Fredag

Äntligen är det helg, är visserligen inne på dag två på mitt jullov, som nog är det längsta jullov jag någonsin haft. Över en månade är jag ledig, så skönt! Eller ja ledig är väl att ta i, ska jobba 21,22,23 december inte så skoj, men det blir kul när jag får de pengarna för då ska jag köpa en awesome telefon, vet inte vilken än, funderar på HTC Evo 3D eller Motorola Razr. Kul att jag kommer lägga mer pengar på en ny telefon än vad jag gjorde på min dator, men det är så det går.

Trött

Tur att det är jullov nu, för jag är helt slut! Ska se om jag orkar städa lite sen ska jag krypa ihop i soffan, kolla på TV och sticka hela kvällen.
Imorgon är det julfest här det blir nog mysigt, och festligt ;) Dessutom så kommer mina vänner hemifrån hit, Annika och Linnea. Dom stannar hela helgen, så vi får se vad vi hittarpå för skoj, tror att lite julklappsshopping står på schemat! Har köpt en hel del redan, men ett par stycken är det allt kvar. Farfartillexempel, vad köper man till en farfar?
Förresten har ju varit i stan idag och ( på inårdan av Emilia) köpt två par bröst! Haha, mian finns ju knappt men äntligen kan man alltså skaffa sig en rejäl hylla för 99kr på H&M. Superpush-up ! De blir cirka två storlekar större och den är inte ens sådär tung över axlarna, det är mest bara massa fluff :)
Bild tagen från H&M

Lästips?

Läser inte så mycket böcker nu för tiden, men jag och min pojkvän lyssnar gärna på ljudbok innan vi somnar. Särskilt nu när vi kollat slut på allla våra serieboxar. Är det någon som har et ttips på någon bra bok?

Förresten en länk med

Denna är väl mest till mig och Emilia man kan köpa kapslar här :)
http://www.delico.se/index.php/tassimo-c-57

Jullov

Nu mina kära vänner har jag officiellt tagit jullov. Var helt slut när jag kom hem från skolan, totaldäckade i soffan i soffan och sov i två timmar...
Jag hade redovisning imorse ( egentligen var det väl lunch när just jag redovisade men jaa..) Det är så skönt nu när det är gjort! Jag har verkligen kört slut på mig det senaste, pressat mig till min yttersta gräns. Var i skolan till 21.38 igår, så drygt bara sitta där och skriva, skissa och bygga. Missförstå mig inte, det är ju roligt med designuppgifterna, men det är så frustrerande när det inte blir så som man tänkt sig, vilket det sällan blir. Man går sönder lite i hjärtat om man tappar sin modell i marken,  om man råkar göra ett fingeravtryck på den eller om det blir fult när man lackar, saker som är otroligt svåra att förhindra, det händer alltid något dåligt med modellen men man har inte alltid tid och ork till att fixa det. Den prototypen jag visade upp idag hade inte någon finish på lacken blev massa kladd, presentationsskissen blev inte så värst sperxig och det gick inte att spika ihop modellen för spikarna bara böjde sig, det slutade med att jag limmade ihop min prototyp med smältlim, så den är inte så värst hållbar....
Här är min presentationsskiss för er som är intresserade av att se hur den ser ut!
Funderar påatt att bygga en fin modell när jag kommer hem till Lerum, lillebrorsan kan nog hjälpa mig, han är en händig pojke ;)

Söndag

Nu är jag sådär kall igen. men vi har gått i genom hela lägenheten för att göra den lite varmare. Stängt alla ventiler till de tlägsta och höjt alla element till det högsta. Kanske ska följa Emilias exempel och tejpa för alla ventiler.
Igår var jag hos Matte, vi spelade spel. vi som i jag, Emilia, matte, ellen, Fredrik, fredriks tjej och mattes granne. Sen gick jag och Emilia till Morfars ,för nnu kommer jag äntligen in där, har pluggat här i 2,5 år och nu kommer jag in på  Morfars. Träffade Sven där, han retade mig lite för han har kommit in där i sex år. Jag är så liten.

Hormonmonster

Tror att mina hormoner lever loppan. har varit hemskt gråtmild det senaste dygnet. Började gråta när Christofer inte gav mig nytt toa-papper när det gamla var slut, grät mig igenom I taket lyser stjärnorna och sen började jag gråta lite när Amanda vann Idol-finalen. Jag som inte ens har sett ett enda avsnitt ( inte sen auditionsen).
Imorgon kommer mamma, pappa, min mobror och hans tjej hit. det blir mysigt :)

Gosar

Sitter här och försöker bygga ett café i Photoshop, det är inte helt lätt vill jag lova. Tar om inte annat sjukt massa tid och så blir det inte så bra som man vill. Orakar bara inte göra allt perfekt, det får bli som det blir. Har än så länge väggar, en soffa, en fåtölj, ett bord, tre koppar och en sockerströare. Det fattas bardisk, barstolar, golv och tårfat. Sen ska det nog likna något. Eller just det! Det fattas en männiksa också.
Ska nog spara ner nu och återgå när jag har lite mer energi. Ska ta en kopp kaffe och tagga för att kolla på när vingmuttern spelar korpenfotboll.
Och massa grattis till mami som fyller år idag ♥

Photoshop

Har laddat ner ett sample till photoshop och sitter hemma och mojsar med min presentationsskiss till imorgon, går inte alls tillräckligt snabbt. Tur att det är ganska mysigt att sittta här och pilla med ps.
Har förberett en ganska bra början på det muntliga i presentationen men det är fortfarnade en del kvar.
Bosse är här, vi ska äta pizza och kolla på Victoria Secret's och nya sherlock holmes filmen. Det blir kanonmysigt :)

Myskväll

med lite sällskap för en gångs skull ;) Hjärtat har slitit sig från datorn och sitter och kolalr på TV med mig, inte för att vi pratar så mycket mer för det, men det behövs inte. Han fick välja program också, världens sämsta film valde han. Scorpion King: Rise of a Warrior heter den. Jag har kokat kolor sjuuukt gott, fast man får äta ungefär lika mycket aluminiumfolie som kola, det gör inte så mycket för mig för jag har inga gamla lagningar, har inga alls facktiskt :)
Puss på er <3

Snett

Har tokvridigt sönder min dygnsrytm, ska gå till skolan klockan 8 imorgon, men jag har glömt gå och lägga mig.
Sov sött ♥

Måndagsbarn

Jag är iskall, som vanligt. Kan ju tro att vi har det kallt här hemma, det har vi säkert också, emn det brukar bli väldigt varmt på kvällen, så vill ju inte ha det varmare heller. Kanske måste, annars trillar väl fingrarna av snart.
Har beställt hem julkort, så ni får vänta och se vad som dyker upp i era brevlådor ;)
Förresten har ju klippt mig i dag!! Ser nästan ut som ajg gjorde på gymnasiet! Ganska kort ändå! Se här!

Söndagsnöje

Hihi, mamma länkade till en fin sida :)
Kan inte sluta titta och leka med knapparna, hon kanske inte vill att jag lägger upp henne när hon dansar så ni får se på mig istället!
Denise
Christofer

Oj

Går nog ifrån köket nu, det låter oroväckande från fönstret när det är så blåsigt ute ( vilket det alltid är eftersom jag bor i halmstad) känns soma tt det ska gå sönder och flyga in på mig. Ska skälla lite på min knäppa pojkvän sm sitter och skriker i skype, lite för exalterad över sitt datorspel, kansek är okej idag, de spelar ju trots allt i en europa-turnering och kan vinna massa pengar, hoppas :)

Sista dagen

Idag är sista dagen på mitt segmaraton. Imorgon är det stenhårt plugg som gäller. Med plugg så menar jag färdiställla allt här under, det sista ska in den 14 december.
  • Rita, måla och redigera en egendesignad lampa (tisdag)
  • Bygga färdigt modell, skissa av den och förbereda redovisning av min Digital Soul (flummigaste uppgift någonsin, vi ska designa en funktion och form ( på approximativt 1 kubikdecimeter) som är vår digitala själsfrände)(torsdag)
  • Rita, måla och redigera mitt hangout-place (13/12)
  • rita, måla och redigera framtidens fordon (14/12)
  • bygga modell, skissa presentationsskiss och förbereda redovisning av behov söker design (14/12)
Sitter i köket i min tokvarma högskolan i Halmstad- tjocktröja

Fortfarande segast

Har nog aldrig tittat på så många bloggar osm jag gjort denna helgen, dagens nöje har varit HotGossips.se
Sjukt pinsamt men så cool är jag idag. Somnar nog snart, toppbloggarna är inte sällskap nog åt mig idag.

Segast i stan

Dagens största uppdrag var att gå till MixFood, en närbutik precis här osm vi bor, för att köap en Cocacola till min stackars febriga älskling. Så resten av dagen ska jag sitta i min soffa, sticka strumpor och kolla på TV. Ska försöka göra spagetti med köttfärssås också. Festlig lördag! Hoppas att ni önskar er hemstickade strumpor i julklapp!

Budget Vs Superbudget

Jag och Ellen var ju och shoppade loss på Väla förra veckan. Där hittade vi ett par supersöta ballerina på Bikbok. Hittade liknande nu på HM, superbilliga...
Okej, kollade på Bikboks nu, inte supelika kanske men ändå. 200 kr skillnad.

12 dagar kvar

12 dagar till slutredovisningar och panik. med andra ord 13 dagar kvar till jullov, gött.
taggar lite till SVTs julkalender. Super mysig.
Snälla tomten ge mig denna, tänkte beställa den för ett par veckor sedan men då fanns den inte i min storlek så beställde en anna och nu måste jag köpa julklappar för alla pengar, så snälla tomten ge mig denna klänning!

Brr

Jag är kallast i stan, eller så är det bara sjukt kallt i min lägenhet.
Har tagit helg nu, har kollat ett avsnitt Body of proof, blir nog ett till. Alltid mysigt med lite serier.
Min inspiration och kreativitet är ungefär lika med noll. Är helt tom, alla idéer är slut. All energi är slut ( kanske är därför jag fryser så, för jag är slut). Ska stanna här i min soffa hela helgen ( förutom när jag sover då ska jag vara i sängen) Det bästa med min soffa är att jag kan göra det mesta. Plugga, sticka, kolla TV, titta på serier, se på film, allt!

Goddag magsår

Tror inte jag kommer få något riktigt magsår men är det någon gång jag får det så är det nog nästa vecka. Upptcäkte för en stund sen att jag har hela fem inlämningar de närmsta 12 dagarna. Kul liv jag kommer ha.
Tur att jag inte är ensam i lidandet, kommer köra stenhårt från och med måndag, ska göra lite i helgen också, men inte stenhårt. Nu sitter jag och försöker göra runda, kromade lampskärmar i photoshop det är lite spännande och det måste vara färdigt på tisdag. Deadlines dödar allt roligt i roliga uppgifter.

Nu när ni fått höra om mina världsliga problem så kan ni återgå till ert eget lidande eller ännu hellre till decembermys, har ni inte hittat rätt känsla än? Prova att kolla på julkalendern på SVTplay eller lyssna på Årets Julradio!

 

Julkalendern

Kollade precis på första avsnittet av årets julkalender, den verkar otrloigt mysig, det blir nog ett härligt december iår, om jag bara lyckas bli färdig med allt i skolan. Det får helt enkelt lösa sig, ligger någorlunda i fas...

Klipptid

Såå om det är någon som har något emot frisyren jag visade i går så låt mig veta innan måndag kl 12. Då är det klippdags. Det blir spännande!
För övrigt har dagen inte varit produktiv över huvudtaget, borde väl ha varit i skolan massor och gjort massa viktiga saker, men jag ville inte, var där en stund, lämnade in min och Emilias bild och sen åkte jag in till stan. Ska ha redovisning på torsdag, en fem minuter lång story om hur en vanlig dag ser ut när man interagerar med min digital soul. Flummigaste uppgiften någonsin men det löser sig nog förhoppningsvis. ska börja skriva ner vad jag ska säga om den, ska se till att det verkligen blir 5 min. Plus att jag ska försöka fixa ihop en förpackning åt den, tänker typ en låda, fast en fin sådan. Det är mycket nu, men snart är det otrloigt långt jullov som gäller så jag hinner tagga inför Examensarbetet som börjar vecka tre, helt galet! Kan inte förstå att jag nästan är färdig i skolan!?

RSS 2.0