag gillar det (Y) Min bil är supervarm, kalluften fungerar inte. Min klass har varit i Borås idag och tittat på marimekkoutställning, en konstutställning med tio olika konstänärer och den där sagan, om en liten katt och en liten flicka, och så har vi sett på en foto utställning, Hans Hammarskiöld och en till gobbe som fotograferar folk i afrikanska stammar och deras besmyckningar,  typ mun plattor, pärlor och sårtatueringar. Det var trevligt, Poria blidde lite arg för att jag inte vill ha röda byxor hela sista månaden innan studenten, jag tror jag ka ha klänning hela sista månaden istället.

Sen så vart jag ju lite inspirerad av Martimekkoutsällningen så jag har varit på Myrins och köpt tyg och kört in litelite i mammas bil..

men nu ska jag byta kläder och laga mat. Pussen o kramen

Måndag

Det känns osm att jag skriver mest på måndagar och fredagar.. hmm.. Sitter och pluggar religion och svenska lite om vartannat ( och lite samtidigt som jag gör allt annat i hela världen också). Både och är tillimorgon, så jag måste verkligen bli färdig ikväll. Men det går rätt bra när man sumpar Msn, msn har snott väldigt mycket tid av mitt liv, det är sjukt. Men samtidigt som plugget så försöker jag få till den perfekta vårfärgen på håret. Vilket idag innebar att först färga hela håret Mörkblondt och sen bleka slingor i det, om några minuter ska jag upp och skölja ur och inspektera slingorna, kanske ska jag lägga i min one and only Björn i det. Björn Axén hårinpackning, jag tycker om han som kom på det märket, det är super!

Imorgon så ska jag mysa i solen, det ska minsann vara sol för alltid nu. Om ett tag, när havet är varmt så ska jag ta mig ut till en ö, i min bil, och mysa och sola i min leopardbikini som är påväg. Och lärarna ska minsann inte få bränna ut mig.
På tal om Lärare, jag såg Olle idag, min gamle mattelärare, honom saknar jag allt. :)

Ååh, tänk ett liv i solen med inte lite lagom mycket krav, med Ben & Jerrys glass, och massa lek och spring. Ååh, ge mig somarlov!

kyssosmek


Fredag

Imorgon är det cabaretfest, jag taggar. Supertajt paljetklänning blir det! :D Passar väl fint in blandConverse brudarna ;P Tycker om dom <3

Det ska bli sjukt kul allafall!


Men jag borde sova nu, ska upp tidigt imrogn och köra till alingsås.. Jag tänkte skriva något, men jag glömde vad det var för något.. :/

pussen


Måndag

Känns som att det gått mer än en dag sen jag vaknade imorse. Jag har gjort oerhört korkat, det kändes i flera timmar som att jag skulle spy. Jag tycker om min mamma. Jag har varit på frölunda svets och tittat på hur det går för möblerna ( inte mina) men det är några i min klass osm har designat möbler ( min grupp var inte tillräckligt bra..) jag fick allafall åka med och titta, det luktar gott när man svetsar. kanske skulleman bli svetsare? Dom tjänar bra sägs det, och så luktar dt gott.. Hmm, dom har fula overaller och alla är 50+ gobbar, jag tror inte jag kommer trivas så värst bra.. Sen var det korvgrytelunch, mjao. Och cabaret, den blir bara bättre och bättre!  Jag är lite kär i den. Jag kommer bli helt tom inuti på fredag när det är slut ( eller på lördag efter avslutningsfesten).

43 dagar kvar till studenten. 43 dagar kvar av gymnasie krav, sen kommer jobb krav ett par månader och sen chalmers krav.. När tar kraven slut?

Jag ska öppna eget när jag blir stor, eller när jag är färdig på chalmers.. kanske redan när jag är 22 år med andra ord.. ooh.. En fin stor, men ändå mysig affär, med kläder. Fina kläder, Odd Molly, Cheap Monday kanske? lite andra fina märken och det ska finnas där i ett hörn och i nästa hörn ska det vara second hand och i ett annat del av köping så kommer det finnas egensydda kläder, sånt som jag syr, och andra som har små mindre kända märken eller bara som hobby att sy egna kläder och den viktagaste biten, ett litet café mitt i klädbutiken.. Klänningar och kakor, underbart! Jag längtar.. Jag ska planera allt in i minsta detalj, det ska bli perfekt. fast tänk om det inte fungerar, om ingen vill köpa några kläder.. :( då blir jag ledsen.. Jag längtar iallafall. Det ska finnas en tyg och sy hörna också, för man kommer bli taggad och inspirerad när man ser på alla fina kläder som nästan helt vanliga människor har gjort helt själva. ooh, det kommer vara så fint! Och så ska det vara massa brunt o mörkt lila inne i affären.. Och härligt mörkt trä, eller bok. Bok ska det vara det är fint, me like. längtar.

sov så gott och ha en fin dag imorgon :)

Lördag(söndag)TröttLängtar

Jag längtar, längtar efter en ledig dag, inte en dag som är ledig från skolan, det är inte det som är jobbigt. Det jobbiga är att behöva gå upp tidigt, vara snäll och söt,lära sig saker, anstränga sig, le, fixa och dona, överleva, vara uppbokad, hela tiden veta exakt vad man ska göra resten av dagen, och vad man ska göra på morgondagen och många dagar framöver, att veta att det är långt kvar till man får en ledig dag. Men det är samtidigt inget jag vill ta bort ( kanske jobbet, men det är värt att jobba för pengarna.) Men oroa sig inte, det ordnar sig, med lite socker på. Jag taggar för en sprängfylld morgondag med ett leende på läpparna ( eller i ögonen, för jag tror att det är där mina leenden sitter).

Kanske är jag inte densamma nästa gång vi ses.. haha.. MItt huvud kännsosm att det ska sprängas, ögonen orkar inte titta längre. jag bor desova. Jag borde skriva mitt religionsarbete, jag borde göra klart ett arbtet om vätgas. Jag borde plugga matte. Massa sakre jag ska göra.. Men jag vill skriva lite för det är så fina färger på bloggen :P hehe

pussen

MåndagAnnandagPåsk

Jag skulle vilja hitta min prins. Eller en prins, jag tror inte på det där med den rätte, bara Mr Right now. Oj vad man lär sig av film, Snygg, Sexig och SIngel, favoriten, bästa citaten, helluuu..? och Cameron Diaz, kan det bli bättre? Hon är helt sinnes snygg!

Jag har en hobby, titta på bilder. Det kan ju låta lite konstnärligt, estetiskt och coolt, men om jag säger att jag tittar på bilder på folk på facebook. Såna som jag tycker är ser bra ut. Tjejer, killar, spelar ingen roll, vackra människor bara. Jag tittar och förundras, skrattar och gråter. Blir avundsjuk, blir sådär härligt glad åt dem. Sådär som jag hört att man inte blir, att folk bara låtsas bli, jag blir det, på riktigt. Jag kan bli glad i hela magen av att se något vackert på en annan, något som jag väl egneltigen borde bli avundsjuk på. Något jag skulle vilja ha på mig själv, men ändå så blir jag glad, jag förstår inte. Men det är inte viktigt, inte nu.

Det är vår, inget spelar ågon roll då. Så länge solen värmer mig och jag nåognstans i bakhuvudet vet att jag har mina vänner så är jag glad. Men så finns det en liten sak som dövar det glada. Som bara trycker ner det lyckliga, trampar på det, släpar runt det i dammet och begraver det under de hopkrattade, halvförmultna höstlöven, skolan kallas det. Dne bara är där som ett stort ont som fem av sju dagar i veckan tvingar in en i mörka korridorer och kyliga klassrum. Visserligen så trivs jag i skolan, jag älskar att jag blir omrringad av alldeles för mycket människor, jag behöve rinte prata med dem, de behöver inte prata med mig, jag trivs jättebra att bara sitta nära och lyssna. Det finns ju trots allt eftermiddagar, man kan mysa i solen då, om man inte hade haft mer skola då, hela den här vekcan är det cabaret på kvällarna, också hur kul som helst, men det stjäl min soltid!

Okej, de där fem dagarna är alltså solfria, men de sista två, helgen. Då kan man väl bosätta sig i solen? Jo, det skulle man kunna, om man orkade vakna på morogonen, om man inte haft prov att plugga till, arbeten att skriva, jobb att vara på. Tänk vad jobbigt att vara en jag..

Väldigt synden om. Särskilt efter klockan 23, idag visserligen mest hela tiden.. men va katten, inte är det så synd om mig. Jag har en mamma, en pappa, en fin syster en bråkig lillebror. Jag hade en gång en katt, jag har vänner, jag är inte fattig, jag får mat varje dag (inte riktig middag varje dag, men det är bara för min familj är för lat för att orka laga någon..). Ååh, jäkla I-landsproblem! 22...28....22.....28.....22......28 ( ni som sett filmen vet hur mina armar rör sig nu..)

Jag ska föröska läsa mer, mindre dator, mer böcker. Bra, böcker är en bra låtsas värld, där rivs jag, där behöver ja ginte ält amig själv. Jag tror inte att det är bra att älta, inte för mig, inte för någon, man upptäcker bara allt dåligt. Jag tror att datorn är dålig för folkhälsan, alla blir tjocka och deprimerade, härlig värld vi lever i!

Köp en pin, hjälp varenda unge. Yeah, jag hade gärna köpt en pin och räddat ett stackars barn, men jag hatar att de använder ordet unge, det fins inget ord jag tycker är så nedlåtande. Usch för dom!

Nu ska jag sova, Amanda, Lycka till imorgon!!  zukizukieey!

TorsdagOhHale!

Oh hale sicket uttryck vah? Hej Linda på det.. Nu har jag Teknikutveckling och företagande, inte alls så spännande. Det är meningen att jag ska skriva om vätgas och chalmerister <3 Men jag vill inte. Idag är jag lirte nervös, men inte så mycket, det finns något i mig som gör att ja ginte blir så värst nervös, eller, jag blir supernervös om jag ska ringa någon..

Wilkins visart hur han ska lära sig flyga, men han måste finslipa lite, linda häjlper.Det får ju inte dunsa när man landar. Jag tror dom tycker att det är superparktiskt att flyga när man kommer hem sent på natten och ska göra nattmacka, utan att väcka någon.

Stickytorsdag ikväll? Ehh, nej tack inte för mig! Men gå dit, ta bilder och tyck om mig.

kyssosmek

Onsdag(lillördag)Sommar

Yes, jag är superlycklig! Så där som denise alltid är, eller var. Vintrarna tär på mig. Första vintern som jag verkligen kände av vinterdeppigheten var i nian, då varade den i en vecka. Sen har det bliviti värre och värre för varje år. Måste förbereda mig inför nästa vinter! Men det var då, nu är det nu, nu är det vår! Jag tror jag är kär i solen, vi ska gifta oss. Jag ska bar plugga på chalmers först, vara sådär fräck och duktig, så som linus och fiskmarcus. Ååh jag vill också vara chalmerist! Och så vill ajg ha körkort! Oj vad jag ska vara duktig ett tag nu! Och oj vad jag ska njuta av solen! Det går ihop, jag lovar, jag ska fixa ordning utanför mitt fönster så kan man sitta där, ajg ska tvätta och måla ett ltiet bord med fina stolar till, så ska jag sitta i solen och göra läxor :) Inte göra som idag ch bara skita i att jag ska skriva ett litet arbete till första lektonen imorgon, pung på det. Ulf får väl slå på mig då ( nej ulf görinte det, då slår ajg tillbaka! arrgh!)

Mwhii! Och inte bara jag blir glad när de är vår, annika och andreas har blivit så där snälla och glada mot mig :D

4 minuter kvar till sovdags (ofta jag somnar nu, jag är helt uppe i varv!) jag har övningsköt idag, duktigt av mig (stolt) Men nattinatti!

btw, Siesta, wanna join us? vi bokar biljettr as soon as possible!

RSS 2.0