HAHA!

Läste ett par inlägg i min finafina blogg, upptäckte en blogg som jag skapat som jag inte kom ihåg förrns nu när jag såg den. roligtroligt, ni får skrolla ner lite ås lär ni hitta den! Nettobloggen ^^
Jag har jobbat på Moset, tänk efter alla dessa år så är jag otroligt nog fortfarande kvar på allas vårt älskade (eller?) moset. Jag tror att moset lett till en sisådär 10 extra kilon på min kropp. Skulle vilja bli av med dom. Men det löser sig. Har fått en nytt jobb också, Burger King, härligt med variation, tycker ni inte det?
Mysigt låt ---> Maia Hirasawa – Tusen bitar
Skulle egentligen vilja skriva filosofiska djupa tankar om smarta saker, men det går inget vidare. Det är slut på smarta tankar i min hjärna, på ett tag. jag har fått stekbord-varmt-klet på armen idag, det blev en ful brännblåsa. Har hittat en nytt mysigt uteställe i den goa staden Göteborg, Dancin Dingo hette det. Australienskt = austraulieska bartenders + austrauliensk krögare + balettvakter. Fantastsikt!
Förra året ( mitt sista år på gymnasiet) så kändes det väldigt viktigt för mig att skriva blogg. Pågrund av min filosofi om att om man tänker för mycket så mår man sämre. Men om man nu tänker för mycket så är det ofta svårt att göra något åt det  det är därför människor behöver gå i terapi. Att dela alla tankarna med någon gör dom lättare att bära. Om man nu inte vill / kan gå i terapi så är en blogg, eller en dagbok ett bra alternativ. Fast nu behöver jag inte skriva ( eller just precis nu så känns det mycket bra) jag har slutat tänka i stället, jag bara är. Ibland ( ganska ofta) har jag fjärilar imagen. Ibland försöker jag plugga, det går inte superbra hjärnan har ju försatt sig i något slags viloläge, vet  inte hur jag ska väcka den. Kanske blogga mer? Eller läsa böcker? Koof, har du hittat Jenna Jamesson boken än eller?
Världen är liten. I vart fall så är Sverige det. Internet är ofattbart stort men vart man än tar vägen så träffar man någon man känner eller någon man typ känner. Träffade till exempel en tjej i Vårgårda. Hon kom från Gråbo från början ( alltså samma kommun som mig) det visade sig att hon gått i samma klass som två tjejer som senare gick i min klass. Häftigt tyckte vi! Men som om det inte vore nog, laddade upp ett foto på henne på den ofantligt populära sajten Facebook, där hon blir igenkänd av en kille (som gick i min klass samtidigt som det två tjejerna hon kände) och tror du inte de har gjort lumpen på samma ställe! Galet!
En tjej från Vårgårda känner 4 personer som gick i samma klass på gymansiet, från tre helt olika ställen. Häftigt!

Hejhejhallå Dagboken

Eller, heter det kanske inte dagbok alls om man skriver på internet? Eller är det bara min dagbok som inte heter dagbok för den används mer som en halvårsbok, och uppdateras i princip endast nattetid. Känns i vartfall som att det är dags att uppdatera den. Känns möjligtvis också som att det är läge att visa min vackra pojkvän min blogg, givetvis inte när jag är med honom. Men kanske imorgon, då är han i Vårgårda och jag i Halmstad. Vi  kommer att ha helt olika dygnsrytm då han börjar jobba klockan 6 på morgonen och jag börjar jobba klockan 1 på natten. Vi kommer inte att ses förrns på fredag då kan han läsa och begrunda orden i flera dagar ( och han har förhoppningsvis glömt många pinsamma grejer). kanske ska jag rensa ut ett inlägg eller två? Det går verkligen mot mina principer, tror inte att jag raderat något enda inlägg sen jag började. men det kanske är dags? Jag tror det, det är dags.
Det var dags, nu går det itne att göra ogjort, sms med addressen är skickat. Enda utvägen vore att radera hela bloggen, inte värt.

RSS 2.0