Torsdag

Mjao. Jag är på lite elakt humör, kanske inte är världens höjdare att blogga då.. Det sktire jag i, det är ännu värre att vara elak när man är med dom man tycker om och det ska jag vara ikväll, om en stund. Hemma hos Anton :)

Det finns en ny blogg, den är superful, men jag gillar den :)  nya bloggen
den är fortfarande under konstruktion..

ååh.. på söndag (l) då gäller det! Då går bilen upp till borlänge! :D Det är typ första gången på evigheter som min mamma och pappa tycker jag ahr varit lite duktig, jag ska ju vara funktionör och grejer. jag längtar! dom gör reklam för Peace&Love på Spotify nu, varför dom nu gör det, alla camping biljetter är heeeltslutsålda, det kommer vara feting mycket folk och heelt underbart! Över 150 artister utspridda på 6 underbara dagar. Det kommer bli bikinidans by Anikin unt Nisse. Det kommer vara sol ( annars ska någonfå sota för det..) Det kommer bli roligt.  :D


Tisdag eller Onsdag. Välj själv jag har ingen aning.

Hej min vän. Jag har inte varit här på ett tag. Stackars dig. Kanske är det dags för lite ändring av det?

Sen sist har jag blandannat tagit studenten, gått på bal, glömt stora delar av min studentfest, varit ute tre kvällar i rad, eller om det passar bättre fyra gånger på en vecka.. Frågan om det är mest dyrt eller mest farligt att vara ute så mycket? mest dumt tror jag.

Jaghar låtit bli att tvätta håret, inte lätt att fånga ihop allt hår och försöka att inte få det blött i duschen.. För att se hur många dagar det går innan det blir äckligt, tre dagar, två nätter. blää.

Jag har varit på festival med människor jag ALDRIG trodde jag skulle umgås med. Och Absolut inte bo med eller sova ed. Det var trevligt. Det var jättespännande innan. Det var rolgit när vi var där och så är det spännande nu efteråt. Men närma nväl var där så var dom som vilka som helst. Inte bättre, sämre, snyggare eller fräckare än mina vanliga vänner. Det var roligt pojkar, men nästa festival blir med dom jag är van vid. För jag älskar dom (det betyder inte att jag inte älskar er...)

Då kan man ju undra när nästa festival äger rum. Jo nästa vecka, i Borlänge. Fred och kärlek så det skvätter om det. Eller rättare sagt lerums folk så det skvätter om det. Hela borlänge kommer vara smockfyllt av Lerum. Hur kommer det sig? Det är nog (tyvärr) inte tack vare mig och annika, även om vi gärna hade trott det.. För vi lyckades ju inte få med oss nån enda till Skåne..

Men oj vad jag längtar till Peace&Love. Det här blir bra flickor och pojkar. NU är vi örberedda och förväntansfulla. Eller ta bort förberdda. Vi måste få emd oss lite mat och grejer, vi kommer bli heeelt ruinerade annars. Och ett tält till någon?
Meehn bil åker upp någon gång efter söndag kväll 2000 och är framme innan "tidigt måndag morgon". Peace&Lovechefen en liiiite mer specifik tid tack?

Jag är tokavundsjuk på alla som var i Aiya Napa och Sunny Beach, jag vill också dricka sprit i solen. Visst festival är skitgött! Men förutom musiken..
Lerumare som dricker i solen och vaknar upp i ett hotell > Lerumare som dricker i regnet och vaknar upp i ett blött tält

Mina älsklingar, Käreleken kommer att flöda i Borlänge.

Någon som har en bilstereo med CD? Snälla (A)

Vad händer just nu? Inget särskilt, bara det vanliga.. Pratar snusk med Joakim (vad annars) lyssnar på musik på mitt älskade Spotify. Soundtrack of our lives just nu.. två av världens bästa låtar har dom gjort : Sister surround och Nevermore.

Ska gå och lägga mig nu. Är ajg duktig så skriver jag någon mer dag. Mindre Fb och mer blogg. Man kan ju tjäna pengar på bloggar va katten! meaow!


RSS 2.0