Gasque!

Så himla glad just nu!

Har tagit mig igenom alla uppdrag för dagen!
Åkte till Hfab och allt bara fixar sig nu, gillar verkligen min hyresvärd! Sen åkte jag till Stadium Outlet och kollade efter regnjacka, och hur gick det? HUR BRA SOM HELST! Hittade en ursnygg Henry Lloyd som var nersatt från 1600 till 380 kr! Så nöjd :)
Och som om detta inte vore nog, jag har inga föreläsningar idag, nästan inte ont i huvudet, ingenting efter mig i skolan det känns jävligt bra och så har jag och Emilia efter lite om och men lyckats boka Kåren för en Gasque. Vill inte säga mer om Gasquen just nu, kommer mer info nästa vecka, men den kommer bli grym!
Så just nu känns allt bara så bra!

Ni får se bild på regnjackan en annan dag...

Tillbaka till vardagen...

... tillbaka till bloggen!

Känns bra att jag blev sugen på att skriva samma sekund som skolan började igen, så att jag inte tappat det för alltid...
Om en stund ska jag gå till Hfab och få en ny brandvarnare, en tvättnyckel och en förrådsnyckel. Men tills dess så lyssnar jag p ljudbok, har fått dille på ljudböcker. Så mycket lättare att lyssna på ljudbok till frukosten än att sitta med en fysisk bok! Sen är det otroligt mysigt att somna till också. Just nu lyssnar på på Det du aldrig såg av Patrik Sjöberg. KOm fram till att han var väldigt nära att gå på samma gymnasie som min pappa ( om jag minns rätt) fast Sjöberg hoppade av skolan innan pappa började. Världen är inte så stor...

NU är de nattinatti

Vi gjorde god glass ( vi som i jag och Ante)
Nu kollar jag och älskling på The big bang teory innan det är dags att nanna. Morgondagens uppdrag blir att ta sig till Hfab och få en ny brandvarnare och sen ska jag även försöka hitta tag på en regnjacka som matchar mina nya fina gummistövlar.

Uppdate

Har ju fortfarande inte lyckats återberätta hela Norrlands-tripen, men det får vänta lite till...
Nu satsar jag stenhårt på att få ordning på mina vardagsrutiner, försöka skaffa sådana med andra ord, tappade dom samma dag jag tog studenten. IN te helt lätt att försöka få ordentliga sovrutiner när man går i skolan 10-17 på måndagar, inte alls på tisdagar, 8-10 på onsdagar sen ledig resten av veckan. Känns ju fett ovärt att gå upp innan sju varje dag då... Ska försöka satsa på att vara uppe som senast kl 10 varje ledig dag! Blir nog svårt på onsdag, då är kåren öppen, blir nog sjukt skoj, med alla gamla från klassen, tvåorna och nya ettorna, som ettor och inte nollor med fula vingmuttrar på huvudet, haha!

har precis imprgnerat mina skor, funderar på om man ska spruta ett lager till när det torkat, vill verkligen inte att skorna ska bli fula, men är otroligt orutineradpå att impregnera skor. Har gjort det en gång tidigare och då blev det vitfläckigt. Nu har jag fått mina drömskor i paket från mamma och pappa så de får allt se till att hålla sig snygga och fräscha minst hela hösten och vintern, har inte råd att ersätta dom med min studentekonomi, särskilt inte om jag ska köpa en ny dator.



Är lite kär, tur att dom är mina <3



Tanken är att jag och mina halmstadbrudar ska till Tyskland snart. Först tänkte vi torsdag, men vi upptäckte att vi har en föreläsning då ( fast vi oftast inte har de tpå torsdagar) plus att det ju är kåren på lördag, vill inte köra långt även om jag bara dricker lite, känns sjukt ovärt. Så vi får se vilken dag det blir. Är så mycket svårare att planera nu när jag och Emilia läser två kurser ihop och Ellen läser två andra och alltså har annat schema.

Det får bli bra för nu, ska försöka mig på att göra glass ikväll, blev för mätt för det igår, haha!
Kanske uppdaterar er om hur det går och kansek så berättar jag om Google+ också!

Oja

Har simmat en kilometer idag! Nu ska jag äta!

RSS 2.0