TisdagTänkVadKonstigt

Ibland är man lessen helt uten anledning, Ibland är man lessen för att man är stressad och ibland gömmer man det lessna för all stress.
Ibland så är man arg på varandra utan att någon egentligen gjort något fel. Medan man ibland inte låter bli att bli arg för jätteelaka saker. Ibland hålle rman inne det arga och låter det komma ut lite i taget. Ibland bara skriker man. Ibland försvinner det arga helt av sig själv, ibland måste det få ta tid på sig att försvinna.
Iissa är så kallade dadelbärare. Vissa kan inte hjälpa att de deppar. Ibland hamnar de där lyckliga människorna på TV-reklamen i svackor så även de är deppiga. Vissa är alltid deppiga när de är själva. vissa blir deppiga på hösten. Andra tycker inte om Sommaren.
En del människor är lyckliga för lite, ett glas vatten tillexempel. Andra blir inte lyckliga för några materiella ting överhuvudtaget. Vissa lever lyckligt på endorfiner, de är träningsnarkomaner. En del blir lyckliga av mat, och sedan olyckliga av kilona de går upp av den. 
Många blir lyckliga av att se människor runt omkring sig lyckliga. En del blir avundsjuka på folk i sin omgivning. De flesta blir lyckliga och avundsjuka, samtidigt eller om vartannat.
Vissa mår bäst när de är igång 24/7. Andra måste få tid till att vila och sova. Några rensar tankarna när de är ute och springer. Andra skriver ner sina tankar. En del människor tänker inte alls. Några tänker försent.
En del lever på sina minnen. Andra lever för framtiden. Några försöker leva i nuet och göra det man gör bara för att man vill. Några lever väldigt mycket i nuet utan att tänka på framtiden.
Några kan spela gitarr. Ganska många kan räkna. Vissa är bra på att prata. Andra bara ler. Typiskt svenskt är att vara lite bra på allt, inte vara specialiserad på något.
Ibland är man jättesnygg. Ibland kan man knappt med att titta folk i ögonen. Några dagar är man ful tills man tittar p sig i en spegel och inser att det inte var så farligt. Det händer ofta att man har fina kläder, tills man ser att någon annan är väldigt mycket finare.
Ibland kan man sjunga inför 200 personer. En del dagar är det svårt att bara prata med någon alls. Vissa dagar kan man inte prata med sin bästa vän. Andra dagar kan man krama och älska hela världen. Ibland är man elak och kan inte fömå sig att sluta.
Ibland älskar man att mysa på sitt rum. Andra dagar vill man bara bort, långt bort. Ofta vill man ut, men inte så långt bort. En del kvällar vill man mystitta på film med någon speciell. Några dagar vill man springa runt i solen och äta glass med en vän. Ibland vill man leka med massa vänner i kyrkan. Man kan ha ett väldigt behov av att lära känna nya människor. Ibland älskar man att stå och trängas framför en scen och se på sin favorit artist.
Vissa kvällar sitter man hemma och har hur tråkigt som helst. Vissa kvällar skulle man ge vad som helst för att få sitta hemma och göra ingenting. Ibland när man sover hemma längtar man ut till skogen och att sova ute med sina vänner. Ibland när an sover ute vill man bara ha en varm, go säng att krypa ner i.
Ibland trivs man bra ensam. Ibland är man ensam och skulle göra vad som helst för att få någon att tycka om en. Ibland skulle man göra vad som helst för att tycka om någon tillbaka. Ibland när man har någon vill man bara vara ensam.
Allt är bara bitar av våra liv. De mesta är bara tillfälligheter som går över, kanske på en timme eller en vecka. En del saker kan vara kvar i flera år. Det viktigaste är att vi mår bra och tar hand om varandra.

Kommentarer
Postat av: annika

hur jättefint som helst.

2008-09-30 @ 21:05:29
URL: http://myphilosophy.blogg.se/
Postat av: Linnea

åh, håller med annika. jag blev så glad o ledsen o allt på samma gång när jag läste! precis som de ska vara med livet...

2008-10-05 @ 22:39:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0