En lång härlig dag!

Den ofantliga huvudvärken igår gick över och när jag väl orkade släpa mig ur sängen i morse (läs förmiddags) så mådde jag trots allt helt okej. För att inte bli besviken å att det var kallare än det såg ut så slängde jag på mig vinterjackan, men tji fick jag! den hamnade bak i bilen oh fick spendera hela dagen där!
Är dags för en ny vårjacka, men vem har pengar till sånt en födelsedagsmånad som denna?
Har i vilket fall spenderat dagen i ljungby, i solen och en lite stund framför CATIA ( CAD). allt har gått bra, allra helst de gyllene pauserna i solen!
Efter skolan så åkte jag och handlade massa bakgrejer och nu 3 timmar senare har jag tillverkat hela 38 muffins som imorgon eller på lördag ska bli till helt fantastiska Cupcakes. Två sorter bjuds det på, Citron och maräng cupcakes samt cupcakes med choklad och marshmallows.

Sprungit

Nu har jag bestämt att jag ska bli lite duktig på att springa. Målet är att Emilia och jag ska pusha varandra till att kunna springa vårruset utan att svimma. Det är fem kilometer så det ska nog gå bra. Idag var andra gången vi försökte oss på att springa vilket resulterade i först 2,5km och sen sprang vi en kilometer till.

Det kändes bra, inte så mycket längre tyvärr då världens huvudvärk attacekrade mig en stund efter jag kom hem :(
Blää, har sovit lite middag men tror jag ska krypa ner i sängen igen...

Nyttodag

Hej internet
Idag har jag och koffen haft en nyttodag. Vi har städat, noga. Allt utpom sovrummet och vardagsrummet för det var så tråkigt att städa. Men inne i ugnen, i skåpet under diskbänken där vi slänger skräp. i badkaret och i toaletten så är det otroligt rent!
Anledinnigen till den (enligt oss) hysteriska städningen är för att koof fyller år i helgen så hans mamma, pappa, lillasyster och Niklas kommer hit och inspekterar. hade väl förstås räckt att vi sätdat lite mer vanligt men det är lika bra att passa på. För ganska snart så ska här flyttstädas också.
för att förutom att städa på vår nyttodag så har vi varit på Hfab och sagt upp vår lägenhet, så den 1 juli är vi hemlösa. Så nu är jakten på lägenhet i göteborgstrakten total, sökte nog nästan tio lägenheter igår, så jag hoppas att det kan gå vägen. I sommar har vi ju möjlighet att ta en lägenhet med snabb inflytt också, det känns som ett ljus i tunneln.
Som om det inte vore nog så har ajg även skickat ut mitt CV till ett par ställen och nu är vi mitt upp i en rejäl klädtvätt. Här ska det nog bli ordning och reda ska ni se!

Bikt

Vet inte om ni har koll på det men jag följer big brother. Är en dag efter hela tiden men ser ändå alla avsnitT. för er som är lite insatta så är detta inget nytt men för er andra så..
I fredags så var en av deltagarna kidnappad till danska Big brother. Därför finns det lite klipp uppe på hur hon har det i danmark i ett av dessa klippen så får man se när hon pratar med Zlatan som är en fisk.  de har fixat så att det verkar som om fisken pratar, hysteriskt roligt!
Se det första klippet på denna sidan Länk

Yes!

Vann precis en traderaauktion. Kan tyvärr inte säga vad jag vann eftrsom de tär till Koffen. Me det var sjukt bra att jag vann, nu känns allt lite bättre :)

Ben

Idag har jaag varit och aktiverat min kropp och mitt gymkort, det känns sjukt bra. Får hoppas att duktighetskänslan överväger träningsvärken imorgon när jag ska ränna runt på gekås med Emilia och Ellen. Det blir roligt.
ska börja en ny kurs imorgon också, Lean Production, är inte så värst taggad just nu, men hoppas den är intressant...

Treo

Eftersom mitt huvud får ont ganska lätt så äter jag en del treo, eftersom jag upplever att det är den enda värkmedecin osm tar bort min huvudvärk. Jag äter inte varje dag, inte ens nära, men någon gång i veckan, beror lite på hur mycket jag stressar och huruvida jag dricker alkohol...
I vilket fall så brukar folk rynka på näsan och säga att man inte ska äta treo för det är starkt. Nu har jag äntligen ett bra motargument: LÄNK
·
Nu ska jag skriva ett trevligt, seriöst mail till HRM och hoppas att de vill ha mig.
Sen somanr jag nog rätt titdigt idag, har längtat tillbaka till sängen sen den sekunden jag lämnade den imorse. Längtar trots att jag sovit middag i en timme. Tur att det inte är några fler tentaveckor kvar, ett stort arete (ex-job) med tillhörande redovisning och ett eller ett antal lean produktion-arebeten sen är jag klar i skolan, för nu.
Om ni vill ha lite mysiga sommarchill känslor så kan ni ju lyssna på den här låten
LÄNK
Hej nu

Halvtid

Idag har vi haft halvtidsredovisning om Ex-jobbet. Det gick ganska bra men jag var lite nervös.
Halvtidsredovisning innebär att vi är halvvägs och lärarna och examinatorn ville kolla läget så alla är på banan. Jag och Emilia blev gröna så att det är bra.
Förutom redovisningen idag har jag inte gjort så mycket alls, ätit tacos, njutit av sällskapet av Desperate housewives och tjejerna i svenska Top Model.
Inte så värst spännande alls med andra ord, men det behövs.

Huvudont

Idag är än så länge ingen vidare dag. Har världens spänningshuvudvärk, tror att det är för jag har gnisslat tänderna inatt. Imorse fick jag reda på att ett konsultföretag i Göteborg ville ha in CVn senast idag, så fick skynda mig att skriva ihop mitt och älsklings CV. Hoppas att det går vägen nu :)
Såg reklam för min gamla scouts blogg, se här
Nu säger jag nog God natt för en stund.

Tenta

Är helt slut, vill bara sova. Kan inte göra det än, för det känns konstigt att gå och lägga mig när Ante är här ( även om jag oftast somnat innann han går härifrån, ska kanske börja kalla honom för over stay-Ante)
Idag har jag skrivit tenta, det kan nog ha gått vägen, hoppas på det! har jag lite tur kan det till och med gått riktigt bra.
Det är svårt att beskriva känslan efter en tenta, det är helt mosigt i huvudet.
Som om tentamoset i huvudet inte räckte så tyckte jag och Emilia att det passade bra med ett möte med Anna för att kolla så vi ligger bra till med Ex-jobet och sedan som om det fortfarande inte vore nog för en dag så gick vi till badhuset och simmade och gjorde fina konster i vattnet i ett par timmar.
Nu är jag helt enkelt helt slut.

Ny vecka

idag har jag suttit med Ellen och Emilia hela dagen och pluggat Ekonomi, kändes  hopplöst mycket imorse, men allteftersom dagen gick så känns det som att vi betat av en hel del.
En lika effektiv dag imogon så ska det nog kunna gå vägen!
Känner mig för tillfället helt okej nöjd med håret, de tär lite störigt med luggen bar. Hår i ögonen hela dagarna.

Excited

Idag var vi på uttagning för att bli hårmodeller. Vi som i jag, Emilia och Ellen, vilka annars..?
Det gick bra, får se imorgon vad som händer, men det lär inte bli värre än det är nu...

Desperate

Jag är i desperat behov av en lite halvgenomskinlig klarblå skjorta. det är det absolut enda i hela världen jag kan komma på att jag vill ha på mig på fotograferingen, det eller blondt hår.

Ananastunga

Har vräkt i mig på tok för mycket ananas, nästan en hel. Nu mår min tunga som den förtjänar, om man nu tycker att tungor förtjänar smärta när de tvingats slicka på för mycket färsk ananas.
Imorgon ska vi ta foton till vår examenskatalog. Ångest för det. Jag har helt fel hårfärg + att jag inte har en aning om vad jag ska ha på mig.
Orkar inte med allt som händer.
Tentan närmar sig farligt snabbt också.¨
Helt ärligt så är nog svidet på tungan att föredra framför allt annat just ikväll.
Trodde jag skulle bli lite endrofinkickad av att spela badminton, men icke då.
Har alltid mistänkt att folk från Ljungby är lite egna, men egna siffror verkligen?
Om det är någon annan som känner sig lite nere så kan ni roa er ett par minuter med detta här, om ni inte är som mig som lyckades hålla mig på topp i ett dygn tack vare den simpla gif. LÄNK

Musik

Den här helgen har blivit sprängfylld av musik. Mest körmusik. Inte för jag sjungit sådär värst mycket själv ( mest hummat med lite) har sett på typ 14 avsnitt av Glee, var en förvånansvärt mycket mysigare serie än jag väntat mig. Sen så har jag även tittat på Sing along, eller vad det nu hette med Linda Bengtzing, och för att verkligen fylla musikprogramkvoten för ett bra tag framöver så tittar jag nu på Så ska det låta.
Börjar fortfarnde nästan gråta när jag hör Gabriellas sång från Så som i himmelen, trots alla gånger vi sjöng den i kyrkan...

Stan

Idag har jag och Emilia njutit av våren i stan. Jag lyckades boka en klipp+färgtid också, hos en elev så det är halva priset. Så slipper jag vara mörkhårig så länge :)

RSS 2.0