Städar

Känns som att det är min mest använda rubrik. Jag och koffen är väl inte de piggaste när det gäler att städa undan med en gång, diska middagen direkt efter man ätit, lägga använda kläder där de ska och sådär. Så vi får allt städa mest hela tiden. Vår nya lägenhet är ju rätt så varm också så här på fjärde våningen, så vi har öppet ala fönster och balkongdörren hela tiden och de tär ju fräsch nu på våren, hej pollen och vårdamm!
Idag är det dock lite extra viktigt att det blir fint eftersom det kommer hit lite vänner imorgon. Inflyttningsfest ska vi ha. Jag har letat upp så många små lampor och ljuskällor jag kunnat hittat nu ikväll. Vi har ingen taklampa i vardagsrummet så när det börjar skymma lite ute så blir det snabbt väldigt konstigtg kallt grått sken här inne. När det blir mörkt ute så blir det kolsvart!  Nu har jag i vart fall 5 små lampor och nästan ett dussin värmeljus!
För att tagga lite för imorgon blir det en bild på Bo från den första inofficiella och helt spontana måndags-inflyttningsfest. Vi bjöd in ett par kompisar på blåbärspaj och kaffe. Det blev blåbärspaj, kaffe, whisky, vin och till slut även lite vodka drinkar!
(dessutom så får ni se vårt fina kök!)
Bo!

Kommentarer
Postat av: lovisa

Kul att du är med i tävlingen om ett valfritt löshår!:)

2011-05-13 @ 08:48:56
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/
Postat av: Lisette

Hejsan !!



Har precis börjat blogga på allvar och bloggar om allt från kläder och mode till min seriösa träning och kost.



Just nu har jag massa tradera aktioner upplagda på tradera.se och nu är det bara en dag kvar tills aktionerna går ut :) Helt nya skor, kläder och accessoarer som helt enkelt inte får plats i min garderob och som bara ligger och tar plats och inte kommer till användning så då tycker jag dem gör sig bättre hos någon annan. Passa på nu, billiga priser och helt nya saker.



Gå in på min blogg så ser du första inlägget som har länk och bilder till mina aktioner :D



Tack så länge

och ha en underbart dag.

Kram lisette

2011-05-13 @ 10:17:01
URL: http://lisettee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0