Sommar-rusk

Det känns av någon anledning ännu mer som sommar nu när det har varit ett riktigt ruskväder med en rejäl störtskur och åska. Åskar ju bara på sommaren, eller? Det känns så!
Jag, Ellen och Emilia satt ute och åt lunch solen stekte på rätt bra och vi var himla färgade när vi väl gick in. Planen var att sitta och vara riktigt effektiva i en timme för att pricka av ännu några punkter från att-göra-listan. Som belöning så tänkte vi åka ut till Tylösand och suga i oss ännu lite mer utav solen.
När timmen var över och vi gick ut för att åka hem och hämta badkläder, men då var det mulet så vi besätmde oss för att stanna hemma. Tog inte ens en kvart innan det började åska och regna. Smart drag av oss :)
Har ju tagit en del kort hela månaden, från flytten och så. Försökte lägga in dem i datorn idag, tog bort dom ur kameran och upptäckte att en del inte kommit in i datorn. Så nu skaj ag försöka få koffen att sluta spela och återställa bilderna. Det ska tydligen inte vara så där värst svårt, emn min dator är helt dålig och kommer förmodligen inte palla trycket. Tänkte i vilket fall lägga upp ett par fina vårbilder. På mig och älskling den dagen vi fick nyckeln till nya lägenheten.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0