Bläää

Måste tjäna 3000kr, orkar inte ha en heeel månad till utan några pengar. Det suger när pengarna tar slut. 
Insett att jag förmodligen måste sommarjobba också, jag vill ha ett riktigt jobb med en riktig lön. Skulle gärna få den där trevliga känslan när man vet att man kommer få pengar den 25e varje månad, nu är det ett och ett halvt CSN kvar sen vet jag inte längre. Kommer nog leva lite å CSN i sommar också, har sökt lite sommarkurser, men fan.

Kameleont

Eftersom jag fått sådan utväxt så bestämde jag mig för att göra lite blonda slingor, helt själv utan frisör.
var ltie rädd för hur det skulle bli men kände att det var en risk jag var villig att ta då hårfärgen kostade 39kr och frisörfärgning kostar åtminstone 25 gånger så mycket ( och det är ingen garanti på att det blir bra för att en frisör gör det).
I vilket fall så blev det perfekt!
Så mycket bättre än jag vågat hoppas på! Har fortfarande ett klart blondare parti i luggen men hela håret har blivit ljusare, en lite mer vårig version av hur håret såg ut tidigare idag :D
Nu har jag inget smik och o stylat hår men i dagarna tänkte jag visa upp min olika hårstilar som jag haft under våren. Även de som egentligen inte borde vara för allmän beskådan! ;)

Hår

Har fått världens utväxt i mitt hår.
Tycker ändå att det inte är så länge sedan ajg frägade det men räknade idag ut att det är lite drygt fem veckor sedan. Detta innebär att mitt hår växer lite mer än en cm i månaden, det känns rätt bra!(förutom just nu när jag inte vet hur jag ska behandal utväxten)
Just för tillfället är jag rätt sugen på att spara ut till sånt hår som Alice i Top Model Sverige, mins inte när jag hade rakt avklippt hår senast så det skulle vara spänande!

påsk

Haft en lång påskhelg hemma hos mamman och pappan i solen!
Igår satt jag och Emilia med våra ritningar som nu äntligen är klara (tog 2 veckor!) och idag berättade jocke på CTC att plåten är beställd. det känns overkligt, trodde jag skulle känna mig så mycket mer lung och färdig när det var beställt, men det är alltid något man kan stressa upp sig för. Närmast så är det arbetsintervju på fredag, lite pirrigt, men det känns ändå helt okej!
Så håll alla era tummar för mig på fredag klockan 15, det kan behövas lite tur särskilt med ett så oturligt datum...
sprang förövrgit nästan 5 km igår, det känns sjukt bra!

RSS 2.0