TorsdagFredagHalmstad!

God kväll god vänner!
Jag har flyttat, som om du inte visste det, alla vet det. Jag tror att det pratas om mig där hemma, för det är många fler som vet vart jag bor än som jag berättat det för, ett antal mediapojkar har hört det från inte mig och ehm.. det är bevis så det räcker för mig.
Kommer ni ihåg att jag skulle på jakt efter skåneboy? Honom jag träffade på Trädgår'n efter han varit på U2, jag har inte hittat honom än, to bad. Men ja ghar hittat en annan Skåneboy, en Olle. Är det inte ironiskt? Sötaste namnet som låter helt stört och helt fatastisk på det magiska språket skånska. Jag kommer fortfarnade ihåg första mattelektionen med mattelärar-Olle (även han från skåne) "Hej, mitt namn ärrr(fult skånskt rliknande läte) öullä"
Och nu har jag alltså hittat en ny Öullä.
Det förstör lite i mina och Sandras planer där alla våra barn ska heta Olle, men Sandras barn får väl heta Olle så får jag nöja mig med Madicken klänningarna.
Dom tycker inte jag lyssnar på bra musik här, estet-musik säger dom, skitsnack säger jag samtidigt osm jag sjunger med till lite ljuva toner av Maia Hirasawa. aah!
Imorgon så är det ingen skola egentligen men det får nog bli en härlig dag med tvätt, storhandling och jäkla massa matte.
Det känns så konstigt att jag ska bo här i tre år. Visst jag trivs dom är snälla mot mig, lägenheten är helt okej(känns lite som att det saknas något i den, rosa tror jag..) Men om man ska bo här måste man ju ha riktiga kompisar, inte bara folk att festa med. Jag får helt enkelt hoppas att niclas och Gustav står ut med mig i tre år, för dom tycker jag om. Emilia och Frida gillar jag också, och Ellen och ganska många andra också. Jaja, det får lösa sig. Nu ska jag krypa till kojs så jag orkar med imorgon.
Sov så gott och ta hand om dig, du betyder allt! kyss

RSS 2.0