SöndagVår



Mjao, de tär vår, aj gär glad, solen har lyst hela dagen. Det är sommartid och lillasandra skickar glad musik tillmig, bli lite smittade av min glad, jag delar mer än gärna med mig!

Lördag(Söndag)SommartiderHejhej

Någon som inte har Halmstad Per Gessle i huvudet? Halmstad kanske inte är så dumt ändå.. Men med mitt nya mål att hitta en alldels egen chalemristpojk som kan håla om mig när jag sover, så känns det som fel väg.. Jag borde gå på chalmers, jag vill gå på chalmers, jag måste gå på chalmers. Jag måste vara duktig i skolan nu, jag orkar inte. Jag orkar ingenting, jag är trött. Om det är som du säge rom vädret fredrik, att jag blir glad av fint väder, att jag är lättpåverkad av vädret, så har idag varit väldigt grått. Det har det nog också, fast jag har skrattat och haft roligt ändå. Jag har lekt kurragömma i mörkret, inget för den fege, men de tär underbart otäckt och roligt på samma gång. att gå omkring i Amandas gnissliga hus ( perfekta ljud, för den här leken!) med massa spännande rum och vrår. Testa gärna hemma!
det här behövs :

  • ett nersläckt hus, gärna på natten så det verkligen är mörkt.
  • vänner, eller något annat som vill leka med dig
  • lite rädsla

Så blir allt superbra!

Oj nu blev min klockan 03.01, låter ju rätt så mkt.. men aah, för några minuter sen var klockan innan två ,så det är inte så farligt. Blir väl inte roligare att gå upp imorgon bitti för det.. Det är Gudstjänst, 10oo i LMK, killkören ska sjunga, jag tänker inte missa det!

Egentligen började jag skriva och tänkte att oj, nu kommer det bli ett sånt där deppigt inlägg igen, men det blev inte så deppigt.. Jag gick hem från amanda, med mitt lite blodiga knä, och tänkte på allt ja ginte har. Jag har ingen som håller om mig när jag sover, och sen kom jag inte längre.. Eller jooh, jag har inget körkort heller.. Men jag hoppaso ch kämpar, och jag orkar inte vänta på det längre.

Men nu måste jag verkligen sova ( en snabbkoll på facebook först bara..)

Sov sött <3


TisdagBeMyGuest

Sitter här i min ensamhet, ganska så mysigt.. lyssnar på musik.. men så ploppade det upp en annan låt i huvudet på mig, på engelska ( tror itne jag hört den på engelska innan nu,efter jag tänkte på den) men här är den. Det är Be my Guest i Skönheten och Odjuret.Spana in Lumiere, en sån snygging! Grr!


Men nu ska jag sova. Kom och lek med mig.

xoxo

TisdagTeoriScoutÖvervintradKonfirmand

Jag ska sjunga på Söndag. Om man har fått för sig att lyssna på mig när jag sjunger så är det ett underbart tillfälle (så är vi så många som möjligt på gudstjänsten så konfirmanderna blir så nervösa som möjligt) Konfirmanderna ska ha hand om Gudstjänsten helt själva, duktiga är ni <3 Jag och Linnea ska var med och stötta lite i sången, som övervintradeKonfirmander som det så vackert uttrycktes. Ellen har sökt in till Hålland, Hålland med Å!? VI ska sjunga psalm 21, Måne och sol, har man inte hört den borde man verkligen pallra sig till kyrkan, den är lite allmänbildning tycker jag allt! Och eftersom det någonstans i mitt bakhuvud finns en överstämma till den så tänkte jag att det var en bra idé att väcka den till liv. Sandra kan den också, det visste jag innan, och så vart det en till tjej där osm kunde den. Stämman låter helt otroligt fantastisk, högt och superkyrkig! Man hör orgeltonerna utan orgeln! Det är så sinnesjukt roligt att sjunga det! Man bara står och skriker rätt ut och hoppas att rösta ska hålla. Det är coolt, jag lovar! Be there!

Min superscouter tog hand om oss idag. Vi tillbringade en och en halv timme i mysrummet, mmh. Vi spelade TV-spel sånt där roligt där man ska vifta med händerna och hoppa och grejer (y) och lekte maffia, såklart! Maffia är bra, då får man tänka lite och ljuga lite, det är väl bra att vi lär våra barn att ljuga..?

Sen vart jag tvungen att skynda hem och plugga körkortsteori, inte alls roligt! Helt sjukt tråkigt facktsikt. Men det måste göras, och jag är helt dålig på det. Jag borde göra lite mera innan jag somnar. Men de tär inte lätt. Jag vaknade inte på riktigt förrns vid lunch, och då vaknade jag av en skrattattack som höll i gång mig ett par timmar, innan jag kom till kyrkan och höll mig vaken på socker.. ( skrattade åt porialappen, såklart!)

mwhiiiie!

Jag ska ut på torsdag, nicenice

Måndag

IIih! Jag har hittat en annan, fast en baddräkt.. Den är hur fräck som helst, fast jag vågar inte riktigt..


SöndagJobbVilt

Idag har jag jobbat, med han som jag inte gillar, fast jag ogillar honom mindre nu. nimrud.. Men det är inte så viktigt. Jag har en mycket viktigare nyhet ( superviktigt..) jag har hittat en bikini som jag ska köpa! Hur snygg som helst! Denise goes Wild!



Jupp så snygg ska jag vara i sommar, fast blond.. ( och aningens större rumpa xD )

kyssosmek, nu ska jag bygga lite i min garderob :P

FredagPåKvällen

Nu är det kväll och ajg är så där trött, arg och likgiltig som bara jag kan vara. Jag är sån, bara det att jag inte visar det för vem som helst. Men för de som får se det är det desto värre, jag bara är elak och gör det medvetet svårt för dem att prata med mig. Snällt, nisen, trevligt. Fortsätt så, så kommer du ha många kompisar. Eller, gå och lägg dig nu med en gång och prata inte med någon förrns du är snäll och glad igen.

Jag förstår inte vart det arga kommer ifrån, ajg borde vara glad, ajg har en ny klänning, jag är alltid glad när ajg har nya klänningar! Plus att jag har fått en blodgivar t-shirt, eller fått och fått, 4,5 deciliter blod kostade den. Det gör minsann lite ont i armen, men det är värt det. Hon sa att jag var duktig och att det var brist på min blodgrupp just nu, så lite stolt är jag. Synd bara att inte det stolta lyser upp över det arga, då hade allt varit frid och fröjd. Efter chalmers (hoppashoppas) så ska ajg ha några år då ja ginte har massa saker jag måste göra. Jag ska jobba, men bara för pengarna, inga krav på utveckling och inget jobba hemma. Bara pengar så jag kan köpa massa pyssel, lampor, tyg, bokhyllor, kläder, smink, garn och sånt som glittrar.

Sånt som man kan hitta på Åhléns. Jag var där idag och strosade runt, väldigt osminkad ( och det lilla jag hade satt inte där det skulle!) kikade klämde, kände, luktade och bara sög in alla intryck. Så kom 2/3 av studentkokboken gåendes, upp en trappa till! Jag kikade lite, men såg ingenting så jag ställde mig på rulltrappan uppåt, och så ser jag jeans uppe i luften och helt fantastiska takfönster! Trappan tog mig vidare uppåt, och det var helt fantastiskt! Som en ny värld! Jag var helt salig tills jag upptäckte att ajginte hörde hemma där, bland herrkläderna.. Så jag gick ett varv kollade på allt supersnabbt! Och skyndade ner för trappan, till en värld som jag inte är van vid, men som jag hör bättre hemma i. Inredningsvåningen ( fortfarnde Åhléns), jag gick omkring, var ful och lycklig. Som om det inte vore nog med lycka, man går ut på nerevåningen och då kan man alltid passa på att gå via parfym avdelningen. Underbart!

Har kommit på att det vore optimala sommarjobbet! Att jobba på Åhléns. Ge mig. Jag tror jag ska läsa en make up kurs, om det inte kostar rumpa, och så ska jag söka jobb där. Eller ås struntar jag i kursen och söker jobb i kassorna..

xoxo

Fredag den trettonde...

Idag har jag varit duktig. Jag har gjort halkan, varit trevlig mot Malin från Tjörn hela dagen. Inte ås svårt att vara trevlig mot henne, hon var trevlig mot mig. Ganska spännande att man kan prata så mycke tmed någon om sånt som ändå betyder så mycket och tar så mycket tid som körkort ändå gör, och när man går därifrån bara vinka lite och redan ha glömt henne. Egentligen vet jag ingenting om henne och jag lär inte träffa henne igen ( om inte jag missa chalmers och börjar i halmstad och hon också läser i halmstad, vilket hon nog ska).

Vi tog bussen till stan tillsammans hon och jag, innan hon åkte vidare til´l Tjörn. Men nu är ja gi stan på Droppen. Jag har precis gett blod, nu måste jag sitta stilla, äta kakor och dricka saft. fast det svider lite.

Fast det känns bra nu, så jag ska nog gå och byta mitt kvitto mot en T-shirt och hoppas på att jag inte svimmar.

Ikväll ska jag dela ut bullar i stan xD

pussokram!

Onsdag

Nu har jag börjat plugga teori på allvar härligt! Det känns osm att det börjar närma sig ett körkort :D Ååh, så himla härligt! Men klockan är mycket och jag tänker inte skriva så mycket. Min syster ska sova med mig, som vanligt, vad är det med Sandra och mig och inte kunna sova själva?  Någon behöver någon att hålla om, lite hud.. Hud låter väldigt äckligt men det är det bästa, eller bland det bästa. Att bara sitta och känna på hud, alldeles len och mjuk. mmh..  Kanske hade jag passat bättre bland författarna i början av 1900talet, dom skrev och förvirrat och så som orden dök upp i huvudet. Jag ska bättra mig. Eller variera mig lite mera i alla fall. Och korrektur läsa det jag skriver ( inte idag, men hädanefter).

Jag hade tal i dag, ett planerat och genomtänkt tal, int förvirrade ord som råkar passa fint ihop. Det är flera stycken som sagt att det var bra, det känns hur bra som helst! Tack för att ni säger att det var bra också :) Jag blev bara lite rosa och generad under talet, det känns som att det gick okej :D

Nu är det läggdags! Natti! Här kommer en mysig låt som ni kan lyssna på innan ni somnar. MIn temalåt för ikväll :)

Tisdag

Tack kära läsare för responsen.. (inte en enda kommentar!) fast tack emma på riktigt : Emmasdag . Jag är inte mer än människa, och i min värld så kan jag itne skriva, ajg gör det ändå för att jag vill, när någon säger att det är bra så blir jag helt glad i hela magen :D Så tycke rni att det är lite bra, bara en liten mening eller vad oms helst så låt mig gärna veta det :)

Jag sitter och fixar det sista på mitt tal nu. Jag blir nervös så fort jag tittar på mina lappar..  Talet är väl rätt färdigt, men jag ska skriva ett PM också. Talet är på tema Gud, det är lite från mitt tal i förra inlägget. Egentligen tycker jag att det är läskigt att prata om det, men det löser sig nog.

Jag tror att jag ska blogga mera, det är mysigt. Jag har hittat fram ett skrivbord som jag sitter vid, här har jag utsikt över trädgården 8 inte just nu eftersom det är svart ute) och en bild på mamma från när hon gifte sig med min pappa, och bröllopsfotot på min farmor och farfar, det känns mysigt. Det är väldigt fina bilder. Mamma ser jättevacker ut! Och min farfar är riktigt stilig! På det kortet kan man inte tro att han är knappt 170 cm..

Nu måste jag göra klart talet!

WolliBolli!

Tisdag

Vad betyder kyrkan för mig? Visst låter det spännande? Sluta inte läsa nu. Jag ska försöka tänka lite.
Alla i kyrkan är troende, eller? Är det så?
För mig är kyrkan en plats där jag får vara mig själv, det ställs inga krav på mig. Visst jag får saker jag ska ansvara för, men om jag inte kan eller vill så behöver jag inte, allt är frivilligt. Det jag ansvara för just nu ger mig så himla mycket också. Jag är scoutledare, jag tycker så mycket om mina scoutflickor. De är som friska fläktar som bara susar in i mitt liv vare tisdag kväll och som om dessa flickor inte vore nog. Det finns massa andra scouter också, såna som man itne träffar varje vecka men som man iallafall träffarpå läger. det är också så himla mysigt, man myser allihopa, ala lerumare klättara omkring i en hög mit tpå en äng, uppepå några filtar. Man har massa vänner i knät, jag brukar kalla dem för små barn, men va katten dom är inga små barn längre!  I mina tankar är det så hela tiden, och sol också, givetvis ( det är ju mina tankar..). I verkligeheten så ligger vi inte i en hög hela dagen, och inte allihopa. Några lagar mat fem meter längre bort och vissa dagar behvöer vi tvätta håret på allihopa!, man blir smutsig när man bor på en äng också. Men läger är de tpå sin höjd ett par veckor varje sommar, resten av året?

Det är ju inte direkt som att jag resten av min tid går omkring och längtar efter scoutläger. Jag längtar för mesta på vintern efter sommar, visserligen. Men inte nödvändigtvis scoutläge, det finns ju festivaler och annat skoj också, och sol!

Men utöver scoutledarrollen så är jag även med i UR, jag rä duktig och är med och bestämmer. Det är roligt, det känns bra att man ändå får ett sådant ansvar i kyrkan.

Men stämmningen är helt klart mxad när man sjunger ovsånger och tänder ljus på läger, då vet jag att Gud finns. Nu har jag inte en blekaste aning. Men jag tror minsann att vi behöver Gud. Vi klarar oss inte utan något att tro på. Och hela kyrkan kan inte vara byggd på tomma ord, det funkar inte så! Hinduismerna är rätt smarta ändå, det finns bara en Gud, men det finns olika sätt att hitta den, åk hem till ditt land och sök Gud genom dina traditioner. Underbart! Jag är numera HIndukristen, vad nu det innebär? Sen så är de tju Judarna och muslimerna osm ju inpincip har samma Gud som oss. Fast vi är inte dom utvalda, som judarna, och den där onda halvan av koranen, vad är det egentligen?

Men den där läger känslan, den osm bara fyller upp hela mig av lycka och kärlek och mysighet i hela kroppen, varför stannar ja ginte kvar i den? Jag vet ju att den finns. Jag vet att jag tycker om den. Men jag vet också att så fort lägret är slut och jag kommit hem, sovit ut, ätit ordentligt varit lite själv så finns den inte där längre. Sorgligt men sant. finns inte Gud då? Var det bara en illusion?

Finns inte Gud? Joo! Inte i form av en gubbe på ett moln som siter och styr oss osm om vi vore gubbar i Sims. Men som en del av oss. Min Gud är en känsla, som finns i oss, runt omkring oss och överallt. Jag tror att Gur är en god kraft osm påverkar oss att göra rätt, det är han som ger oss leendet på läpparna och det är han som är samvetet när vi gjort fel.

Om Gud är en fysisk kraft eller om han bara är ett påhitt spelar egentligen intes stor roll, om kossoran är heliga eller själen bor i blodet spelar inte heller någon roll. Jag tror att gud är bra för oss. Om ala strävade att leva efter biblen, framförallt Matteus 7:12 Allt vad ni vill att människorna ska göra för er, det skall ni också göra för dem.


take care and remeber: Du är älskad!

RSS 2.0