Sommarlov!

Har sommarlov så det skriker om det!
Kommer visserlign vara i skolan, men som mässvärd på Utexpo och totalt så är det 5 timmar det handlar om, och det kommer vara roligt :)
Hade siste tentan idag och min skruvdragare ( som var slutprojket att CADa upp i Ytmodelleringen) blev av någon anledning klar igår, Det gick otroligt snabbt och krånglade nästan inget alls. Har förstått att jag måste haft otrolig tur när jag gjorde den ( eller är det bara skicklighet ;) ) för det låter som de flesta andra har stött på massa konstiga grejer. Är verkligen jätteglad att det gick så smidigt :)
Har ledigt nu iprincip hela sommaern, har som det ser ut nu två dagar ( plus utexpon) att jobba. Sen vet jag att det kommer bli några till, men inte många. Det blir mest bara otroligt massa ledigt nu hur länge som helst!
I titsdags kom jag hem från en vecka på Zakynthos, Grekland. Det var helt fantastiskt, varmt och skönt. Vi var iväg och tittade på sköldpaddor, dom är så stora! KOmmer nog lite härliga grekbilder här om ett par dagar.
Glad Denise, over and out!

Eurovision song contest

Sitter här och kollar melodifestivalen. Har mer eller mindre tröttnat redan och intro nummret är inte ens slut än.
Blir nog ett par låtar sen lite Grey's anatomy och kolla det sista på rösterna, vill ju se vinnarlåten sen!
Känner mig lite märklig, glad, trött och lite rastlös. Har bockat av en helde l från att-göra-listan det känns så skönt när man lämnat in et tpar skolarbeten. På måndag har jag redovisning på eftermiddagen men innan dess måste jag sitta och CADa, tappar ju en vecka eftersom jag ska en vecka till Grekland. Zakynthos närmare bestämt. Ska dit med mamma, pappa, lillebror morbror och hans fru. Vi ska bo på hotel med all inclusive, jag kommer bli så tjock! Haha! FÅr hoppas på att de har en helt fantastiskt berg med fräscha frukter som ser inbjuande ut och en stor pool så jag och Adam kan busa och simma och tävla i vattnet hela dagarna. Blir ju snyggare bränna om man simmar runt massa hela tiden ;)
Verkar som att schlaferfestivalen är rätt lovande ändå, första låten är ju hur mysig som helst! Har lagt till den på Spotify redan :)
Fint, Koffen har tokiga rynkor i pannan, men han är ju sämst i världen på att bli fotad så det är väl så det är...

Städar

Känns som att det är min mest använda rubrik. Jag och koffen är väl inte de piggaste när det gäler att städa undan med en gång, diska middagen direkt efter man ätit, lägga använda kläder där de ska och sådär. Så vi får allt städa mest hela tiden. Vår nya lägenhet är ju rätt så varm också så här på fjärde våningen, så vi har öppet ala fönster och balkongdörren hela tiden och de tär ju fräsch nu på våren, hej pollen och vårdamm!
Idag är det dock lite extra viktigt att det blir fint eftersom det kommer hit lite vänner imorgon. Inflyttningsfest ska vi ha. Jag har letat upp så många små lampor och ljuskällor jag kunnat hittat nu ikväll. Vi har ingen taklampa i vardagsrummet så när det börjar skymma lite ute så blir det snabbt väldigt konstigtg kallt grått sken här inne. När det blir mörkt ute så blir det kolsvart!  Nu har jag i vart fall 5 små lampor och nästan ett dussin värmeljus!
För att tagga lite för imorgon blir det en bild på Bo från den första inofficiella och helt spontana måndags-inflyttningsfest. Vi bjöd in ett par kompisar på blåbärspaj och kaffe. Det blev blåbärspaj, kaffe, whisky, vin och till slut även lite vodka drinkar!
(dessutom så får ni se vårt fina kök!)
Bo!

Spel

Koffen bara spelar. Jag vill se andra Pirates of the Caribean filmen. Koffen köpte en box med alla tre när han var i London i slutet av förra veckan. Den filmboxen och ett par urtjusiga lila Converse-skor till mig, skulle nästan kunna tro att han är kär i mig :)
Förutom det faktum att han bara spelar dator hela tiden. Mest just precis när ajg vill mysa och kolla på film med honom.
Här är en bild på mig, snart två veckor gammal, men det är ändå jag. Innan jag gick till kåren, på white sensation nånting...
Tycker det är häftigt med rött läppstift till blont hår. Vänta bara tills jag är lite brun också. Då blir det rött läppstift ihop med blondare hår och en miljard fräknar!

Sommar-rusk

Det känns av någon anledning ännu mer som sommar nu när det har varit ett riktigt ruskväder med en rejäl störtskur och åska. Åskar ju bara på sommaren, eller? Det känns så!
Jag, Ellen och Emilia satt ute och åt lunch solen stekte på rätt bra och vi var himla färgade när vi väl gick in. Planen var att sitta och vara riktigt effektiva i en timme för att pricka av ännu några punkter från att-göra-listan. Som belöning så tänkte vi åka ut till Tylösand och suga i oss ännu lite mer utav solen.
När timmen var över och vi gick ut för att åka hem och hämta badkläder, men då var det mulet så vi besätmde oss för att stanna hemma. Tog inte ens en kvart innan det började åska och regna. Smart drag av oss :)
Har ju tagit en del kort hela månaden, från flytten och så. Försökte lägga in dem i datorn idag, tog bort dom ur kameran och upptäckte att en del inte kommit in i datorn. Så nu skaj ag försöka få koffen att sluta spela och återställa bilderna. Det ska tydligen inte vara så där värst svårt, emn min dator är helt dålig och kommer förmodligen inte palla trycket. Tänkte i vilket fall lägga upp ett par fina vårbilder. På mig och älskling den dagen vi fick nyckeln till nya lägenheten.

Hej hej hallå dagboken

Idag har jag införskaffat tre dassböcker på bokrean. Slog in dem och gav dom i paket till älsklingen för han är så sjuk. Stackarn. Inte hjälper det väl att jag är helt elak mot honom också. inatt var jag lite elak, jag tyckte han lät för mycket, men man får kanske det när man är sjuk...
Gick till skolan realtivt tidigt idag. Tidigt för mig är när man är där kvart över nio och det var jag. Först FLuidSim sen tryck och pys i praktiken sen mer FLuidSim, vi har arbeten där som ska maila in imrgon, men vi skickade redan idag, känns otroligt bra att vi hann färdigt i tid. Åt lunch i solen helt sinnes vad mycket det tar mitt på dagen. Satt ute i 25minuter och blev helt röd på armen. Det röda har visserligen redan lagt sig men ändå!
Har hunnit CADa en hel del också, det känns allra bäst! Fattas bara en parameter oc at göra om det till en solid,sen är jag redo för slutprojektet. Idag är en go dag, fast jag är så trött.
Läst lite i Gynnings blogg också, hon är himla mysig. Jag vill också ha en himla mysig blogg.

Bitter

Är visst lite bitter idag. Känner mig helt tom. koffen blir också bitter för jag är bitter och vill bara att han ska klappa på mig. Ska försöka bli lite glad sen. Har såå mycket att göra i skolan den här veckan, åker ju till Grekland tidigt på Tisdagmorgon så allt måste verkligen vara färdigt senaste på måndag. Det tråkigaste är att jag kommer behöver bosätta mig framför en dator i skolan hela veckan, nu när det är så himla fint väder.

Städpaus

Städar och fixar och donar. Har i och med flytten plockat loss allt löst på sängen, påslakan, madrassöverdrag överdraget på bäddmadrassen och sänkfladderkanterna (vet inte vad det heter men det som hänger ner runt omkrin för att det är fint) och tävttat det, nu har det hängt på tork och nu äntligen har jag satt tillbaka det på sängen, allt utom fladderkanten, den ska strykas först.
Det är fortfarande en miljon saker som inte fått någon plats än och sånt pill och plock håller jag på med just nu ( innan jag skrev och ska fortsätta efter). För ikväll så blir det kalas. Litet kalas bara inflyttningsfesten blir nästa helg, det längtar jag till!
Borde kansek ta mig till systemet.. eller? Har lite hemma, får nog bli vodka med Hallonsoda :)

Just nu...

.. så känns min alldeles lagom stora, helt fantastiska trea som världens största mörkaste tommaste stället i världen. Ingen mysig koff här som klappar på mig eller bara är här. Inget mysigt TV-program, bara mörker ( och ett supermysigt IKEA-vaniljljus) Är egentligen inte rädd eller så, känns mest tungt eftersom min favorit inte svarat på ett enda sms idag och jag vill inte ringa och vara jobbig när han har kul i London. Tänk om han ska hålla på och ringa mig i tid och otid i sommar eller i Grekland.. (då lär jag bli helt glad men ändå) Kan han inte bara skicka ett sms med ett par gulliga ord så ja ginte nojar.
Tur att jag har lillaSandra som för en gångs skull orkar chatta lite med mig ♥

Flyttkrafterna sinar

Känner att jag inte alls är lika pigg och peppad på att packa upp kläder, prylar och annat ur kartonger längre. Det räcker med allt vanligt hushållsarbete ( diska). Ännu tråkigare när man är själv också. Vill bara lägga mig i soffan och kolla film, har en som jag ska se på ikväll, Himlen är oskyldigt blå. Den passar nog mig helt perfekt och jag får ju passa på att titta på såna filmer som koffen inte vill se nu när han är iväg :)
Har nästannästan packat in alla mina kläder i garderoben. Att gå från fem trådbackar och en vanlig hänggarderob ( som jag delat med koof och extra bordsskivorna och en sån där man torkar kläder på) till en enorm dubbelgarderob med överskåp och två stora fina byrålådor till bara de vanliga kläderna! En stor dubbelgarderob extra har vi för vinterjackor och annat som man inte vill ha med sina vanliga kläder. Tyvärr var en stor dubbelgarderob inte så mycket som jag hoppats på men det är så mycket bättre än hur det var innan!
Här är våra garderober, lite skillnad på antal hängande kläder...

Långledigt

Har visst tagit lite påsklov från datorer och allt möjligt...
Ha runder den senaste tiden hunnit jobba, fira påsk, flytta.
Trivs verkligen i nya lägenheten, det känns osm hemma redan efter två nätter och då är inte allt uppackat än! Känns så bra!

ÄLsklingen har lånat med min kamera till London så jag kan inte lägg aupp några bilder än men på söndag eller så ska jag föröska få upp lite fina lägenhetsbilder så att ni får se hur fint det är :)

RSS 2.0